Individuele ruimte

Een individuele werkplek is voor een gezonde werkomgeving belangrijk maar draagt ook bij aan een plezierige manier van werken. Door toepassing van de juiste audiovisuele monitoren en audio- en videoconferencing middelen wordt werken echt een feest. Ruimtes voor individuele meetings voorzien van conferencing en draadloze presenteer middelen verhogen de productiviteit.

Monitoren

Monitoren die afgestemd zijn op de ruimte; individuele werkplek of één op één overleg ruimte. Voor de individuele werkplek desktop monitoren, curved met splitscreen mogelijkheden waardoor meerdere applicaties geschaald getoond kunnen worden.

Overleg-/vergaderruimte
In de overlegruimte een monitor in het juiste formaat zodat een document gezamenlijk bekeken kan worden en voorzien van een bedieningspaneel voor het scherm zodat een afstandsbediening niet nodig is.

Monitoren

2Orange - Draadloos presenteren in individuele ruimtes

Draadloos presenteren

Met een draadloos presenteersysteem, Barco Clickshare, Crestron Airmedia, Kramer Via Connect of Barco WePresent, wordt een presentatie met één druk op de knop gestart en kan de meeting beginnen.

Centrale bediening
Een draadloos presenteersysteem kan zelfs geïntegreerd worden in de bediening van de ruimte. Dit kan door gebruik te maken van Crestron of Extron domotica aansturing. Ook eventueel aanwezige zonwering of verlichting is daarmee te bedienen.

2Orange - Draadloos presenteren in individuele ruimtes

Draadloos presenteren