Led Wall

Led Wall's of Led Displays voor indoor of outdoor toepassingen.


Led Wall

Wat is een led wall?

Een Led Wall is eigenlijk een videoscherm van een behoorlijk omvang, waarbij het beeld via led lampjes wordt getoond. Dankzij de techniek van vandaag zijn Ledwalls niet alleen een stuk betaalbaarder geworden, ook is het beeld scherp en de beeld opbouw razendsnel. Zeker vanaf een bepaalde afstand doet een led wall vermoeden dat het een LED TV scherm is. Naast de enorme beeldkwaliteit is ook de technische kwaliteit van de led wall enorm toegenomen. De led walls zijn bestand tegen alle weersinvloeden en hebben een lange levensduur waardoor de afschrijving zeer gunstig is.

Welke Ledwall Technologie moet u kiezen? 

Welke afmeting of pixel afstand u ook wenst, wij hebben de mogelijkheden voor uw project. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op Led zeer snel gegaan. Het is voor diverse organisaties en met name als u niet dagelijks met deze techniek bezig bent zeer lastig om de juiste keuze te maken voor een Led Wall welke past bij uw project en ook budget. Diverse organisaties uit binnen- en buitenland bieden de meest fantastische Led Wall producten aan. Belangrijk hierbij is te onderscheiden welke Led technology en projectbegeleiding er wordt aangeboden en geboden. 

Als 2.Orange hebben wij onze ervaring uit het verleden gecombineerd met onze kennis van de binnen- en buitenlandse markt van Led producenten en aanbieders. Gecombineerd met onze projectaanpak kunnen wij ook uw project realiseren. Of het nu om een Led Display of Led Wall langs de snelweg gaat of voor een Led Wall aan uw bedrijfspand van 10m2 of 110m2, voor 2.Orange is geen enkel project te klein of te groot.

Waaruit bestaat een Led Wall?

Een Led Wall bestaat niet alleen uit de Led panelen maar ook uit een bevestigingsframe voor binnen of buiten plaatsing, aansturing hardware en software en de juiste constructieve plaatsing op uw locatie. Wij verzorgen voor u het gehele project van eerste inventarisatie tot en met complete oplevering inclusief de door u gewenste serviceverlening voor de komende jaren.

Voor meer informatie over ledwall en videowall mogelijkheden verwijzen wij u graag naar ons gratis whitepaper en naar de website van onze gespecialiseerde business unit: 2.OrangeLED

Ik wil graag wat vragen hierover.