Barco Clickshare CX-20

Transformeer kleine vergader- en huddle-ruimten in inspirerende conferencingfaciliteiten

In de moderne bedrijfswereld is een vlotte samenwerking en flexibiliteit vereist, vooral wanneer het gaat om teamvergaderingen in huddle-ruimten, en dit is precies wat Barco ClickShare CX-20 biedt. Door creatieve innovatie te stimuleren via naadloze draadloze vergaderingen, maakt de ClickShare CX-20 vergaderingen inspirerender en productiever.

Barco Clickshare CX-20
Barco Clickshare draadloos presenteren

DRAADLOOS

Geen kabels. Deel uw mening draadloos in de kamer en maak verbinding met een USB-camera, luidspreker en microfoon voor eenvoudig vergaderen.

Barco Clickshare gebruiksgemak

GEMAKKELIJK

Geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen, geen instellingen die moeten worden beheerd. Heb in alle kamers dezelfde gebruikerservaring met één klik.

Barco Clickshare Hybride werken

HYBRIDE

Geef de vergaderruimte meer mogelijkheden voor een betere BYOM. Zowel deelnemers in de kamer als op afstand genieten van een optimale vergaderdynamiek.

SCHAALBAAR

Werkt naadloos op uw laptop, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur.

Barco clickshare flexibiliteit

FLEXIBEL

Integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd. Geen vendor lock-in.

VEILIG

ISO27001-gecertificeerde, IT-oplossing die veilig, cloud-beheerd en verbonden is. Deel met Button, App of beide, wat past bij uw werkplekstrategie.

“Communiceer, bespreek en werk samen met deelnemers op afstand en organiseer interactieve vergaderingen met touch-back, aantekeningen en blackboarding”.

Start een huddle-vergadering vanaf je apparaat

Met ClickShare CX-20 s het eenvoudiger dan ooit om huddle-vergaderingen op afstand te starten op je apparaat, waardoor je een naadloze en meeslepende vergaderervaring kan bieden aan alle deelnemers, zowel lokaal, als gast of op afstand. Gebruik je favoriete vergadersoftware in combinatie met de ClickShare Conferencing Button en je kunt je vergadering in minder dan zeven seconden starten. De CX-20 kan draadloos worden aangesloten op bestaande camera’s in de huddle-ruimte, speakers en audiorandapparatuur. Daardoor bespaar je tijd en maximaliseer je de efficiëntie.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Bepaal hoe je wilt samenwerken

ClickShare CX-20 biedt je uitzonderlijke flexibiliteit en keuze, zodat je zelf kunt bepalen hoe je wilt samenwerken. Of je nu op pc, Mac of mobiel werkt, de ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App zorgen voor een eenvoudige en consistente gebruikerservaring. Naast de compatibiliteit met talrijke apparaten is ClickShare CX-20 ook volledig compatibel met de technologie van uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur. Extra functies, zoals een lokaal zicht op het beeldscherm van de vergaderruimte, zorgen voor een nog betere ervaring..

Verbeterde beveiliging en naadloze integratie

Het ClickShare CX-20 draadloze conferencingsysteem is perfect geschikt voor elke zakelijke omgeving en is uitgerust met een aantal geweldige functies voor verbeterde beveiliging en naadloze integratie. ClickShare Conference biedt probleemloze integratie met elk IT-netwerk, terwijl het XMS (Cloud) Management-platform eenvoudig apparaatbeheer biedt, evenals een intuïtieve gebruikerservaring en duidelijke analyses om meer uit uw digitale werkruimte te halen. Voor praktische vragen over de netwerkimplementatie van het ClickShare Conference-assortiment, raadpleeg onze technische ondersteuning of neem contact op met uw 2.Orange-contactpersoon

De schoonheid van de Button en app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare App werken samen om een rijke, naadloze vergaderervaring te leveren.

De Conferencing Button

In enkele seconden bent u draadloos verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring.

De ClickShare App

Samenwerken is intuïtiever dan ooit tevoren. De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Dezelfde ervaring, van huddle tot directiekantoor

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.

Meetings komen tot leven als het klikt

Nu steeds meer mensen op afstand en flexibel werken, worden kantoorruimtes en “vergaderingen” radicaal getransformeerd. Deze werkplekrevolutie opent nieuwe mogelijkheden voor een productievere en efficiëntere manier van werken. Tegelijkertijd creëert het nieuwe uitdagingen voor bedrijfsleiders.

Toekomstige groei is afhankelijk van investeringen in de juiste samenwerkingstools en technologie voor je personeel.

Vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel: +31 (0)10 82 00 306

We helpen je graag!