Barco Clickshare CX-50

Breng eersteklas draadloos vergaderen en samenwerking op afstand naar je vergaderruimten en directiekantoor

Connectiviteit is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. In een steeds meer onderling verbonden wereldwijde bedrijfsomgeving moet je ervoor zorgen dat je teams voortdurend nauw met elkaar samenwerken. De ClickShare CX-50 is een eersteklas draadloos vergadersysteem dat is ontworpen om net dat te vergemakkelijken. Het maakt het mogelijk om in minder dan zeven seconden verbinding te maken en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan volledig draadloze en productieve vergaderingen, en om presentaties te geven in full HD zonder gedoe met kabels, verbindingen of locaties.

Barco Clickshare CX-50
Barco Clickshare draadloos presenteren

DRAADLOOS

Geen kabels. Deel uw mening draadloos in de kamer en maak verbinding met een USB-camera, luidspreker en microfoon voor eenvoudig vergaderen.

Barco Clickshare gebruiksgemak

GEMAKKELIJK

Geen software nodig, geen aanraakschermen om te bedienen, geen instellingen die moeten worden beheerd. Heb in alle kamers dezelfde gebruikerservaring met één klik.

Barco Clickshare Hybride werken

HYBRIDE

Geef de vergaderruimte meer mogelijkheden voor een betere BYOM. Zowel deelnemers in de kamer als op afstand genieten van een optimale vergaderdynamiek.

SCHAALBAAR

Werkt naadloos op uw laptop, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur.

Barco clickshare flexibiliteit

FLEXIBEL

Integreert met reeds bestaande oplossingen voor vergaderruimtes en zorgt ervoor dat nieuwe technologie moeiteloos kan worden toegevoegd. Geen vendor lock-in.

VEILIG

ISO27001-gecertificeerde, IT-oplossing die veilig, cloud-beheerd en verbonden is. Deel met Button, App of beide, wat past bij uw werkplekstrategie.

Communiceer, bespreek en werk samen met deelnemers op afstand met superieure audio- en videokwaliteit door multi-content te delen.

Uitstekend draadloos vergaderen

Met ClickShare CX-50 kan je je favoriete conferencingtool gebruiken en een vergadering starten op je apparaat, waardoor je een meeslepende vergaderervaring krijgt met een uitzonderlijke audio-visuele kwaliteit. De audiovisuele randapparatuur in de vergaderruimte wordt automatisch via USB aangesloten, waardoor je geen kostbare tijd verspilt bij het aansluiten van camera’s of soundbars in de vergader- of conferencingruimte of het directiekantoor.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Kies hoe je wilt samenwerken

Met ClickShare CX-50 kan je “je eigen vergadering meebrengen” en beslissen op welke manier je wilt samenwerken. Het biedt een waaier aan mogelijkheden voor een efficiëntere samenwerking in uw middelgrote tot grote vergaderruimten, waaronder aantekeningen* zodat de deelnemers aan de vergadering opmerkingen kunnen toevoegen aan de dia’s, blackboarding* zodat de details in real-time kunnen worden bijgewerkt, moderatie waarmee de teamleden kunnen bepalen wat er op het vergaderscherm wordt getoond en volledige touch-screencontrole via de ClickShare CX-50 touchbackondersteuning. Gebruik de ClickShare Conference Button en de ClickShare Collaboration App (voor pc, Mac en mobiele apparaten) voor een intuïtieve en consistente gebruikerservaring.

*Niet alle functies zijn beschikbaar bij de lancering. Deze zullen beschikbaar worden gemaakt met toekomstige firmware-updates

Een gebruikersvriendelijke ervaring en verbeterde beveiliging

De ClickShare CX-50 is een perfecte oplossing voor elke zakelijke omgeving. Met verbeterde beveiliging voor je privacy en gemoedsrust kan ClickShare Conference naadloos worden geïntegreerd in elk IT-netwerk. Het XMS (Cloud) Management-platform maakt ondertussen eenvoudig en ongecompliceerd apparaatbeheer mogelijk, evenals een gebruiksvriendelijke ervaring en duidelijke analyses. Voor praktische vragen over netwerkimplementatie van het ClickShare Conference-assortiment, raadpleeg onze technische ondersteuning of neem contact op met uw 2.Orange-contactpersoon.

De schoonheid van de Button en app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare App werken samen om een rijke, naadloze vergaderervaring te leveren.

De Conferencing Button

In enkele seconden bent u draadloos verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring.

De ClickShare App

Samenwerken is intuïtiever dan ooit tevoren. De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Dezelfde ervaring, van huddle tot directiekantoor

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.

Meetings komen tot leven als het klikt

Nu steeds meer mensen op afstand en flexibel werken, worden kantoorruimtes en “vergaderingen” radicaal getransformeerd. Deze werkplekrevolutie opent nieuwe mogelijkheden voor een productievere en efficiëntere manier van werken. Tegelijkertijd creëert het nieuwe uitdagingen voor bedrijfsleiders.

Toekomstige groei is afhankelijk van investeringen in de juiste samenwerkingstools en technologie voor je personeel.

Vragen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of bel: +31 (0)10 82 00 306

We helpen je graag!

Clickshare CX50 leaflet