Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Audiovisuele inrichting voor

Conferentie ruimtes

Uw conferentieruimte of auditorium is de plek waar grotere groepen participanten samenkomen. In deze ruimtes zijn vooral de audio-installaties belangrijk. Iedereen moet goed kunnen horen en verstaan wat er gezegd wordt, voor en achterin de zaal.

Audiovisuele inrichting voor

conferentie ruimtes

Uw conferentieruimte of auditorium is de plek waar grotere groepen participanten samenkomen. In deze ruimtes zijn vooral de audio-installaties belangrijk. Iedereen moet goed kunnen horen en verstaan wat er gezegd wordt, voor en achterin de zaal.

Optimale beleving

In grote ruimtes is het noodzakelijk dat de informatie helder en duidelijk overgebracht wordt naar alle deelnemers. Hierbij biedt het gebruik van projectoren in combinatie met schermen de mogelijkheid om presentaties op grote schaal te tonen, waardoor zelfs deelnemers helemaal achterin de zaal een helder beeld hebben van de gepresenteerde inhoud. Er zijn verschillende factoren die hierin meespelen, zoals helderheid, resolutie en compatibiliteit met diverse mediaformaten.

Oplossingen in uw conferentieruimte

beamers voor conferentieruimtes

Projectie

Met een projector kan u eenvoudig een groot scherm realiseren. U kan kiezen uit diverse opties. Zo hebben wij Short throw projectoren, deze kunnen dicht op het projectiescherm gemonteerd worden en hebben ook touch mogelijkheden. De standaard Long throw projectoren zijn ook een optie.

Short throw projectoren
Met een short throw beamer hoeft de ruimte niet groot te zijn voor een groot beeld. De projector hoeft namelijk maar enkele centimeters vanaf het beeld te hangen. Ook is het mogelijk om short throw projectoren interactief te gebruiken zoals bijvoorbeeld op scholen gebeurt met smartboards.

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties zijn belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid.

Audiospecialisten
Wij werken met diverse professionele merken als Bose, Sennheiser en Shure. Graag ondersteunt het team van 2Orange u in het maken van de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference-oplossing voor een raadzaal en videoconference installaties voor grote vergaderruimtes.
Videowall voor grote conferentie

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall minstens zo belangrijk. Door onze videowall processors krijgt u de mogelijkheid die precies bij uw ruimte past. De videowall óók gebruiken voor het tonen van digital signage? Dat kan! Met één druk op de knop wisselt u van bron, zo switcht u dus snel naar bijvoorbeeld de presentatie van uw laptop.
LED wall voor conferentie

LED wall

Ook een LED wall is een echte eyecatcher in een grote ruimte. Waar een videowall uit meerdere schermen bestaat, is een LED wall één groot display. Mede dankzij de hoge resolutie van het scherm, is een LED wall uitermate geschikt voor gebruik in grote ruimtes, maar ook bijvoobeeld in uw ontvangstruimte.

Aansturing
Ook hier is de juiste aansturing van grootbelang. Door onze LED wall processors bent u gegarandeerd van een juiste weergave. Ook voor LED walls geldt de mogelijkheid dit te combineren met narrowcasting. Switch eenvoudig tussen de bron van de narrowcasting-presentatie en bijvoorbeeld uw laptop, vermaak en informeer publiek wanneer de installatie niet gebruikt wordt.

Geef uw conferentieruimte een make-over met de
expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Vergaderruimtes

Ontvangstruimtes

Individuele ruimtes

Multifunctionele ruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.