Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Professionele oplossingen voor

draadloos presenteren

en eenvoudig samenwerken

Wij bieden innovatieve communicatie binnen handbereik door middel van ons draadloze presentatiesysteem. Wij maken het mogelijk om moeiteloos ideeën te delen en interactief te werken.

Draadloos presenteren

Professionele oplossingen voor

draadloos presenteren

en eenvoudig samenwerken

Wij bieden innovatieve communicatie binnen handbereik door middel van ons draadloze presentatiesysteem. Wij maken het mogelijk om moeiteloos ideeën te delen en interactief te werken.

Wat is draadloos presenteren?

Draadloos presenteren verwijst naar het gebruik van technologie waarmee gebruikers het scherm van hun eigen device, zoals een laptop of tablet, zonder fysieke kabels kunnen presenteren op het aanwezige display of projector in de ruimte. Dit maakt uw vergaderingen en presentaties flexibeler en toegankelijker, aangezien deelnemers eenvoudig vanaf elk apparaat kunnen verbinden en hun inhoud kunnen delen.

Naast de mogelijkheid tot presenteren kunt u op dezelfde manier draadloos gebruik maken van de videoconference apparatuur in de ruimte. Open uw videoconference-platform naar wens, zoals Microsoft Teams of Google Meet. Maak met één klik verbinding en gebruik de aanwezige apparatuur draadloos vanaf uw eigen laptop, tablet, of ander device.
Draadloos presenteren van Barco
Barco ClickShare videoconferencing

Uw voordelen van een draadloos presentatie systeem

Vergroot flexibiliteit

Stelt medewerkers in staat om vanaf elke locatie in de ruimte te presenteren zonder gebonden te zijn aan kabels. Extra handig wanneer u beschikt over flexibel meubilair.

Vereenvoudigt de setup

Het opzetten van presentaties wordt een fluitje van een cent zonder de noodzaak om fysieke kabels aan te sluiten, wat tijd bespaart en technische problemen minimaliseert.

Ondersteund meerdere apparaten

Onze systemen zijn compatibel met diverse apparaten, zoals laptops, tablets en smartphones, wat zorgt voor een inclusieve omgeving waarin iedereen kan bijdragen.

Verbetert de samenwerking

Teamleden kunnen gemakkelijk hun schermen delen en samenwerken, waardoor brainstormsessies en projectbesprekingen efficiënter worden.

Verbetert de ruimte

Zonder kabels is de vergaderruimte netter en professioneler, wat bijdraagt aan een positieve indruk op bezoekers en medewerkers.

Videoconferencing

Presenteer niet alleen draadloos, maak ook draadloos gebruik van de aanwezige videoconference-apparatuur in de ruimte.

Verbind zonder grenzen, werk draadloos vanaf ieder apparaat

Verbindt ieder device draadloos met de apparatuur in de ruimte. Denk aan één of meerdere displays en diverse apparaten als camera’s, microfoons en speakers. Er zijn geen technische vaardigheden nodig om hier gebruik van te maken. De werking is eenvoudig: een zender (zoals een laptop, tablet of smartphone) maakt draadloos verbinding met een ontvanger die is aangesloten op de apparatuur in de ruimte, of u nu werkt met iOS, Android, of Windows.

Oplossingen voor draadloos presenteren

Wij werken met diverse partners om u te voorzien van een juiste draadloze presentatie- en vergaderoplossing. Wij zijn merkonafhankelijk en voorzien u alsmede daarom altijd van het juiste, eerlijke advies.
Barco ClickShare videoconferencing

Barco ClickShare

Barco Clickshare biedt een eenvoudige, intuïtieve ervaring voor draadloze videoconferenties en het delen van content binnen seconden, zonder kabels. Het verbindt automatisch met AV-apparatuur en is compatibel met Windows, Android, en iOS, waardoor het presenteren vanaf mobiele apparaten of laptops via de Barco App of USB dongel moeiteloos verloopt.
Draadloos presenteren vergaderen
Yealink RoomCast maakt draadloos vergaderen en content delen mogelijk vanaf 4 apparaten op een groot display, ondersteunt 4K UHD video, en faciliteert samenwerking met functies als whiteboard en aantekeningen.
Draadloos presenteren studie

Crestron Airmedia

De draadloze presentatie oplossingen van Crestron AirMedia faciliteren hybride werkomgevingen om flexibel en snel te verbinden. Verbeter samenwerkingsruimtes met naadloze connectiviteit. Werkt ook voor organisaties gestandaardiseerd op Microsoft Teams- of Zoom Rooms-platforms.

Speel digital signage af op uw draadloze presentatie oplossing!

Wordt er geen beeldscherm gedeeld? Toon dan narrowcasting op het display! Voorzie medewerkers van nuttige informatie op het moment dat het systeem niet gebruikt wordt. Plan de content eenvoudig online in en laat dit afspelen op door u gewenste tijden.

