Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Diverse faciliteiten voor

Multifunctionele ruimtes

Audiovisuele middelen spelen een belangrijke rol bij het slim inrichten van verschillende ruimtes, zoals huddle rooms en vergaderruimtes. Het inzetten van de juiste apparatuur maakt ruimtes flexibel, waardoor deze voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.
huddle ruimte audiovisuele inrichging

Diverse facilitieten voor

multifunctionele ruimtes

Audiovisuele middelen spelen een belangrijke rol bij het slim inrichten van verschillende ruimtes, zoals huddle rooms en vergaderruimtes. Het inzetten van de juiste apparatuur maakt ruimtes flexibel, waardoor deze voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt.

Rol van audiovisuele middelen

Een kantoor heeft vaak meerdere ruimtes, zoals huddlerooms, scrumruimtes of vergaderruimtes. Een goede ruimte kan op verschillende manieren gebruikt worden en is daarom multifunctioneel. Het is belangrijk dat het interieur en de audiovisuele middelen hierop afgestemd zijn.

Oplossingen voor uw ruimte

Barco clickshare vergaderen

Draadloos presenteren

Met een draadloos presenteersysteem van bijvoorbeeld Barco Clickshare, Crestron Airmedia, Airtame of Screenbeam wordt een presentatie met één druk op de knop gestart en kan de meeting beginnen.

Centrale bediening
Naast de mogelijkheid tot het draadloos delen van uw beeldscherm is het ook mogelijk draadloos gebruik te maken van de aanwezige videoconference-apparatuur. Maak met één klik verbinding met het beeldscherm, camera, microfoon en speakers in de ruimte.

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen op de wand of een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Wij leveren touchscreens tot wel 100 inch.

Speciale oplossingen
Een speciale oplossing is bijvoorbeeld de Samsung FL!P of SmartKap. Eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley gemonteerd. Wij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden om te kijken wat het beste past bij uw wensen.
ontvangstruimtes inrichting videovergaderen

Videoconferencing

Zorg ervoor dat iedereen in uw vergaderruimte goed zicht- en verstaanbaar is tijdens een online meeting. Werk met een alles-in-1 videoconference bar of juist met losse camera, microfoons en speakers. Met een doordachte opstelling van audiovisuele apparatuur bevordert u een naadloze communicatie. Maak online videconferencing makkelijk.

Dedicated room of BYOM
U kunt kiezen voor een Dedicated room, zoals een Microsoft Teams Room of Zoom Room. Hiermee maakt u het mogelijk om middels één druk op de knop een meeting te starten zonder dat er een eigen laptop nodig is. Ook kunt u kiezen voor een BYOM (Bring Your Own Meeting) oplossing, hier kunnen medewerkers eenvoudig een eigen laptop verbinden en platform-onafhankelijk een vergadering starten.
multifunctionele ruimte inrichting van Eriks

Streaming en presentaties

Wij bieden diverse oplossingen welke het mogelijk maken om bijvoorbeeld presentaties live te streamen. Dit kan via Microsoft Teams of een ander platform. Zorg dat de spreker perfect zicht- en verstaanbaar is voor de mensen thuis. Plaats meekijkschermen aan bijvoorbeeld het plafond zodat de spreker interactie met de deelnemers heeft.

Combinatie met videoconference-oplossing
Wilt u de mogelijkheid tot streaming in eenzelfde ruimte als waar videoconference-meetings gehouden worden? Wij kunnen de ruimte uitrusten met verschillende camera’s en nodige middelen. Schakel eenvoudig van camera of microfoon middels de aanwezige room control. Zo kunt u op het ene moment een staande presentatie geven en op het andere moment een zittende online meeting voeren.

Geef uw multifunctionele ruimte een make-over met de
expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Vergaderruimtes

Ontvangstruimtes

Individuele ruimtes

Conferentieruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.