Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Breng de juiste content op de juiste plek voor de juiste doelgroep met

Narrowcasting
systemen

De mogelijkheid om specifieke boodschappen af te stemmen op uw doelgroep door middel van narrowcasting.

narrowcasting voor kantoor

Breng de juiste content op de juiste plek voor de juiste doelgroep met

narrowcasting
systemen

Wij bieden complete kamerinrichting voor slimme gebouwen met onze audiovisuele oplossingen, inclusief ondersteuning.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting betekent dat u specieke content of informatie deelt op schermen zoals LCD, LED of middels projectie. Het geeft inhoud weer die eenvoudig op afstand kan worden bijgewerkt en beheerd. Narrowcasting is een compleet systeem dat bestaat uit software, hardware, een contentmanagementsysteem (CMS), analyse- en beveiligingssystemen. 

Met behulp van moderne narrowcasting, oftewel digital signage-systemen, kunt u een specifiek publiek in verschillende sectoren bereiken en producten, diensten, informatie en merkbekendheid promoten. U kunt diverse digitale inhoud presenteren, zoals afbeeldingen, video’s, webpagina’s, weergegevens, restaurantmenu’s of tekst. Dit systeem dient doeleinden variërend van merkmarketing tot promoties of zelfs het overbrengen van veiligheidsregels in productieruimtes. Het is veel effectiever, vereenvoudigt het klanttraject en verduidelijkt uw doelstellingen.

Narrowcasting software

Met narrowcasting software kunt u pakkende en dynamische inhoud creëren die is gepersonaliseerd voor een specifiek publiek op verschillende locaties. U kunt ook op afstand plannen wanneer specifieke inhoud op schermen verschijnt. Dit is bijvoorbeeld handig voor tijdgevoelige promoties of aankondigingen. De narrowcasting software is eenvoudig te integreren met verschillende systemen, waardoor het ook mogelijk is deze te koppelen aan externe bronnen. Denk hierbij aan social media feeds, databases en weer-API’s.
En wat dacht u van interactieve elementen? Met sommige narrowcasting oplossingen is het zelfs mogelijk deze te gebruiken met interactieve touchscreens. Gebruikers kunnen dus interactief bezig zijn met inhoud, door menu’s bladeren of productdetails verkennen. Heeft u QR-codes en NFC-integratie nodig? Ook dit is mogelijk. Met behulp van narrowcasting software kunnen onze audiovisuele specialisten uw bedrijfsprocessen eenvoudig opschalen.

Juiste hardware voor uw narrowcasting systeem

Uiteraard kan een narrowcasting systeem niet functioneren zonder compatibele hardware. Dit omvat verschillende apparaten: onder meer schermen, mediaspelers, netwerkcomponenten en interactieve interfaces. U hoeft niet in de technische details van elk hardware onderdeel te duiken, dat doen wij voor u! Beschrijf uw wensen en ons audiovisuele team zorgt ervoor dat het gehele systeem stabiel functioneert en optimale resultaten voor uw bedrijf oplevert.

narrowcasting hardware

Het systeem maakt gebruik van digitale signage-technologie om aangepaste inhoud via schermen weer te geven aan uw doelgroep. Zo werkt het meestal:

Hoe werkt het narrowcasting systeem?

1. Content creatie

Creëer en beheer content middels software voor uw specifieke doelgroep.

2. Plannen

Plan wanneer en waar elk stukje inhoud wordt weergegeven.

3. Verbinding

De content wordt via internet of via een intern netwerk naar de mediaspelers verzonden.

4. Weergave

Uw geplande content wordt afgespeeld op de digitale schermen.

5. Interactie & feedback

Uw doelgroep kan direct met de inhoud interacteren en gegevens verstrekken.

Narrowcasting templates voor elk doel

Er zijn altijd ingebouwde templates waarmee u of uw vormgever een pakkende opmaak voor uw boodschap kunt creëren. In wezen is het een vooraf ontworpen lay-out dat helpt bij het structureren en organiseren van de inhoud die u gaat presenteren. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontwerp, want bij 2Orange hebben wij een toegewijde ontwerper die u helpt bij het creëren van templates in uw huisstijl voor uw potentiële klanten. Deze dienst is onderdeel van onze narrowcasting oplossing.

Voordelen van narrowcasting oplossingen

narrowcasting drie schermen

Flexibel

De oplossingen zijn te integreren met verschillende apps, software en hardware. Hierdoor is het met elk systeem werkbaar.

Interactief

Vergroot de betrokkenheid door de inzet van touchscreens of sensoren. Laat gewenste content spelen nadat iemand een bepaalde handeling uitvoert.

Cloud Based SAAS

Eenvoudig uw narrowcasting-netwerk van beeldschermen beheren.

Aanpasbaar

Toon afbeeldingen, video, stream media, informatie of toon koppelingen met bestaande systemen, zoals PowerBi.

Eenvoudig

De narrowcasting oplossingen zijn gemakkelijk en snel te gebruiken. Natuurlijk voorzien wij u vooraf van een training zodat u daarna direct aan de slag kunt. 

Intelligente apparatuur

Maak gebruik van displays, video- of LEDwalls, touchscreens of projectoren.

Integraties

U kunt koppelen met vrijwel elk systeem dat u gebruikt of wilt gaan gebruiken.

Welke narrowcasting
schermen gebruiken

Zonder schermen geen narrowcasting. Ze vormen een van de belangrijkste componenten in deze oplossing. Met behulp van narrowcasting-schermen kunt u verschillende soorten media tonen aan uw doelgroep.Een scherm kan uit één of meerdere schermen bestaan die met elkaar verbonden zijn. De keuze voor een bepaald scherm is afhankelijk van het publiek en de werkomgeving (duur, binnen- of buitenlocatie).

Outdoor displays

Verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf en versterk de merkherkenning. U bereikt een breder publiek en communiceert effectief met opvallende, heldere, weersbestendige schermen. Denk aan High Brightness displays of LED-walls.

Digitale kiosken

Verbeter uw marketingstrategieën door gebruik te maken van geavanceerde interactieve kiosken die gepersonaliseerde gebruikerstrajecten creëren, waardoor de betrokkenheid bij winkel- en evenementenlocaties wordt vergroot.

Interactieve touchscreens

Geef uw klant de mogelijkheid om zelfstandig eenvoudige processen in uw bedrijf uit te voeren, waardoor uw medewerkers zich kunnen richten op hun directe taken.

Indoor schermen

Communiceer effectief in elke binnensetting met uw bezoekers en medewerkers. Trek de aandacht met heldere content via bijvoorbeeld LED-schermen, videowalls, LED-walls en andere.

Narrowcasting media players

Zonder de juiste media player blijft een narrowcastingscherm slechts een hardware-element in het systeem. Een narrowcasting media player is een klein apparaat dat uw inhoud weergeeft en presenteert. Wanneer we een narrowcasting systeem samenstellen en installeren, houden we altijd rekening met een mediaspeler die het beste werkt voor uw huidige en toekomstige behoeften.

Hoe werkt het in verschillende industrieën?

Gebruiksvriendelijke software en beheer van de installatie stellen elke gebruiker in elke industrie in staat om de oplossing aan te passen, met applicaties te integreren of inhoud te presenteren zonder enig probleem. Onze toegewijde narrowcasting expert biedt u training, zodat u het maximale uit het systeem kunt halen.

Retail

Narrowcasting in de detailhandel wordt gebruikt om klanten dynamisch te informeren over productbeschikbaarheid en exclusieve aankoopmogelijkheden te benadrukken, wat bijdraagt aan een positieve winkelervaring aangepast aan individuele voorkeuren.
Meer informatie >

Kantoor

Voor interne communicatie, waarbij bedrijfsnieuws, prestatie-indicatoren en aangepaste berichten worden weergegeven aan werknemers binnen de kantooromgeving. Dit verbetert de verspreiding van informatie, medewerkersbetrokkenheid en KPI's.
Meer informatie >

Onderwijs

In het onderwijs kan narrowcasting goed gebruikt worden om op maat gemaakte educatieve inhoud te tonen en zowel studenten als leerkrachten up to date te houden. Koppel met bijvoorbeeld Zermelo om de laatste roosterwijzigingen geautomatiseerd te tonen.
Meer informatie >

Musea

Een dynamisch platform toont samengestelde inhoud, zoals tentoonstellingsdetails, biografieën van kunstenaars, evenementenschema's en educatief materiaal. Interactieve functies bieden gepersonaliseerde rondleidingen, waardoor de verbinding tussen de bezoeker en het museumaanbod wordt verdiept.
Meer informatie >

Makelaars

Toon geautomatiseerde vastgoedaanbiedingen, virtuele rondleidingen en gerichte vastgoedinformatie aan potentiële kopers en klanten. Koppel met Realworks, Colibri of Funda en heb nooit meer omkijken naar de content, dit zal altijd geautomatiseerd up-to-date zijn.
Meer informatie >

Horeca

Als horecaonderneming kunt u uw gasten door middel van narrowcasting een gepersonaliseerde ervaring bieden. Toon aangepaste menu's, speciale aanbiedingen en informatie over evenementen aan gasten en klanten binnen de locatie. U kunt hiermee perfect inspelen op de behoefte van uw gasten.
Meer informatie >

Hoe we te werk gaan voor uw narrowcasting systeem

Wij zijn onafhankelijk leverancier van diverse softwareapplicaties en hardware. Wanneer uw wensen bekend zijn voorzien we u graag van een demonstratie van het softwarepakket dat het best bij u past.
Beschrijf uw behoeften
Advies gesprek
Gratis demonstratie
Installatie
Ondersteuning
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Demo aanvragen

Bedankt voor uw interesse in een demo. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.