ICT-AV technicus

ICT-AV technicus

Wij adviseren, realiseren, installeren en onderhouden ruimtes waarin Audiovisuele & ICT totaaloplossingen een centrale plaats innemen. Onze dienstverlening omvat Audiovisuele & ICT oplossingen, audiovisuele ruimte-inrichting, videocommunicatie, digital signage en conference systemen; voorzien van slimme services. Wij hebben een breed portfolio kwaliteitsproducten van gerenormeerde fabrikanten. Wij realiseren de nieuwste oplossingen voor onze klanten zoals overheden, zakelijke gebruikers, onderwijsinstellingen en gezondheidsinstellingen. De installaties bestaan bij deze klanten bestaan uit één enkele ruimte tot inrichting van een gehele locatie met audiovisuele oplossingen. Naast het installeren verzorgen wij ook het preventief en correctief onderhoud van de oplossing. 

Functieomschrijving:

Vanwege de uitdagende groei van onze AV en ICT activiteiten willen wij  graag kennis maken met een gedreven ICT technicus (fulltime) AV & ICT oplossingen, Videoconference, Digital Signage, Streaming. Je begint met een inwerkperiode, waarin wij je wegwijs maken in de manier waarop wij onze Audiovisuele & ICT oplossingen adviseren, installeren, integreren én onderhouden. Daarna ga je aan de slag binnen een enthousiast en collegiaal team specialisten. Je implementeert AV & ICT software en hardware oplossingen en gaat deze ook onderhouden.ICT. Dit doe je onder leiding van een projectmanager met wie je nauw samenwerkt. Samen ben je verantwoordelijk voor de vlekkeloze implementatie en oplevering. Je komt overal en krijgt de kans om bij gerenommeerde organisaties een kijkje in de keuken te nemen. Daarnaast lever je een belangrijke bijdrage aan de uitvoer van onze ICT services en ondersteun je onze collega’s en opdrachtgevers met advies en pre-sales taken.

Functie eisen:

MBO+ werk- en denkniveau; Kennis van switches, routers, firewalls, IP netwerken, DNS, V-lan etc.; Kennis van Microsoft Windows producten en Windows Server (aangevuld met mogelijke certificaten) Maar naast deze eisen vinden wij het nog belangrijker dat je beschikt over de volgende eigenschappen: Analytisch en doelgericht; Stressbestendig en flexibel; Communicatief; Representatief en Klantgericht.

Wij bieden:

Een uitdagende baan voor een talentvolle AV-ICT technicus, die het beste uit zichzelf wil halen. 2.Orange is een innovatieve, technische organisatie met een plezierige en stimulerende cultuur waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Als AV-ICT technicus bieden wij je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. De functie is per direct beschikbaar, je verdient een goed salaris en je profiteert bovendien van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bel ons of mail 010-82 00 306  - info@2orange.nl voor een kennismaking met jouw toekomstige collega's en werk.