Draadloos presenteren: hardware

Draadloze presentatie hardware verwijst naar apparaten waarmee gebruikers inhoud van hun computers of mobiele apparaten kunnen delen op een groter scherm zonder dat er fysieke kabels nodig zijn. In tegenstelling tot draadloze presentatiesystemen, die ook software bevatten om verschillende apparaten te integreren, bestaat de hardware specifiek uit dongles, draadloze adapters, displays of media streamers. Dongles of draadloze adapters worden via HDMI op een beeldscherm aangesloten en gebruiken Wi-Fi of Bluetooth om met het apparaat van de presentator te communiceren. Er zijn veel technische details, maar onze audiovisuele specialist helpt u bij het kiezen van de juiste hardware om de draadloze en BYOD (Bring Your Own Device) verbinding in kantoorruimtes te verbeteren.

draadloze media streamers

Media streamers

Een media streamer is een apparaat of softwaretoepassing die de overdracht van audio-, video- of multimedia-inhoud van de ene bron (zoals een computer, smartphone of tablet) naar een ander weergave- of afspeelapparaat vergemakkelijkt. Het draagt bij aan draadloze systemen doordat gebruikers de schermen van hun apparaat kunnen delen op een groter scherm zonder enige bekabelde verbindingen.
draadloos beeldschermen

Draadloos beeldscherm

Een draadloos beeldscherm is een informatiescherm dat draadloos toegankelijk is vanaf een los apparaat, bijvoorbeeld een telefoon of laptop. Er zijn verschillende draadloze beeldscherm oplossingen die extra mogelijkheden bieden:

Populaire draadloze presentatie methoden

Er zijn verschillende draadloze presentatiemethoden, waarbij onze audiovisuele specialist u gedetailleerde informatie over kan geven. We noemen hier drie van de meest populaire.

Buttons

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van knoppen in draadloze presentatiesystemen is het gebruiksgemak. Ze vereisen een minimale configuratie en kunnen zonder enige technische kennis worden bediend. Bij de button methode wordt doorgaans gebruik gemaakt van een fysiek USB-apparaat dat de presentator op zijn laptop aansluit. Met een simpele druk communiceert de knop met een ontvanger die is aangesloten op het display systeem, waardoor er direct een draadloze verbinding tot stand wordt gebracht.

WiFi Hub Systeem

wifi nest systemen

Een WiFi Hub Systeem voor draadloze presentaties is een belangrijk stukje technologie dat het gemakkelijk maakt om draadloos informatie te delen tussen verschillende apparaten. Dit systeem fungeert als het centrale punt waarmee apparaten verbinding maken om draadloos inhoud te delen met een hoofddisplay. Dit systeem kan meerdere verbindingen tegelijk ondersteunen en maakt het mogelijk dat verschillende deelnemers hun inhoud achtereenvolgens of tegelijkertijd kunnen delen, wat vooral handig is bij interactieve sessies of workshops.

AV Control Systeem

Een AV (audiovisueel) control systeem is een gecentraliseerde technologie opstelling waarmee individuen en organisaties verschillende audiovisuele apparaten kunnen beheren. Deze AV-apparaten hebben meestal één enkele interface of bedieningspaneel.  Het belangrijkste voordeel van dit systeem is dat het het beheer van complexe instellingen vereenvoudigt, waardoor het gemakkelijker wordt om meerdere apparaten te bedienen. Deze functie is vooral waardevol in omgevingen zoals vergaderruimtes, auditoria en onderwijsinstellingen.

Welke methode u ook kiest, elke methode is beveiligd met gecodeerde verbindingen en voldoet aan veiligheidsprotocollen. De keuze voor een draadloze presentatiemethode is afhankelijk van de presentatie omgeving, inclusief ruimte, aantal deelnemers, technische infrastructuur en beveiligingseisen. Elke factor beïnvloedt welke methode het meest geschikt is. Wij zorgen ervoor dat u het optimale resultaat behaalt voor uw bedrijfsdoelstellingen, dus vraag gerust om advies bij onze AV-experts.

Bekijk al onze smart office oplossingen zoals roombooking, deskbooking, digitale receptie, wayfinding en meer!

Draadloos presenteren, perfect afgestemd op uw wensen

Soms is een one-size-fits-all oplossing voor draadloos presenteren niet voldoende als u de functionaliteit wilt uitbreiden of in uw unieke omgeving wilt integreren. In dergelijke gevallen verdiepen onze audiovisuele experts zich in elk detail van uw project om een oplossing op maat voor u te creëren.

Wij helpen u bij het benutten van de volledige realtime flexibiliteit van draadloze presentaties. Neem contact met ons op voor professioneel advies en maatwerkmogelijkheden.

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.