Project Description

Teva – Creative Video wall

2.Orange levert en bouwt duurzame Video walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. Een Video wall opgebouwd uit diverse schermen en software voor de aansturing.

Video wall functioneel, opvallend en mooi

Een Video wall wordt functioneel gebruikt om uw presentatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. Opvallend en mooi, passend in uw ruimte, is ook van toepassing op de 2.Orange Video walls.

Video walls zijn er in allerlei vormen en maten. Van verschillende inches, met een zeer kleine of wat grotere bezel, en van verschillende merken. Dat Video walls populair zijn is begrijpelijk, ze zijn multi-inzetbaar en de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. Met een Video wall kunt u de aandacht trekken door enorm hoge kwaliteitsafbeeldingen, animaties en films uit te zenden. Dankzij het platte beeldscherm en laag energieverbruik zijn Video walls bij uitstek geschikt om te gebruiken voor dynamische presentaties waarmee u gegarandeerd de aandacht trekt.

Video wall configuratie

Een Video wall wordt opgebouwd uit Video wall monitoren. U heeft de vrijheid om de configuratie samen te stellen die past binnen uw omgeving. Diverse creatieve vormen zijn mogelijk waardoor u een eye-catcher heeft voor uw ruimte.