Conferentieruimte die participanten op hun gemak stelt

Uw conferentieruimte of auditorium is de plek waar grotere groepen participanten samenkomen. In deze ruimtes zijn vooral de audio-installaties belangrijk. Iedereen moet goed kunnen horen en verstaan wat er gezegd wordt. Ongeacht of het voor of achter in de zaal is.

Projectie

Met een projector kan u eenvoudig een groot scherm realiseren. U kan kiezen uit diverse opties. Zo hebben wij Short throw projectoren, deze kunnen dicht op het projectiescherm gemonteerd worden en hebben ook touch mogelijkheden. De standaard Long throw projectoren zijn ook een optie.

Short throw projectoren

Met een short throw beamer hoeft de ruimte niet groot te zijn voor een groot beeld. De projector hoeft namelijk maar enkele centimeters vanaf het beeld te hangen. Ook is het mogelijk om short throw projectoren interactief te gebruiken zoals bijvoorbeeld op scholen gebeurt met smartboards.

Projectie

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties zijn belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid.

Audiospecialisten
Onze gecertificeerde audiospecialisten, Bose, Sennheiser, Bosch en Televic ondersteunen u graag bij de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference oplossing voor een raadzaal en videoconferentie installaties voor grote (internationale) vergaderruimtes.

Audio

2Orange LED-/Videowalls

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en narrowcasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die bij uw ruimte past.

2Orange LED-/Videowalls

Videowall

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webconferencing – Webinar – Webcasting

Het organiseren van een teammeeting door middel van Webex, Bluejeans, GoToWebinair of Zoom zal door de juiste audiovisuele componenten prima gedaan kunnen worden. Audio, beeld en bediening van het systeem dient intuïtief te zijn waardoor een webinar of streaming uitzending een plezier is voor de gebruikers.

Helder en duidelijk
De presentator komt duidelijk in beeld en is verstaanbaar. Wij plaatsen een camera, zorgen voor de microfooncomponenten van de presentator en voor de interactie met het publiek door onze Catchbox.

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes
2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webinar