Barco Clickshare C-5

Probleemloos hybride samenwerken in kleine tot middelgrote vergaderruimten en huddle-ruimtes

Een hybride werkplek vereist naadloze samenwerking en de flexibiliteit om eenvoudig content te delen, op het scherm en op afstand, zelfs in de kleinste vergaderruimtes in uw bedrijf. ClickShare C-5 is de draadloze presentatiehub die uw hybride vergaderingen in één klik soepel laat verlopen.

Barco Clickshare C-5

BYOD-ONDERSTEUNING

Het is compatibel met elk apparaat. Laptops kunnen worden aangesloten via de USB Button of Collaboration App, terwijl smartphones en tablets kunnen worden aangesloten via mobiele apps.

GRATIS EN EENVOUDIGE UPDATES

ClickShare biedt regelmatig gratis updates en diverse tools om de kwaliteit en veiligheid van de hardware voor de samenwerking van je vergadering te waarborgen.

ISO 27001-GECERTIFICEERD

Als eerste draadloze samenwerkingstechnologie die de ISO 27001-certificering heeft behaald, streven we naar de juiste processen en structuren voor de hoogste internationale beveiligingsstandaarden.

MANAGEMENT DASHBOARD

ClickShare beheren doorheen je bedrijf is eenvoudig met ons XMS (Cloud) Management Platform.

INTERACTIE EN SAMENWERKING

Ontdek een reeks geavanceerde interactiviteitsfuncties om de samenwerking tijdens je vergadering te stimuleren: touch-backondersteuning, aantekeningen, blackboarding en moderatie.

NETWERKINTEGRATIE

Of je nu een toestel wilt aansluiten op het netwerk via ethernet of een speciale VLAN wilt maken voor alle ClickShare-apparaten, je kan naadloos integreren met je netwerk.

Digital SIGNAGE PLAYER

Met de nieuwe ontwikkeling van Barco kunt u uw display(s) nu ook gebruiken als informatiescherm door middel van digital signage. Dit betekent dat u niet langer afhankelijk bent van een statische afbeelding, maar dat u dynamische, online content kunt tonen aan uw publiek.

Deel eenvoudig inhoud vanaf uw apparaat

Start een vergadering binnen enkele seconden. Iedereen, inclusief gasten, kan content draadloos delen naar het centrale scherm in de ruimte in full HD. Met slechts één klik in de ClickShare App, vanaf elke laptop (pc of Mac) of mobiel apparaat voor een betere workflowintegratie. Of met de ClickShare Button als u de voorkeur geeft aan een Plug&Play-oplossing (apart verkrijgbaar). Geen kabels, geen training nodig.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Bring your own device

Met volledige BYOD-ondersteuning op een 4K-scherm zorgt onze draadloze presentatieoplossing voor een eenvoudige hybride samenwerkingservaring in al uw vergaderruimten, zodat uw content echt indruk maakt. De ClickShare C-5 ondersteunt screen mirroring met Airplay, GoogleCast en Miracast. Geniet van geavanceerde samenwerkingsfuncties zoals het bekijken van het scherm in de ruimte op uw eigen apparaat of bepaal zelf wat u deelt, uw volledige scherm of een enkel venster.

Verbeterde beveiliging en naadloze integratie

De IT-grade C-5 is ontworpen voor bedrijfsimplementaties en biedt u verbeterde beveiligingsfuncties (ISO27001-gecertificeerd) en een breed scala aan connectiviteitsopties. Met het XMS Cloud Management Platform geniet u van beheer op afstand van eenheden en heldere analyses om uw digitale werkplek aan te sturen. Voor praktische vragen over netwerkimplementatie van de ClickShare Conference reeks kunt u terecht bij onze technische ondersteuning of neemt u contact op met uw 2.Orange contactpersoon.

Verhoog de samenwerking in uw bestaande vaste vergaderzaal

De ClickShare C-5 kan stand-alone of in combinatie met uw bestaande vergaderzaal worden gebruikt. Hij maakt hybride vergaderingen in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webex-conferentieruimten mogelijk met eenvoudige, draadloze contentdeling via één muisklik. ClickShare maakt de bestaande set-up compleet en laat hybride samenwerking vloeien. Ontworpen om perfect bij uw bedrijf te passen en mee te evolueren. Met ingebouwde flexibiliteit voor de toekomst is het een van de slimste investeringen die u kunt doen in uw vergaderruimte- of conferentie-ecosysteem.
Aangepaste SKU’s zijn van toepassing in de APAC-regio.

De schoonheid van de Button en app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare App werken samen om een rijke, naadloze vergaderervaring te leveren.

De Conferencing Button

In enkele seconden bent u draadloos verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring.

De ClickShare App

Samenwerken is intuïtiever dan ooit tevoren. De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Dezelfde ervaring, van huddle tot directiekantoor

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.

Meetings komen tot leven als het klikt

Nu steeds meer mensen op afstand en flexibel werken, worden kantoorruimtes en “vergaderingen” radicaal getransformeerd. Deze werkplekrevolutie opent nieuwe mogelijkheden voor een productievere en efficiëntere manier van werken. Tegelijkertijd creëert het nieuwe uitdagingen voor bedrijfsleiders.

Toekomstige groei is afhankelijk van investeringen in de juiste samenwerkingstools en technologie voor je personeel.

Vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel: