Search

Maak vergaderen makkelijk met

videoconferencing oplossingen

De hedendaagse hybride video vergaderoplossingen zijn enorm gewild voor het organiseren van werk- of studieprocessen. Uw wensen zijn in goede handen.
Videovergaderen met Poly

Maak vergaderen makkelijk met

videoconferencing oplossingen

De hedendaagse hybride video vergaderoplossingen zijn enorm gewild voor het organiseren van werk- of studieprocessen. Uw wensen zijn in goede handen.

Complete videoconferencing oplossingen voor een succesvolle online meeting

Door onze jarenlange expertise en gecertificeerde specialisten kunnen wij de bomen van het bos onderscheiden. Wij richten uw vergaderruimte in met de juiste videoconferencing- en presentatie apparatuur, afgestemd op uw eisen, wensen, het formaat en situatie van uw ruimte. Ervaar kristalheldere communicatie en flexibele samenwerking met onze oplossingen op maat. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen daarom zorgen dat de juiste videoconferentie-oplossing geadviseerd, geïnstalleerd en onderhouden wordt.

De mogelijkheden van videovergaderen

BYOM

Bring Your Own Meeting

BYOM oplossingen
Wanneer gebruikers vooral met een eigen laptop werken kiest u voor Bring Your Own Meeting. Sluit u uw eigen device, bedraad of draadloos, moeiteloos aan op de aanwezige camera, microfoon en speakers in de ruimte en geniet van platformonafhankelijk video vergaderen, eenvoudig en snel.

Room systemen

Vergaderen Met 1 Klik

videoconferencing voor professionele vergaderen
Bij een Room System zijn geen laptops benodigd maar heeft u directe, naadloze toegang tot vergaderingen middels 1 klik op het touchpaneel. Gebruikmakend van zowel Android als Windows besturingssystemen, ondersteunt het diverse platforms zoals Microsoft Teams, Zoom en Google Meet.

Combinatie

Ervaar Flexibiliteit

Audiovisuele roomsystemen
Ervaar het beste van twee werelden met onze gecombineerde videoconferentie-oplossing. Hierbij geniet u van de solide basis van een Dedicated Room én de flexibiliteit van BYOM. Sluit eenvoudig uw device aan, bedraad of draadloos, en duik in naadloze vergaderingen van topkwaliteit.
Audiovisuele middelen installatie met 2Orange

Installaties van A-Z

Voor elke online video ontmoeting verdient u de beste ervaring. Ons betrouwbare team zorgt voor een naadloos traject: van gedegen advies en demonstratie tot zorgvuldige installatie en voortdurende support. Wij waarborgen hoge kwaliteit in elke stap om samen met u de perfecte vergaderruimte te realiseren.

Videoconferencing oplossingen op maat:
uw ideale vergaderplek

Wij ontwerpen videoconference oplossingen op maat voor ieder type ruimte, van huddle room tot auditorium. Hierbij houden we rekening met de afmetingen van de ruimte, deelnemersaantallen, meubilair, akoestiek en natuurlijk uw doelstellingen. Wij ontzorgen onze klanten volledig in het complete vraagstuk wat betreft een perfect functionerende videoconference installatie.

Small Rooms

Tot 6 personen

2Orange biedt eersteklas videoconference oplossingen voor de kleine ruimten zoals bijvoorbeeld een huddle room. Gemakkelijk bedienbare technologie in de vorm die u het beste past.

Medium Rooms

Tot 10 personen

Naarmate ruimtes groter worden, worden tafels langer en zitten mensen verder van de camera. Wij vullen deze ruimtes in zodat ook hier iedereen perfect zicht- en verstaanbaar is met gebruiksgemak voorop gesteld.

Large Rooms

Tot 20 personen

Grotere ruimten vragen een andere aanpak dan minder grote ruimten. Zo plaatsen wij hier extra audio apparatuur en werken wij met hoogwaardige camera’s. Zodat de deelnemers altijd goed verstaanbaar én perfect in beeld zijn.

XXL Rooms

Tot 30 personen
Onder XXL Rooms verstaan wij ruimten vanaf ongeveer 20 personen. Denk aan grote boardrooms of zelfs auditoria. Extra aansturing, geluidsversterking en meerdere displays is in veel gevallen vereist voor een heldere en interactieve online vergadering.

