Audiovisueel installatietechnicus (full time)

Audiovisueel installatietechnicus (full time)

2.Orange is een innovatieve, audiovisueel technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Door de aanhoudende stroom van tevreden klanten zijn wij op zoek naar een:

 

Audiovisueel installatietechnicus (full time)

 

Ben jij de ervaren, inventieve, leergierige installateur met een absolute liefde voor audiovisuele techniek en wil je graag aan de slag binnen een hecht team van professionals en werken met de nieuwste high-end apparatuur? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

De uitdaging: Bij onze huidige en toekomstige tevreden klanten installeer je complete audiovisuele systemen voorzien van de nieuwste technieken en producten (projectoren, (touch) flatscreens, videowalls, videoconferencing-, besturingssystemen, etc).

Jouw profiel: Je hebt een elektrotechnische opleiding op minimaal MBO+ niveau en een ruime ervaring met audiovisuele installatiewerkzaamheden als monteur of installateur. Je bent een echte no-nonsense teamplayer met oog voor detail. Je bent gefocust op een mooi eindresultaat voor weer een tevreden klant.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende baan voor een talentvolle en ervaren Audiovisueel installatietechnicus, die het beste uit zichzelf wil halen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en een ruim portfolio aan leuke klanten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Uiteraard verdien je een goed salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse: Deze functie is per direct beschikbaar, dus bel of mail ons: 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.