Multifunctionele ruimtes met ruime faciliteiten

Huddlerooms, scrumruimtes of vergaderruimtes voor meetings tot acht personen. Door het multifunctionele gebruik dienen de audiovisuele faciliteiten daarop afgestemd te zijn. Dit begint al bij het flexibel en ad-hoc kunnen boeken van de ruimte tot het eenvoudig gebruik en bedienen van het SmartBoard, touchscreen of monitor.

Draadloos presenteren / Bring Your Own Device (BYOD)

Er zijn diverse producten op de markt welke het mogelijk maken om met uw device (PC, laptop, tablet, telefoon) de juiste content op de monitor of beamer te krijgen zonder gebruik te maken van kabels.

Advies op maat
Elk systeem heeft weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Graag laten wij u kennis maken met de diverse systemen en adviseren wij u de juiste oplossing voor uw organisatie en vergaderkamer. Of het nu een Barco Clickshare, WePresent of Airmedia is, de juiste keus voor uw ruimte bepalen we graag gezamenlijk.

Draadloos presenteren / BYOD

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen op de wand of een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Wij leveren touchscreens tot wel 100 inch. Ook zijn er de Polycom, Microsoft of Cisco collaboration systemen waarbij videoconferencing, audio en camera geïntegreerd zijn. Wij werken met diverse A-merk fabrikanten.

Speciale oplossingen
Een speciale oplossing is bijvoorbeeld de Samsung FL!P of SmartKap. Eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley gemonteerd. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden in onze showroom.

Touchscreens

2Orange Interactive Whitboards

Smartboards

Smart is de producent van SmartBoards en is van oorsprong het touchscreen smartboard. De ideale oplossing voor interactieve samenwerking met bijvoorbeeld een externe locatie.

Ongekende mogelijkheden
Het samen delen van documenten en het samenwerken in hetzelfde document geeft ongekende mogelijkheden. Naast dat het SmartBoard makkelijk te bedienen is, start het bijvoorbeeld op als u de ruimte binnenkomt en is de uitgebreide interactieve software ook geschikt voor huddle- en scrumrooms.

2Orange Interactive Whitboards

Smartboards

2Orange - video wall installatie

Aansluiting – bekabeling – afwerking

Een ruimte met audiovisuele apparatuur werkt alleen als de overige componenten op de juiste manier zijn toegepast. Aangesloten devices moeten scalen naar het juiste formaat monitor of touchscreen. Lange bekabeling, aansluitpunten in de muur of een CableCubby in de tafel moeten correct aangesloten worden.

A-merken
Onze Technical Installation afdeling verzorgd vanaf de eerste tekening tot en met de as-built tekening de installatie voor uw ruimte. Wij werken met A-merk componenten van Extron, Crestron, AMX en Wyrestorm

2Orange - Extron Cable Cubby voor vergaderruimtes

Aansluiting – bekabeling – afwerking