Videowall Software

Het plaatsen van een videowall is het halve werk. Het is belangrijk om deze aan te sturen met de juiste software, om zo doelgericht content te kunnen tonen aan uw publiek. Zo wordt uw installatie optimaal benut. En haalt u het meeste uit uw digital signage project. Om een totaaloplossing te kunnen bieden, leveren wij naast de videowalls, ook de bijbehorende videowall software en players.

BrightSign Narrowcasting player

Videowall Software opties

Om eenvoudig meerdere schermen aan te sturen, is gebruik van daarvoor bestemde software belangrijk. De juiste aansturing maakt het ook makkelijker om uw media te tonen en te ontwerpen. Wij leveren onder andere BrightSign Players en DataPath controllers. Samen met de software van de desbetreffende merken, wordt uw digital signage project een succes.

De mogelijkheden

U kan met onze software veel dingen doen. U kan bijvoorbeeld alle videowall schermen als één scherm aansturen. Maar u kan er ook voor kiezen om op elk scherm andere informatie en content te tonen. Daarnaast is het mogelijk om deze beide opties te combineren en te laten overlappen. Kortom; Met onze videowall software kan u uw videowall volledig naar wens inrichten. U kan er ook voor kiezen om deze inrichting door ons te laten doen, onze grafische designers zorgen dan voor prachtige content die gegarandeerd de aandacht steelt.

2Orange DataPath Videowall Software

Verschillende soorten content

U bent niet beperkt tot het tonen van een video. U kan bijvoorbeeld binnen en buitenlands nieuws, de beelden van beveiligingscamera’s of bijvoorbeeld verkeersinformatie weergeven. Het is natuurlijk ook mogelijk om het weerbericht of foto’s van uw bedrijf te tonen. Onze videowall software maakt het mogelijk om deze diverse content op verschillende manieren in te delen en weer te geven. Daarnaast kan u ervoor kiezen om content te circuleren of af te wisselen.

2Orange - AV en ICT installatie

Implementatie van de videowall software

Wij kunnen de installatie en implementatie voor u regelen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de videowall en de inhoud die erbij hoort. Onze installateurs zijn ervaren en kunnen alles eenvoudig installeren. Daarna zal onze technische installateur ervoor zorgen dat de software correct is geïnstalleerd en werkt met de configuratie van de videowall. Neem vooral contact met ons op om de diverse mogelijkheden en opties te bespreken, wij helpen u graag verder.

WIJ ADVISEREN U GRAAG

Er zijn diverse opties om uit te kiezen.
Wij begeleiden u graag bij het maken van deze keuze.