Videowall Configuraties

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor de configuratie van uw videowall. Trek de aandacht met originele en creatieve vormen en laat uw fantasie de vrije loop. Creëer een eye-catcher die uw merk en/of product promoot. In combinatie met onze Narrowcasting software laat u uw videowall uitblinken!

2Orange - Creatieve Video Walls
2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Videowall configuraties
Video wall Configuraties 2Orange

Vormen van videowall configuraties

Zoals u hierboven al kunt zien, zijn er talloze mogelijkheden voor de vorm van uw videowall configuraties. U bent niet gebonden aan een strakke vierkante afwerking.  U kan de videowall schermen schuin of rechts plaatsen, u kan diverse maten beeldschermen gebruiken.

Afmetingen

De afmetingen van uw videowall configuraties kennen ook geen grenzen. Er zit geen limiet aan de afmetingen van de videowall en er is ook geen limiet voor het aantal schermen dat gebruikt wordt. Daarnaast maken schermen van verschillende maten en verhoudingen het mogelijk om elk gewenst formaat videowall te maken.

Installatie van de videowall

Het is niet altijd even makkelijk om een videowall te installeren, zeker niet als het gaat om speciale vormen en bijzondere afmetingen. Daarom is het belangrijk om professionele installateurs in te schakelen, die de gekozen videowall configuraties kunnen ophangen. Onze specialisten zijn ervaren en kunnen uw oplossing op een nette manier plaatsen. U kan er ook voor kiezen om uw videowall te laten onderhouden door ons. Wij zorgen er dan voor dat deze altijd in topconditie is en naar behoren werkt. Zo staat u nooit voor ongewenste verassingen en is uw digital signage altijd op orde.

Winkelcentrum Video wall Narrowcasting

ADVIES OVER VIDEOWALL CONFIGURATIES

Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen en bouwen van uw videowall configuratie. We houden daarbij rekening met uw budget, maar ook met de gewenste doelen en het te bereiken publiek. Doordat we met diverse A-merken, zoals Samsung, Philips en LG, samenwerken is er altijd wel een passende oplossing voor een project.