Audiovisueel projectleider / werkvoorbereider (full time)

Audiovisueel projectleider / werkvoorbereider (full time)

2.Orange is een innovatieve, audiovisueel technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Door de aanhoudende stroom van tevreden klanten zijn wij op zoek naar een:

 

Audiovisueel projectleider / werkvoorbereider (full time)

                                                  

Op zoek naar een dynamische werkomgeving, leuke collega’s en dito klanten? En beschik jij over de skills om ons team te komen versterken? Dan willen wij graag met je kennismaken. Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren audiovisueel projectleider / werkvoorbereider.

De uitdaging: In deze zeer veelzijdige functie ben je de spil tussen uitvoer en commercie. Je geeft leiding aan ons enthousiaste en professionele team van audiovisueel installateurs en bent verantwoordelijk voor de volledige ontzorging van onze (toekomstige) tevreden klanten.

Jouw profiel: Je hebt een elektrotechnische opleiding op minimaal HBO niveau en een ruime ervaring met audiovisuele projecten als projectmanager of projectleider. Je bent een echte no-nonsense teamplayer met oog voor detail en beschikt over leidinggevende kwaliteiten en goede communicatieve eigenschappen.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende baan voor een talentvolle en ervaren Audiovisueel projectleider, die het beste uit zichzelf wil halen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en een ruim portfolio aan leuke klanten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Uiteraard verdien je een goed salaris en profiteer je bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse: Deze functie is per direct beschikbaar, dus bel of mail ons: 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.