Conferentieruimte die participanten op hun gemak stelt

Uw conferentieruimte of auditorium is de plek waar grotere groepen participanten samenkomen. Tegenwoordig wordt een groot gedeelte van de conferenties op video gedaan, dit scheelt vaak veel reizen. Dat concept heet Videoconferencing.

Wat houdt videoconferencing in?

Videoconferencing is eigenlijk een conferentie waar een aantal deelnemers aanwezig zijn door middel van een livestream. Met videoconferencing is het belangrijk dat beeld en geluid in orde is. Denk bijvoorbeeld aan een groot formaat projectie, video- of LEDwall voor het centrale beeld, gecombineerd met meekijkschermen in de zaal. Meerdere microfoons of discussieposten in combinatie met een audio-installatie welke ingeregeld is op basis van de ruimte.

Simpel te bedienen conference rooms

Videoconferencing wordt pas echt makkelijk met een totaaloplossing. Dit maakt het mogelijk om met één druk op de knop een videocall te starten en de meeting te beginnen. Meerdere zalen kunnen gekoppeld worden of afzonderlijk worden gebruikt. Door middel van een video en audio matrix kan alle audiovisuele apparatuur met gebruik van een touchpaneel bediend worden.

Projectie

Kies voor de inrichting van je ontvangstruimte niet voor een té zakelijke stijl of sfeer. De bedoeling is vooral dat bezoekers zich meteen goed voelen bij de receptie. Is de ruimte groot genoeg, dan kun je een zithoek inrichten. Geef bezoekers de nodige afstand van de balie om ze wat privacy te gunnen. Als je gasten even moeten wachten, zijn ze vast blij met een paar tijdschriften (die je natuurlijk netjes presenteert), maar ook een drankje, sfeerverlichting en planten zijn fijne extra’s die je gastvrijheid in de verf zetten! Of wat dacht je van een waterdispenser en een eenvoudige coffee corner? Tot slot zijn accessoires als kapstokken, een paraplubak en een prullenbak handige aanvullingen voor je receptie.

Projectie

Vraag vrijblijvend om advies

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties zijn belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid.

Audiospecialisten
Onze gecertificeerde audiospecialisten, Bose, Sennheiser, Bosch en Televic ondersteunen u graag bij de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference oplossing voor een raadzaal en videoconferentie installaties voor grote (internationale) vergaderruimtes.

Audio

Vraag vrijblijvend om advies
2Orange LED-/Videowalls

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die bij uw ruimte past.

2Orange LED-/Videowalls

Videowall