Marketing medewerker

Marketing medewerker

Functieomschrijving:

De Marketing medewerker ondersteunt een breed scala van Marketing en Communicatie projecten. Je bent een echte expert op het gebied van online marketing, SEO & SEA, social media, marketing en communicatie, tekstschrijven en marketing content. Binnen onze verschillende business units werk je samen met collega’s en externe partners en zorg je voor het hoogst mogelijk haalbare resultaat. Je werkt naar de beste oplossing om een optimaal resultaat voor de klant te bereiken en de marketing doelstellingen te behale


Functie eisen:

  • HBO-opgeleid in de richting van Marketing, Communicatie, Journalistiek of vergelijkbaar.
  • Ervaring op het gebied van Social Media, SEO & SEA, Marketing Content, Communicatie.
  • Continu op de hoogte van alle trends en nieuwe technologieën op gebied van online marketing en weet deze toe te passen binnen je marketing activiteiten.
  • Stressbestendig, flexibel en kunt snel schakelen in ad-hoc projecten.
  • Innovatief, gestructureerd, secuur en een teamplayer.

 

Wij bieden:

Wij bieden je een prachtige baan in een innovatieve, technische omgeving binnen een collegiale en stimulerende cultuur. 2.Orange is een bedrijf met een dynamisch karakter en groei in de genen. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontplooien om zo onze tevreden klanten nog beter te kunnen helpen. Je verdient een competitief salaris en profiteert bovendien van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team van Audiovisuele en ICT specialisten versterken? Neem vandaag dan nog contact op om vrijblijven de mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan van der Linden, Directeur, via telefoonnummer: 010 – 8200306 of vanderlinden@2orange.nl