Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze audiovisuele middelen en
expertise voor een

Smart building

Wij bieden complete ruimte inrichting voor slimme gebouwen met onze audiovisuele oplossingen, inclusief ondersteuning.

Onze audiovisuele middelen en
expertise voor een

Smart building

Wij bieden complete ruimte inrichting voor slimme gebouwen met onze audiovisuele oplossingen, inclusief ondersteuning.

Slimme gebouwen

Slimme gebouwen helpen energie besparen, verbeteren werk- en communicatieprocessen. Wij verzorgen volledige ruimte inrichting met onze audiovisuele middelen en expertise. Met het smart building concept krijgt u een professionele, efficiënte, duurzame, veilige en kosteneffectieve plek. Slimme gebouwen maken intelligent gebruik van technologieën en gegevens om optimale werk- en leefruimtes te garanderen.
In slimme kantoren en winkelcentra, op luchthavens, in allerlei soorten organisaties of in ziekenhuizen – de toekomst behoort toe aan intelligente gebouwen.

Innovatieve oplossingen

De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren en u te helpen hun gedrag te begrijpen. Slimme kantooroplossingen bieden inzichten, veiligheid en toegang tot relevante informatie.
Een slimme werkplek maakt flexibel werken mogelijk en kan eenvoudig en flexibel inspelen op andere moderne manieren van werken en samenwerken. 2Orange biedt verschillende oplossingen aan bedrijven voor uw smart office.

Digitale receptie

Een gastvrij, digitaal welkom voor uw bezoekers op elk moment

Ruimte reservering

Het beheer van vergaderruimtes is essentieel op een flexibele werkplek

Werkplek reservering

Boek uw favoriete werkplek eenvoudig binnen enkele seconden

Parkeerplek reservering

audiovisuele middelen voor parkeerplaatsen

Controleer de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en reserveer direct

Wayfinding

Toon de status van vergaderruimtes en waar deze zich bevinden

De juiste informatie, op de juiste plek, voor de juiste doelgroep

Narrowcasting

narrowcasting drie schermen

Digitale receptie en bezoekersregistratie

Kies voor een digitaal welkom en ontvang 24/7 bezoekers, ter ondersteuning of ter vervanging van uw receptionist(e). Het is mogelijk met een digitale receptie. Uw bezoekers kunnen zich eenvoudig aanmelden op een touchscreen waarna de gewenste contactpersoon hier direct van op de hoogte wordt gesteld per mail, sms of belletje. Door middel van digitale bezoekersregistratie kunt u op ieder moment bijhouden wie er wanneer in uw pand aanwezig is geweest.

Vergaderruimte reservering

Met een goed roombooking systeem voorkomt u eindeloos zoeken naar een beschikbare ruimte en wordt niemand meer gestoord tijdens een vergadering. Wij bieden een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan. Komt de persoon die de ruimte heeft geboekt niet opdagen, wordt de ruimte automatisch weer vrijgegeven. Dit voorkomt onnodige frustratie en verhoogt de productiviteit van medewerkers. Zowel voor werknemers als werkgevers is een gestructureerd vergaderruimte reserveringssysteem een fijne toepassing.

Werkplek reservering

Controleer de bezettingsstatus van werkplekken en reserveer uw favoriete werkplek binnen enkele seconden. Altijd en overal. Check in / uit bij uw bureau en stel persoonlijke voorkeuren vooraf in. Krijg daarnaast inzicht in de behoeften, wensen en het gedrag van medewerkers en zet dit om in efficiënt gebruik van uw kantoor. Deskbooking software creëert een kantooromgeving waar flexibel of hybride werken de norm is.

Parkeerplek reservering

Stel werknemers in staat om parkeerplaatsen te reserveren op basis van hun voorkeuren, bijvoorbeeld met of zonder laadpaal. Een gebruiksvriendelijk platform voor het boeken en beheren van bestaande reserveringen. U kunt ook waardevolle inzichten krijgen in de bezetting van uw parkeerdek.

Wayfinding

Toon de wayfinding van uw (vergader)ruimtes op strategisch geplaatste displays in uw gebouw, of implementeer dit in uw narrowcasting presentatie. Toon de beschikbaarheid van uw ruimtes, de capaciteit hiervan, door wie deze geboekt zijn én wanneer deze weer vrij zijn. Pas aan naar uw huisstijl voor een professionele uitstraling.

Narrowcasting

Narrowcasting is een essentieel onderdeel van de moderne communicatiestrategie van elke organisatie. Breng uw boodschap onder de aandacht, op het gewenste tijdstip aan het gewenste publiek. Onze software geeft u ongekende mogelijkheden voor het online maken en publiceren van uw presentaties.

crestron voor smart building

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.