Multifunctionele ruimtes met ruime faciliteiten

Huddlerooms, scrumruimtes of vergaderruimtes voor meetings tot acht personen. Door het multifunctionele gebruik dienen de audiovisuele faciliteiten daarop afgestemd te zijn. Dit begint al bij het flexibel en ad-hoc kunnen boeken van de ruimte tot het eenvoudig gebruik en bedienen van het SmartBoard, touchscreen of monitor.

Draadloos presenteren / Bring Your Own Device (BYOD)

Er zijn diverse producten op de markt welke het mogelijk maken om met uw device (PC, laptop, tablet, telefoon) de juiste content op de monitor of beamer te krijgen zonder gebruik te maken van kabels.

Advies op maat
Elk systeem heeft weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Graag laten wij u kennis maken met de diverse systemen en adviseren wij u de juiste oplossing voor uw organisatie en vergaderkamer. Of het nu een BarcoClickshare, WePresent of Airmedia is, de juiste keus voor uw ruimte bepalen we graag gezamenlijk.

Draadloos presenteren / BYOD

Vraag vrijblijvend om advies

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen op de wand of een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Wij leveren touchscreens tot wel 100 inch. Ook zijn er de Polycom, Microsoft of Cisco collaboration systemen waarbij videoconferencing, audio en camera geïntegreerd zijn. Wij werken met diverse A-merk fabrikanten.

Speciale oplossingen
Een speciale oplossing is bijvoorbeeld de SamsungFlip of SmartKap. Eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley gemonteerd. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden in onze showroom.

Touchscreens

Vraag vrijblijvend om advies
2Orange Interactive Whitboards

Smartboards

Smart is de producent van SmartBoards en is van oorsprong het touchscreen smartboard. De ideale oplossing voor interactieve samenwerking met bijvoorbeeld een externe locatie.

Ongekende mogelijkheden
Het samen delen van documenten en het samenwerken in hetzelfde document geeft ongekende mogelijkheden. Naast dat het SmartBoard makkelijk te bedienen is, start het bijvoorbeeld op als u de ruimte binnenkomt en is de uitgebreide interactieve software ook geschikt voor huddle- en scrumrooms.

2Orange Interactive Whitboards

Smartboards