Project Description

DOK Delft – Projectie oplossing

Dok Delft is de openbare bibliotheek in Delft. Het is een fusie van de voormalige DiscoTake, de Bibliotheek DOK Delft en het Kunstcentrum Delft. Sinds januari 2006 vormen zij samen DOK.
In deze innovatieve en meervoudig landelijk en internationaal bekroonde bibliotheek van Delft is ook de Unique ontmoettingsplaats OPEN!

dienst of product onder de aandacht te brengen. Opvallend en mooi, passend in uw ruimte, is ook van toepassing op de 2.Orange Video walls

OPEN is de informele ontmoetingsplaats, waar taal, kunst, cultuur en techniek samenkomen. Een dynamische plek midden in Delft waar DOK en De VAK, Centrum voor de kunsten, samen in huizen.

In OPEN zijn twee podia te vinden. Eén podium op de begane grond waarbij de centrale trap als tribune wordt gebruikt en één podium voor activiteiten die een rustige omgeving vragen, zoals lezingen of het voordragen van verhalen.

2.Orange heeft nabij het grote podium o.a. een groot elektrisch projectiescherm mogen plaatsen. Doordat de projector niet op de traditionele manier kon worden gemonteerd is er voor deze projectie-oplossing een speciale beugel ontworpen. Een fraai project, in hartje Delft waar we met recht trots op kunnen zijn.