Het team van 2.Orange

Wie zijn wij - Team
Bij 2.Orange werkt een team van vrolijke en enthousiaste collega's. Dat komt omdat we echt leuk werk hebben. Door de samenwerking met collega's en partners in een open kantooromgeving weten we wat er speelt, zowel intern als extern. Zo helpen we elkaar en werken we samen aan projecten en oplossingen: van sales en marketing tot installatie en service. Werk moet leuk zijn en talenten moeten volledig benut worden.
 
Bij 2.Orange bestaan geen afgekaderde managementfuncties. We hebben allemaal de taak om het werk 100% naar tevredenheid van de klant te realiseren. Zo zijn wij allen verantwoordelijk voor de eigen taken en vrij om het werk in te richten zoals wij dat willen. Deze manier van werken noemen wij samenwerken.
 
Het bestaansrecht van 2.Orange als organisatie hebben we gedefinieerd in onze 2.Orange driehoek met drie vragen:
  • Waarom?
  • Hoe?
  • Wat?
Waarom?
2.Orange wil de markt op audiovisueel gebied veranderen. Wij willen geen producten verkopen maar oplossingen. Waarom? Omdat de traditionele audiovisuele markt kijkt naar het product en veel producenten slechts geïnteresseerd zijn in het verkopen van het product.
 
2.Orange brengt hier verandering in en maakt het product ondergeschikt aan de totaaloplossing. Een monitor kan iedereen leveren en is ook wenselijk in uw vergaderruimte, maar het is veel belangrijker dat u bij een presentatie met slechts één druk op de knop uw presentatie start. Wij zijn goed op weg gezien onze gelukkige klanten.
 
Hoe? 
Om deze audiovisuele markt te veranderen hanteren wij onze vier kernwaarden:
  • Betrokken 
  • Betrouwbaar
  • Bekwaam
  • Vernieuwend 
Betrokken
Wij zijn en blijven betrokken bij de maatschappij. Met oog voor meerdere belangen gaan wij samenwerkingen aan, bewegen mee met ontwikkelingen en kijken naar de toekomst. Voor ons betekent betrokken ook: toewijding aan onze klanten en elkaar. Samenwerken is een noodzaak. Natuurlijk is iedere medewerker verantwoordelijk voor de eigen taken. Maar samen weten we meer.
 
Betrouwbaar 
Voor ons betekent betrouwbaar: openheid, integriteit, zorgvuldigheid en duidelijkheid. Dat komt goed tot uitdrukking in onze werkwijze: doe wat je zegt en zeg wat je doet. Punctueel werken en net dat beetje meer doen, zowel extern bij onze klanten als intern.
 
Bekwaam 
Deze kernwaarde staat voor expertise en vakmanschap. Wij houden onze kennis actueel met ervaren, gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers. Bekwaam betekent ook: met inzet van kennis en ervaring op zoek gaan naar nieuwe oplossingen.
 
Vernieuwend 
Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen. Het bedenken en uitvoeren van nieuwe oplossingen, die ons werk en leven makkelijker maken. Er is maar één manier om erachter te komen of een idee goed is: leren door te doen. Door onszelf te blijven ontwikkelen blijven we vooroplopen in een snel veranderende omgeving. 
 
Daarom hebben wij de gelukkigste klanten! 
 
Wat? 
2.Orange geeft organisaties de ruimte om het maximale uit hun audiovisuele - ICT omgeving te halen. Wij bieden innovatieve oplossingen voor een maximaal resultaat binnen het beschikbare budget. Dit kunnen wij realiseren door samen te werken met gerenommeerde partijen. 2.Orange ontzorgt de klant vanaf het ontwerp tot en met jaarlijks onderhoud en het updaten van de configuratie. Onze klanten hebben aan ons een partner die weet waarom audiovisuele - ICT oplossingen wenselijk en noodzakelijk zijn.
 
Onze organisatie is goed gestructureerd met korte lijnen. Zo betaalt u nooit te veel en krijgt u het maximale resultaat. Wordt u de volgende gelukkige klant?