Signature Rooms

Tot 8 personen
Signature rooms maken uw hybride videoconferencing veiliger en persoonlijker. Met een scherm met een beeldverhouding van 21:9 en AI-aangedreven camera’s biedt u meer ruimte voor succesvolle samenwerking.

Communicatie met iedereen, op elk apparaat en platform

In het digitale tijdperk is efficiënt en snel vergaderen essentieel. Met onze videoconferencing oplossingen kan men moeiteloos en interactief samenwerken, ongeacht het platform dat ze gebruiken.
Crestron middelen voor videovergaderen
videoconferentie in kleine ruimtes
Zoom logo
Microsoft Teams logo
Google meet logo

Complete videoconferencing oplossingen voor een succesvolle online meeting

Bij oplevering testen wij de installatie met u en geven wij instructie zodat u er direct mee aan de slag kunt gaan. Heeft u later toch vragen, of ergens hulp bij nodig? Ook dan helpen wij u graag
500 +
Verschillende ruimtes ingericht
0 +
Gelukkige klanten

Wij staan altijd voor u klaar

Bij oplevering testen wij de installatie en geven wij instructie zodat u er direct mee aan de slag kunt gaan. Heeft u later toch vragen, of ergens hulp bij nodig? Ook dan helpen wij u graag. Ons team staat altijd klaar om u te assisteren en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

13+ jaar expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring en technologische expertise zijn wij uw betrouwbare partner voor videovergaderen en presenteren. Met meer dan een decennium in het veld, streven we naar perfecte videovergaderingen en bieden we waardevol advies voor optimale ervaringen.

Door heel Europa

Wij bieden onze videoconferencing oplossing in Europese landen. Ons team communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels, wat zorgt voor naadloze ondersteuning. Door onze internationale expertise zijn wij in staat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bring Your Own Meeting

Wanneer men werkt met eigen laptops kiest u voor een BYOM-oplossing. Men kan hier simpel en snel, draadloos of bedraad een device aansluiten op de installatie waarna het beeld, camera, microfoon en speakers hierdoor worden overgenomen met een professionele meeting als gevolg. De installatie werkt met vrijwel ieder device en platform, zo kunt u zorgeloos vergaderen met onder andere MS Teams, Zoom of Google Meet via uw eigen laptop, tablet of telefoon.

Bedraad

U kunt ervoor kiezen bedraad met de installatie te verbinden om gebruik te maken van de apparatuur. Bedraad hoeft echter niet rommelig te zijn! Kies voor inprikpunten in, op of onder tafel om loshangende bekabeling te voorkomen. Deze inprikpunten zijn te voorzien van gewenste aansluitingen zoals stopcontacten, USB- of UTP-poorten.

Draadloos

Wilt u liever flexibel en met één klik verbinden met de complete installatie? Dat kan uiteraard ook. Verbindt eenvoudig draadloos met het beeldscherm, camera, microfoon en speakers in de ruimte vanaf uw eigen laptop zonder te knoeien met kabels. Maak samenwerken eenvoudiger en sneller. Behoudt te allen tijde rust en overzicht in uw vergaderruimte.

Dedicated Room

Het grote voordeel van een Dedicated Room is dat deze ruimte altijd direct voor u klaar staat. In tegenstelling tot een BYOM oplossing heeft u voor deze manier van online vergaderen geen eigen laptop nodig en hoeft u ook niets mee te nemen, in te stellen of aan te sluiten. Via het aanwezige touchpaneel bedient u eenvoudig de aanwezige apparatuur en kunt u gemakkelijk en snel beginnen met uw online meeting. Deze manier van vergaderen neemt de laatste drempels weg voor eindgebruikers die nóg sneller en gemakkelijker online willen vergaderen.

Combinatie

Wenst u een Dedicated Room, maar toch met de flexibiliteit van een BYOM oplossing? Kies dan voor een combinatie van deze 2, zo heeft u de voordelen van beide. Het systeem stellen we standaard als Dedicated Room in, maar wanneer u met een eigen device draadloos of bedraad verbindt zal de installatie automatisch schakelen naar BYOM.