Zoek

Discussie systemen

voor kraakheldere vergaderingen

Wij helpen u volledige controle te krijgen over de vergaderingen met een goed discussiesysteem. Iedereen kan om de beurt spreken zonder dat dit ten koste gaat van de verstaanbaarheid.
Televic discussiesysteem voorbeeld

discussie systemen

Voor kraakheldere vergaderingen

Wij helpen u volledige controle te krijgen over de vergaderingen met een goed discussiesysteem. Iedereen kan om de beurt spreken zonder dat dit ten koste gaat van de verstaanbaarheid.

Wat is een discussiesysteem?

Een discussiesysteem, ook wel conferentiesysteem genoemd, wordt vaak gebruikt in grotere omgevingen zoals vergaderzalen, conferentiecentra en gerechtsgebouwen. De systemen zorgen voor het mogelijk maken van gestructureerde en productieve gesprekken tussen meerdere aanwezigen, waarbij iedereen de kans krijgt om zijn stem te laten horen.
Een veelvoorkomend discussiesysteem bestaat uit verschillende onderdelen zoals een voorzittersconsole en individuele deelnemersunits. De voorzittersconsole wordt vooral gebruikt door de gespreksleider of voorzitter van de bijeenkomst en stelt de persoon in staat om de discussie te modereren. Denk hierbij aan het beheren van microfoons en het bewaren van de algemene orde tijdens het gesprek. De individuele deelnemersunits stellen aanwezigen in staat om deel te nemen aan de discussie door middel van een microfoon, welke ervoor zorgt dat de spreker goed verstaanbaar is over de luidspreker(s). Ook in grote ruimtes.
Televic discussiesysteem

Bekijk al onze Smart office oplossingen zoals Roombooking, Deskbooking, Digitale receptie, Wayfinding en meer!

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.