Videowall Schermen

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft videowall schermen. Wij leveren LED walls en LCD schermen. De LED walls worden opgebouwd met LED modules en typeren zich door de afwezigheid van bezels. Een LCD wall daarentegen is goedkoper en scherper, maar die bevatten wel bezels.

LCD Videowall schermen

Een videowall van meerdere LCD schermen die samen één beeld laten zien kenmerkt zich door zijn hoge resolutie en een helderheid die geschikt is voor het binnengebruik. De pixeldichtheid van LCD schermen zorgt voor enorm scherp beeld met mooie kleuren.

2Orange - Creatieve Video Wall configuraties
2Orange - Creatieve Video Wall configuraties

Gebruik

Zoals hierboven al verteld is, zijn LCD videowall schermen voornamelijk geschikt voor binnen. Bijvoorbeeld in een bioscoop voor het promoten van de films die aankomen of al te zien zijn. Of in een winkelcentrum voor nieuwe producten en/of aanbiedingen. Daarnaast zijn er veel verschillende mogelijkheden wat betreft de videowall configuratie.

Installatie van de videowall schermen

Naast het advies en de levering kunnen wij ook uw LED wall of videowall installeren. Onze gespecialiseerde monteurs hebben veel ervaring en kunnen de schermen snel en kundig monteren. Ook kunnen wij u helpen met het onderhouden van de wall, zodat deze altijd in top conditie is.

Merken en partners

Doordat wij met diverse A-merken werken, blijft uw keuze niet beperkt tot één enkel merk. Zo is het makkelijker om het perfecte merk te kiezen, zodat uw project binnen budget blijft, maar toch een echte eye-catcher wordt! Enkele voorbeelden van onze partners zijn LG, Philips en Samsung.

2Orange - video wall installatie

VRIJBLIJVEND ADVIES

Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen omtrent de keuze van videowall schermen. We kijken naar uw situatie, budget en behoeften en nemen dat mee in de zoektocht naar mogelijkheden. Zo bepalen we welke merk en welke prestatie het beste bij uw project passen. Door het te combineren met onze Narrowcasting software steelt u de show met uw digital signage.