Conferentieruimte die participanten op hun gemak stelt

Uw conferentieruimte of auditorium is de plek waar grotere groepen participanten samenkomen. Hoe de samenstelling van de groep of inrichting van uw ruimte ook is de deelnemers verwachten dat beeld en geluid in orde is. Groot formaat projectie, video- of ledwall voor het centrale beeld, gecombineerd met meekijkschermen in de zaal. Meerdere microfoons of discussieposten in combinatie met een uitstekende audioinstallatie welke ingeregld is op basi van de ruimte. Meerdere zalen kunnen gekoppeld worden of afzonderlijk worden gebruikt. Belangrijk is de bediening door middel van een video en audio matrix zodat alle audiovisuele apparatuur door gebruik van het touchpaneel bediend kan worden.

Projectie

Kies voor de inrichting van je ontvangstruimte niet voor een té zakelijke stijl of sfeer. De bedoeling is vooral dat bezoekers zich meteen goed voelen bij de receptie. Is de ruimte groot genoeg, dan kun je een zithoek inrichten. Geef bezoekers de nodige afstand van de balie om ze wat privacy te gunnen. Als je gasten even moeten wachten, zijn ze vast blij met een paar tijdschriften (die je natuurlijk netjes presenteert), maar ook een drankje, sfeerverlichting en planten zijn fijne extra’s die je gastvrijheid in de verf zetten! Of wat dacht je van een waterdispenser en een eenvoudige coffee corner? Tot slot zijn accessoires als kapstokken, een paraplubak en een prullenbak handige aanvullingen voor je receptie.

Projectie

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties worden vaak onderbelicht maar zijn juist belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid. Als er webconferenties en webmeetings gehouden worden dient dit extra aandacht te krijgen bij het ontwerpen van uw audio-installatie. Onze gecertificeerde audiospecialisten, Bose, Sennheiser, Bosch en Televic ondersteunen u graag bij de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference oplossing voor een raadzaal, uw audio-installatie verdient onze expertise.

Audio

Video wall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een Video wall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele Video wall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de Video wall is daardoor mogelijk. Naast de keuze voor het type en formaat Video wall is de aansturing van de Video wall belangrijk. Door onze Video wall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die voor uw ruimte geschikt is. Wilt u zien hoe een Video wall er in uw situatie uitziet?  Dan maken wij vooraf een artist impression van uw ruimte.

Video wall

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webconferencing – Webinar – Webcasting

Het organiseren van een teammeeting door middel van Webex, Bluejeans, GoToWebinar of Zoom zal door de juiste audiovisuele componenten prima gedaan kunnen worden. Audio, beeld en bediening van het systeem dient intuïtief te zijn waardoor een webinar of streaming uitzending een plezier is voor de gebruikers. Een presentator komt duidelijk in beeld en is verstaanbaar. Wij plaatsen in uw ruimte de juiste camera op de beste positie en zorgen voor de juiste microfooncomponenten voor de presentator en de interactie met het publiek door onze catchbox.

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes
2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webinar

Videoconferencing

Een juiste camera positie gecombineerd met spraaksturing, een goede verstaanbaarheid van alle deelnemers aan de conference meeting en dat allemaal beheersbaar te bedienen met het touchpaneel. Of het nu gaat om één monitor of meerdere monitoren in de vergaderruimte of conferenceroom, de kwaliteit dient uitstekend te zijn. Onze videoconferencing specialisten adviseren u naar aanleiding van uw eisen en wensen. Een Polycom, Lifesize, Cisco, Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype of BlueJeans videoconference oplossing heeft voor ons geen geheimen en kunnen wij volledig integreren in uw vergaderruimte gecombineerd met uw overige audiovisuele apparatuur. Wilt u eerst van gedachten wisselen over uw videoconference infrastructuur dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Videoconferencing

2Orange - Extron Cable Cubby voor vergaderruimtes

Aansluiting – bekabeling – afwerking

Een ruimte met audiovisuele apparatuur werkt alleen als de overige componenten ook op de juiste manier zijn toegepast. Bekabeling dient van goede kwaliteit te zijn, aangesloten devices scalen naar het juiste formaat monitor of touchscreen. Lange bekabeling, aansluitpunten in de muur of een CableCubby  in de tafel dient correct aangesloten te worden. Door gebruik te maken van onze Technical Installation afdeling verzorgen wij vanaf de eerste tekening tot en met de as-built tekening de gehele installatie voor uw ruimte. Wij werken met A-merk componenten van Extron, Crestron, AMX en Wyrestorm

2Orange - Extron Cable Cubby voor vergaderruimtes

Aansluiting – bekabeling – afwerking

Domotica / Smart building

Smart building moet het voor gebruikers en beheerders makkelijk maken om alle audiovisuele apparatuur, verlichting, klimaat en zonwering te bedienen in een ruimte. Het door ons gemaakte technische ontwerp, gebaseerd op Extron, Crestron of KNX platform, dient als uitgangspunt voor een correcte aansturing van de aanwezige installatie in de vergaderruimte. Door toepassen van een duidelijk grafisch en technisch ontwerp kunt u met één druk op het touchpaneel de gewenste instelling kiezen. Ook voorzieningen buiten de vergaderruimte kunnen geïntegreerd worden voor een complete Domotica oplossing. Wayfinding, roombooking of virtuele receptie complementeren zo het Smart building concept.

Domotica / Smart Building

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren