Individuele ruimte

Een individuele werkplek is voor een gezonde werkomgeving belangrijk maar draagt ook bij aan een plezierige manier van werken. Door toepassing van de juiste audiovisuele monitoren en audio- en videoconferencing middelen wordt werken echt een feest. Ruimtes voor individuele meetings voorzien van conferencing en draadloze presenteer middelen verhoogt de productiviteit.

Monitoren

De individuele werkplek of één op één overleg ruimte afgestemde monitoren. Voor de individuele werkplek desktop monitoren, curved met splitscreen mogelijkheden waardoor meerdere applicaties geschaald getoond kunnen worden. In de overlegruimte een monitor in het juiste formaat zodat een document gezamenlijk bekeken kan worden en voorzien van een bedieningspaneel voor de bediening van het scherm zodat een afstandsbediening niet nodig is.

Monitoren

2Orange - Draadloos presenteren in individuele ruimtes

Draadloos presenteren

Geen bedrading en allerlei aansluitingen meer nodig. Met een draadloos presenteersysteem, Barco Clickshare, Crestron Airmedia, Kramer Via Connect of Barco WePresent, wordt een presentatie op de monitor met één druk op de knop gestart en kan de meeting beginnen. Een draadloos presenteersysteem kan zelfs geïntegreerd worden in de bediening van de ruimte door gebruik te maken van Crestron of Extron domotica aansturing. Eventueel aanwezige zonwering of verlichting is daarmee ook te bedienen.

2Orange - Draadloos presenteren in individuele ruimtes

Draadloos presenteren

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren