Zoek

Eenvoudig samenwerken met

draadloos presenteren

voor innovatieve communicatie

Wij bieden innovatieve communicatie binnen handbereik door middel van ons draadloze presentatiesysteem. Wij maken het mogelijk om moeiteloos ideeën te delen en interactief te werken.

Draadloos presenteren

Eenvoudig samenwerken met

draadloze presentatie

voor innovatieve communicatie

Wij bieden innovatieve communicatie binnen handbereik door middel van ons draadloze presentatiesysteem. Wij maken het mogelijk om moeiteloos ideeën te delen en interactief te werken.

Wat is draadloos presenteren?

Draadloos presenteren verwijst naar het gebruik van technologie waarmee gebruikers het scherm van hun eigen device, zoals een laptop of tablet, zonder fysieke kabels kunnen presenteren op het aanwezige display of projector in de ruimte. Dit maakt uw vergaderingen en presentaties flexibeler en toegankelijker, aangezien deelnemers eenvoudig vanaf elk apparaat kunnen verbinden en hun inhoud kunnen delen.

Naast de mogelijkheid tot presenteren kunt u op dezelfde manier draadloos gebruik maken van de videoconference apparatuur in de ruimte. Open uw videoconference-platform naar wens, zoals Microsoft Teams of Google Meet. Maak met één klik verbinding en gebruik de aanwezige apparatuur draadloos vanaf uw eigen laptop, tablet, of ander device.
Draadloos presenteren van Barco
Barco ClickShare videoconferencing

Uw voordelen van een draadloos presentatie systeem

Vergroot flexibiliteit

Stelt medewerkers in staat om vanaf elke locatie in de ruimte te presenteren zonder gebonden te zijn aan kabels. Extra handig wanneer u beschikt over flexibel meubilair.

Vereenvoudigt de setup

Het opzetten van presentaties wordt een fluitje van een cent zonder de noodzaak om fysieke kabels aan te sluiten, wat tijd bespaart en technische problemen minimaliseert.

Ondersteund meerdere apparaten

Onze systemen zijn compatibel met diverse apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones, wat zorgt voor een inclusieve omgeving waarin iedereen kan bijdragen.

Verbetert de samenwerking

Teamleden kunnen gemakkelijk hun schermen delen en samenwerken, waardoor brainstormsessies en projectbesprekingen efficiënter worden.

Verbetert de ruimte

Zonder kabels is de vergaderruimte netter en professioneler, wat bijdraagt aan een positieve indruk op bezoekers en medewerkers.

Videoconferencing

Presenteer niet alleen draadloos, maak ook draadloos gebruik van de aanwezige videoconference-apparatuur in de ruimte.

Verbind zonder grenzen, werk draadloos vanaf ieder apparaat

Verbindt ieder device draadloos met de apparatuur in de ruimte. Denk aan één of meerdere displays en diverse apparaten als camera’s, microfoons en speakers. Er zijn geen technische vaardigheden nodig om hier gebruik van te maken. De werking is eenvoudig: een zender (zoals een laptop, tablet of smartphone) maakt draadloos verbinding met een ontvanger die is aangesloten op de apparatuur in de ruimte, of u nu werkt met iOS, Android, of Windows.

Draadloze presentatie oplossingen

Wij werken met diverse partners om u te voorzien van een juiste draadloze presentatie- en vergaderoplossing. Wij zijn merkonafhankelijk en voorzien u alsmede daarom altijd van het juiste, eerlijke advies.
Barco ClickShare videoconferencing

Barco ClickShare

Barco Clickshare biedt een eenvoudige, intuïtieve ervaring voor draadloze videoconferenties en het delen van content binnen seconden, zonder kabels. Het verbindt automatisch met AV-apparatuur en is compatibel met Windows, Android, en iOS, waardoor het presenteren vanaf mobiele apparaten of laptops via de Barco App of USB dongel moeiteloos verloopt.
Draadloos presenteren vergaderen
Yealink RoomCast maakt draadloos vergaderen en content delen mogelijk vanaf 4 apparaten op een groot display, ondersteunt 4K UHD video, en faciliteert samenwerking met functies als whiteboard en aantekeningen.
Draadloos presenteren studie

Crestron Airmedia

De draadloze presentatie oplossingen van Crestron AirMedia faciliteren hybride werkomgevingen om flexibel en snel te verbinden. Verbeter samenwerkingsruimtes met naadloze connectiviteit. Werkt ook voor organisaties gestandaardiseerd op Microsoft Teams- of Zoom Rooms-platforms.

Speel digital signage af op uw draadloze presentatie oplossing!

Wordt er geen beeldscherm gedeeld? Toon dan narrowcasting op het display! Voorzie medewerkers van nuttige informatie op het moment dat het systeem niet gebruikt wordt. Plan de content eenvoudig online in en laat dit afspelen op door u gewenste tijden.

Bekijk al onze smart office oplossingen zoals roombooking, deskbooking, digitale receptie, wayfinding en meer!

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.