Onze audiovisuele oplossingen en expertise voor je smart building!

Wij bieden complete kamerinrichting voor slimme gebouwen met onze audiovisuele middelen, inclusief ondersteuning

Slimmer werken

Slimme gebouwen helpen energie besparen, verbeteren werk- en communicatieprocessen. Wij verzorgen volledige kamerinrichting met onze audiovisuele middelen en expertise. Met het slimme gebouwconcept krijg je een professionele, efficiënte, duurzame, veilige en kosteneffectieve plek. Daarnaast maken slimme gebouwen intelligent gebruik van technologieën en gegevens om optimale werk- en leefruimtes te garanderen.
In slimme kantoren en winkelcentra, op luchthavens, in allerlei soorten organisaties of in ziekenhuizen – intelligente gebouwen zijn de toekomst.

Smart building AV oplossingen

De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren en u te helpen hun gedrag te begrijpen. Slimme kantooroplossingen bieden inzichten, veiligheid en toegang tot relevante informatie. Een slimme werkplek maakt flexibel werken mogelijk en kan eenvoudig en flexibel inspelen op andere moderne manieren van werken en samenwerken.

Digitale receptie en Bezoekersregistratie

Een gastvrij, digitaal welkom voor uw bezoekers

Kies voor een digitaal welkom en ontvang 24/7 bezoekers, ter ondersteuning of ter vervanging van uw receptionist(e). Het is mogelijk met een digitale receptie. Uw bezoekers kunnen zich eenvoudig aanmelden op een touchscreen waarna de gewenste contactpersoon hier direct van op de hoogte wordt gesteld per mail, sms of belletje. Door middel van digitale bezoekersregistratie kunt u op ieder moment bijhouden wie er wanneer in uw pand aanwezig is geweest.

Ruimtereservering

Het beheer van vergaderruimtes is essentieel op een flexibele werkplek

Met een goed roombooking systeem voorkomt u eindeloos zoeken naar een beschikbare ruimte en wordt niemand meer gestoord tijdens een vergadering. Wij bieden een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan. Komt de persoon die de ruimte heeft geboekt niet opdagen, wordt de ruimte automatisch weer vrijgegeven. Dit voorkomt onnodige frustratie en verhoogt de productiviteit van medewerkers. Zowel voor werknemers als werkgevers is een gestructureerd ruimte reserveringssysteem een fijne toepassing

2Orange Roombooking

Werkplekreservering

Boek uw favoriete werkplek binnen enkele seconden

Controleer de bezettingsstatus van werkplekken en reserveer uw favoriete werkplek binnen enkele seconden. Altijd en overal. Check in / uit bij uw bureau en stel persoonlijke voorkeuren vooraf in. Krijg daarnaast inzicht in de behoeften, wensen en het gedrag van medewerkers en zet dit om in efficiënt gebruik van uw kantoor. Deskbooking software creëert een kantooromgeving waar flexibel of hybride werken de norm is.

Parkeerplekreservering

Controleer de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en reserveer direct een gewenste plek

Stel werknemers in staat om parkeerplaatsen te reserveren op basis van hun voorkeuren, bijvoorbeeld met of zonder laadpaal. Een gebruiksvriendelijk platform voor het boeken en beheren van bestaande reserveringen. U kunt ook waardevolle inzichten krijgen in de bezetting van uw parkeerdek.

 

Wayfinding

Toon de bezettingsstatus van uw vergaderruimtes en waar deze zich bevinden

Toon de bewegwijzering van uw (vergader)ruimtes op strategisch geplaatste displays in uw gebouw, of implementeer dit in uw narrowcasting presentatie. Toon de beschikbaarheid van uw ruimtes, de capaciteit hiervan, door wie deze geboekt zijn én wanneer deze weer vrij zijn. Pas aan naar uw huisstijl voor een professionele uitstraling.

Digital Wayfinding Digitale Bewegwijzering 2Orange Winkelcentrums
2Orange - Digitale wayfinding narrowcasting functies