Multifunctionele ruimtes met ruime faciliteiten

Huddleroom, scrumruimte of vergaderruimte voor meetings tot acht personen. Door het multifunctionele gebruik dienen de audiovisuele faciliteiten daarop afgestemd te zijn. Dit begint al bij het flexibel en ad-hoc kunnen boeken van de ruimte tot het eenvoudig gebruik en bedienen van het SmartBoard, touchscreen of monitor. Qua videoconferencing en de juiste audio ondersteuning moet alles ook goed geregeld zijn. De diverse oplossingen hebben wij beschikbaar en onze adviseurs willen u graag helpen om een juiste invulling te geven.

Draadloos presenteren / Bring Your Own Device (BYOD)

Er zijn diverse producten op de markt welke het mogelijk maken om met uw device (PC, laptop, tablet, telefoon) de juiste content op de monitor of beamer te krijgen zonder gebruik te maken van kabels. Elk systeem heeft weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Graag laten wij u kennis maken met de diverse systemen en adviseren wij u de juiste oplossing voor uw organisatie en vergaderkamer. Of het nu een BarcoClickshare, WePresent of Airmedia is, de juiste keus voor uw ruimte bepalen we graag gezamenlijk.

Draadloos presenteren / BYOD

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen bevestigd op de wand of op een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Voor grotere ruimtes zijn er touchscreens van 100 inch beschikbaar. Beschikbaar voor volledige collaboration zijn er de Polycom, Microsoft of Cisco collaboration systemen waarbij videoconferencing, audio en camera systemen geïntegreerd zijn. Voor een juist invulling van uw touchscreen werken wij met diverse A-merk fabrikanten.

Een special oplossing is bijvoorbeeld de SamsungFlip of SmartKap, eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley een mooie oplossing ter uitbreiding of vervanging van het touchscreen of monitor in uw ruimte. Een demonstratie van de mogelijkheden geven wij u graag in onze showroom.

Touchscreens

Smartboards

Smart is de producent van SmartBoards en is van oorsprong het touchscreen smartboard. De ideale oplossing voor interactieve samenwerking met bijvoorbeeld een externe locatie. Het samen delen van documenten en het samenwerken in hetzelfde document geeft ongekende mogelijkheden. Naast het makkelijk bedienen van het SmartBoard, het start bijvoorbeeld op als u de ruimte binnenkomt, is de uitgebreide interactieve software naast het ergonomisch ontwerp de juiste keuze voor scrum- en huddlerooms.

Smartboards

2Orange - video wall installatie

Aansluiting – bekabeling – afwerking

Een ruimte met audiovisuele apparatuur werkt alleen als de overige componenten ook op de juiste manier zijn toegepast. Bekabeling dient van goede kwaliteit te zijn, aangesloten devices scalen naar het juiste formaat monitor of touchscreen. Lange bekabeling, aansluitpunten in de muur of een CableCubby  in de tafel dient correct aangesloten te worden. Door gebruik te maken van onze Technical Installation afdeling verzorgen wij vanaf de eerste tekening tot en met de as-built tekening de gehele installatie voor uw ruimte. Wij werken met A-merk componenten van Extron, Crestron, AMX en Wyrestorm

2Orange - video wall installatie

Video wall installatie

Narrowcasting

Met ons NarrowCasting systeem maakt u eenvoudig in uw huisstijl presentaties, gecombineerd met weer-, verkeer- en nieuwsberichten. Eventuele koppelingen met uw zaalreservering-, bezoekersinformatie- en wayfinding systeem zijn te realiseren waardoor informatie slechts eenmalig ingevoerd dient te worden. U plant zelf op welk scherm of videowall u bepaalde content wilt tonen en wanneer. Wilt u helemaal niet bezig zijn met het maken van een uitzending dan verzorgen wij dit voor u.

Met onze NarrowCasting oplossing zijn er diverse interactieve oplossingen te maken zodat bezoekers bijvoorbeeld informatie kunnen bekijken. Of wij helpen u met het creëren van die interactieve beleving dat bezoekers verbaasd staan van de mogelijkheden van uw organisatie.

Narrowcasting

Domotica / Smart building

Smart building moet het voor gebruikers en beheerders makkelijk maken om alle audiovisuele apparatuur, verlichting, klimaat en zonwering te bedienen in een ruimte. Het door ons gemaakte technische ontwerp, gebaseerd op Extron, Crestron of KNX platform, dient als uitgangspunt voor een correcte aansturing van de aanwezige installatie in de vergaderruimte. Door toepassen van een duidelijk grafisch en technisch ontwerp kunt u met één druk op het touchpaneel de gewenste instelling kiezen. Ook voorzieningen buiten de vergaderruimte kunnen geïntegreerd worden voor een complete Domotica oplossing. Wayfinding, roombooking of virtuele receptie complementeren zo het Smart building concept.

Domotica / Smart Building

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren