Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Digitale raampresentaties voor

Makelaars

brengt uw woningaanbod écht
onder de aandacht

Voorzie uw etalage van professionele displays met een hoge lichtopbrengst en toon uw woningaanbod volledig geautomatiseerd middels een koppeling met bijvoorbeeld Realworks of Colibri.
digitale raampresentatie oplossingen makelaar

Digitale raampresentaties voor

Makelaars

Brengt uw woningaanbod écht onder de aandacht

Voorzie uw etalage van professionele displays met een hoge lichtopbrengst en toon uw woningaanbod volledig geautomatiseerd middels een koppeling met bijvoorbeeld Realworks of Colibri.

Uw woningaanbod altijd up-to-date in de etalage

Geen printwerk meer én altijd het actuele woningaanbod in uw etalage? Dat kan met de makelaarsmodule van SBCNL Digital Signage. Middels een koppeling met uw huidige CRM systeem, zoals Realworks of Colibri, heeft u zelf geen omkijken meer naar het getoonde woningaanbod in uw etalage, alles is volledig geautomatiseerd en up to date!

Als makelaar wilt u opvallen, online maar ook offline. Trek de aandacht van passanten door middel van strakke, geanimeerde content op professionele schermen in uw etalage en straal daarmee extra professionaliteit uit. Dankzij de hoge lichtopbrengst van de displays welke wij hiervoor aanbieden bent u in alle weersomstandigheden goed zichtbaar.
digitale raampresentatie makelaar buiten

Promoot uw diensten

Naast het tonen van uw woningaanbod kunt u ook overige diensten, producten of reviews onder de aandacht brengen. Maak en plan eenvoudig content in middels ons uiterst gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System). Val 24 uur per dag op en onderscheidt uzelf als innovator ten opzichte van de concurrentie.
interactieve digitale raampresentatie buiten

Voordelen voor makelaars

Automatisering

Middels een koppeling met uw CRM systeem zal uw woningaanbod te allen tijden geautomatiseerd in uw etalage worden getoond.

Personalisatie

Onze grafisch ontwerpers staan klaar om de templates volledig in uw huisstijl te ontwikkelen. Hier heeft u zelf geen omkijken naar.

Professionaliteit

Straal extra professionaliteit uit door uw woningaanbod dag en nacht te laten opvallen middels professionele, geanimeerde templates.

Gebruiksvriendelijkheid

Hoewel uw aanbod geautomatiseerd getoond wordt en u hier dus niets aan hoeft te doen, kunt u ook zelf andere advertenties maken en plannen.

Oplossingen voor makelaars

videoconferencing geluidssysteem

Videoconferencing

Wij richten uw vergaderruimte in met de juiste videoconferencing- en presentatie apparatuur, afgestemd op uw eisen, wensen, het formaat en situatie van uw ruimte. Ervaar kristalheldere communicatie en flexibele samenwerking met onze oplossingen op maat. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen daarom zorgen dat de juiste videovergaderen oplossing geadviseerd, geïnstalleerd en onderhouden wordt.

Digitale bezoekersregistratie zwarte op standaard

Digitale receptie en bezoekersregistratie

Maak het ontvangen van bezoekers eenvoudiger door een digitale receptie in te zetten met digitale bezoekersregistratie.
Zo kunt u uw bezoekers voortaan op een professionele manier ontvangen en registreert u hen zonder de inzet van personeel. Bezoekers kunnen zich registreren, de contactpersoon zoeken en direct (telefonisch) contact opnemen met degene waar een afspraak mee is.

Presentaties op maat

Eigen design naadloos aan te sluiten op uw huisstijl

Ook is het mogelijk de content volledig te laten personaliseren door onze grafische ontwerpers, precies zoals u dat wilt. Een goed voorbeeld is onze digitale raampresentatie welke wij hebben gemaakt voor Lankhuijzen makelaars uit Rotterdam. Deze presentatie is aan de hand van de bestaande huisstijl opgebouwd en sluit naadloos aan bij de corporate uitstraling.

Gratis proefaccount

Wilt u de uitgebreide en gebruiksvriendelijke functionaliteiten van onze online narrowcasting software zelf ervaren? Vraag dan een proefaccount aan en ontdek hoe gemakkelijk u uw huizenaanbod kunt presenteren.

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Proefaccount

Ja! Ik wil de software gratis proberen