Barco Clickshare CX-30

Naadloos en draadloos vergaderen in kleine tot middelgrote vergader- en conferencingruimten

Om zo productief mogelijk te kunnen vergaderen, moeten de deelnemers zich betrokken en geïnspireerd voelen. De ClickShare CX-30 van Barco biedt een naadloze draadloze vergaderoplossing die op elk apparaat kan worden gebruikt om teams samen te brengen – waar ook ter wereld – om deel te nemen aan inclusieve vergaderingen die de beste ideeën en discussiepunten opleveren. Compatibel met alle pc’s, laptops of Mac-apparaten met Windows, Android of iOS-besturingssystemen; ClickShare CX-30 kan van kleine tot middelgrote vergaderruimten innovatieve vergader- en conferencingfaciliteiten maken.

BarcoClickshare CX-30
Barco Clickshare draadloos presenteren

DRAADLOOS

Geen kabels. Deel uw mening draadloos in de kamer en maak verbinding met een USB-camera, luidspreker en microfoon voor eenvoudig vergaderen.

Barco Clickshare gebruiksgemak

GEMAKKELIJK

Geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen, geen instellingen die moeten worden beheerd. Heb in alle kamers dezelfde gebruikerservaring met één klik.

Barco Clickshare Hybride werken

HYBRIDE

Geef de vergaderruimte meer mogelijkheden voor een betere BYOM. Zowel deelnemers in de kamer als op afstand genieten van een optimale vergaderdynamiek.

SCHAALBAAR

Werkt naadloos op uw laptop, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur.

Barco clickshare flexibiliteit

FLEXIBEL

Integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd. Geen vendor lock-in.

VEILIG

ISO27001-gecertificeerde, IT-oplossing die veilig, cloud-beheerd en verbonden is. Deel met Button, App of beide, wat past bij uw werkplekstrategie.

“Communiceer, bespreek en werk samen met deelnemers op afstand en organiseer interactieve vergaderingen met touch-back, aantekeningen en blackboarding”.

Breng je eigen vergadering mee

Met ClickShare CX-30 kan je overal ter wereld een vergadering beginnen met collega’s en belanghebbenden. Compleet met volledige “Bring Your Own Device”-ondersteuning (BYOD), laat ClickShare CX-30 de deelnemers aan de vergadering gebruik maken van eender welk apparaat, wat de samenwerking op afstand een fluitje van een cent maakt wanneer ze vanaf een andere locatie aan de vergadering deelnemen, en wanneer ze aan de vergadering deelnemen vanaf kleinere vergader- en huddle-ruimten waar collega’s hun laptops, tablets of zelfs smartphones kunnen gebruiken.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Start IT-vriendelijke vergaderingen op afstand

De ClickShare CX-30 is een volledig geïntegreerd, draadloos conferencingsysteem dat in minder dan zeven seconden klaar is voor gebruik. De ClickShare Wireless Conferencing Button en de ClickShare Collaboration App maken het hele proces voor het delen van inhoud snel en eenvoudig – ideaal als uw tijd kostbaar is – terwijl de agnostische werking van ClickShare ervoor zorgt dat het door iedereen kan worden gebruikt, op elk apparaat en met een breed scala aan USB-randapparatuur.

De ClickShare CX-30 is volledig compatibel met Windows, Mac, iOS en Android-apparaten en het kan ook worden gebruikt in combinatie met alle Unified Communications-technologie (UC) en met een breed scala aan AV USB-randapparatuur. Bovendien kunnen ClickShare CX-30-gebruikers genieten van interactieve functies* zoals moderatie, lokale weergave van het beeldscherm van de vergaderruimte, aantekeningen, blackboarding en touch-backondersteuning, waardoor gebruikers het touchscreen in de ruimte kunnen bedienen.

Met ClickShare CX-30 kunnen gebruikers naar keuze verbinding maken vanaf elk apparaat, aangezien het ClickShare CX-30 draadloze conferentiesysteem IT-vriendelijke functies biedt, waaronder verbeterde beveiliging op bedrijfsniveau en naadloze integratie om gegevens en het bredere bedrijfsnetwerk te beschermen, evenals een XMS Cloud Management-platform voor eenvoudig apparaatbeheer en zelfs analyses om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw systeem en uw vergaderingen haalt. Voor praktische vragen over de netwerkimplementatie van het ClickShare Conference-assortiment, raadpleeg onze technische ondersteuning of neem contact op met uw Barco-contactpersoon

De schoonheid van de Button en app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare App werken samen om een rijke, naadloze vergaderervaring te leveren.

De Conferencing Button

In enkele seconden bent u draadloos verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring.

De ClickShare App

Samenwerken is intuïtiever dan ooit tevoren. De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Dezelfde ervaring, van huddle tot directiekantoor

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.

Meetings komen tot leven als het klikt

Nu steeds meer mensen op afstand en flexibel werken, worden kantoorruimtes en “vergaderingen” radicaal getransformeerd. Deze werkplekrevolutie opent nieuwe mogelijkheden voor een productievere en efficiëntere manier van werken. Tegelijkertijd creëert het nieuwe uitdagingen voor bedrijfsleiders.

Toekomstige groei is afhankelijk van investeringen in de juiste samenwerkingstools en technologie voor je personeel.

Vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel: +31 (0)10 82 00 306

We helpen je graag!

Clickshare XC-30 specificaties