Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slimme inrichting van

Individuele ruimtes

Een goed doordachte inrichting van een individuele werkplek met audiovisuele middelen kan een wereld van verschil maken in productiviteit en werkbeleving. 

Slimme inrichting van

individuele ruimtes

Een goed doordachte inrichting van een individuele werkplek met audiovisuele middelen kan een wereld van verschil maken in productiviteit en werkbeleving. 

De perfecte werkplek

Aangezien we veel tijd op onze werkplek doorbrengen, heeft de inrichting ervan directe invloed op prestaties en het algemene welzijn. Daarnaast draagt een goede inrichting ook bij aan een plezierige manier van werken. Dankzij het toepassen van de juiste audiovisuele middelen, zoals monitoren, kabelmanagement, maar ook videoconference-oplossingen wordt werken een stuk eenvoudiger.

Oplossingen voor uw werkplek

vergaderruimte inrichting met schermen

Monitoren

Wij bieden verschillende monitoren welke zijn afgestemd op de ruimte; individuele werkplek of één op één overlegruimte. Voor de individuele werkplek kunt u denken aan desktop monitoren, curved met splitscreen mogelijkheden waardoor meerdere applicaties geschaald kunnen worden getoond.

Overleg-/vergaderruimte
Kleine overlegruimtes kunnen worden voorzien van een monitor in het juiste formaat zodat een document gezamenlijk bekeken kan worden. Laat de monitor automatisch inschakelen wanneer een gebuiker zijn of haar laptop verbindt, en automatisch uitschakelen wanneer men weer klaar is.
videoconferencing voor individuele ruimtes

Videoconferencing

Voorzie werkplekken of kleine ruimtes van de mogelijkheid tot videoconference. Dit kan in de vorm van een professionele (draadloze) headset en een hoogwaardige webcam, of middels een kleine videoconference-bar. Sluit alles aan op een USB-hub en laat men middels één USB-C kabel verbinden met de complete werkplek.

Professionele apparatuur
Voorzie kleine vergaderruimtes of werkplekken van een klein videoconference-device met als resultaat dat ook hier de gebruikservaring perfect is en de meetings kraakhelder verlopen. Zorg ervoor dat de gebruikswijze overal hetzelfde is zodat medewerkers weten waar zij aan toe zijn.

Geef uw werkplek een make-over met de expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

In hoogte verstelbare bureaus

Maakt u gebruik van elektrisch in hoogte verstelbare bureaus? Wanneer u gebruik maakt van ons werkplekreserveringssysteem kunnen gebruikers hun gewenste zit- en stahoogte registreren in het online portaal. Wanneer medewerkers een werkplek hebben gereserveerd of hierop inchecken zal het bureau dan automatisch naar de door de werknemer geregistreerde hoogte verstellen.
werkplek reserveren Glow hardware

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Vergaderruimtes

Ontvangstruimtes

Multifunctionele ruimtes

Conferentieruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.