Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een efficiënte kantooromgeving met een

Vergaderruimte reserveringssysteem

Bekijk de beschikbaarheid van uw vergaderruimtes en boek deze binnen enkele seconden via Outlook, Microsoft Teams, het touchpaneel of de app met ons roombooking systeem.

Een efficiënte kantoor omgeving met een

vergaderruimte reserveringssysteem

Bekijk de beschikbaarheid van uw vergaderruimtes en boek deze binnen enkele seconden via Outlook, Microsoft Teams, het touchpaneel of de app.

Waarom een vergaderruimte reserveringssysteem gebruiken?

Zonder een vergaderruimte reserveringssysteem kunnen medewerkers een vergadering organiseren, maar moeten ze op zoek naar een beschikbare ruimte. Wat als er geen ruimte beschikbaar is? En als ze er wel in slagen een ruimte te vinden, is die dan groot genoeg en voorzien van gewenste apparatuur? Wij bieden roombooking systemen die zich niet beperken tot het boeken van alleen ruimtes. We bieden ook de mogelijkheid om via zoekfilters automatisch een geschikte ruimte te vinden, inclusief de mogelijkheid om catering en services te bestellen en collega’s en gasten tegelijkertijd uit te nodigen. Op het touchpaneel bij de ingang van de ruimte is de status zichtbaar en door wie deze is gereserveerd. Is er een technisch probleem met apparatuur in de ruimte? Dit kan op ditzelfde touchpaneel eenvoudig worden gerapporteerd.

Eenvoudig en efficiënt ruimtes reserveren

Wilt u snel en eenvoudig een vergaderruimte kunnen boeken? Wij helpen u de beste keuze te maken voor AV-hardware en -software, afgestemd op uw behoeften. Met een roombooking systeem kunt u ruimtes online beheren en boeken zonder enige complicatie.

U kunt online de beschikbaarheid van de vergaderruimte controleren. Is de tijd van de vergadering om en gaan er nog steeds mensen naar binnen? Stuur dan een notificatie en tijdherinnering. Bovendien het versturen van uitnodigingen en herinneringen, het organiseren van ad hoc bijeenkomsten, het bellen van uw deelnemer en meer behoren ookbij de verschillende opties. Ontdek alle mogelijkheden bij ons.
vergaderruimte reserveringsysteem
Huddle rooms zijn kleine vergaderruimten voor 2 tot 6 personen. Het is belangrijk om hier in de mogelijkheid te zijn om snel een (ad hoc) vergadering te starten, online of offline. Stel medewerkers in staat de ruimte snel te reserveren door middel van een touchpaneel bij de ingang.
Werkplekbeheer is meer dan alleen het boeken van een werkplek of bureau. Het is inzicht krijgen in de behoeften, wensen en het gedrag van medewerkers en dit omzetten in efficiënt gebruik van het kantoor. Reserveringssoftware creëert een kantooromgeving waar flexibel of hybride werken de norm is.
Dankzij ons parkeerplek reserveringsysteem kunt u eenvoudig en snel een parkeerplaats voor uzelf en eventueel uw bezoeker reserveren. Dit kan los, maar ook gelijktijdig tijdens het reserveren van een ruimte en het uitnodigen van uw bezoeker.
vergaderruimte reserveringsysteem
Veel organisaties voeren tegenwoordig een clean desk policy in, wat betekent dat werknemers hun werkplek aan het einde van de dag moeten ontdoen van alle documentatie en persoonlijke bezittingen. In plaats van alle persoonlijke spullen, zoals jassen en tassen, op en bij een bureau op te moeten bergen, hoe handig zou het zijn als hier op kantoor een veilige ruimte voor zou zijn? Biedt medewerkers de mogelijkheid om lockers te reserveren, gelijktijdig met bijvoorbeeld een werkplek of vergaderruimte.

Combineer roombooking met andere oplossingen

Digitale receptie kleine zwarte van GoBright

Naast roombooking bieden wij ook diverse andere oplossingen om de efficiëntie op kantoor te verhogen. Extra fijn is dat deze allemaal werken in één systeem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Toon een realtime overzicht van uw ruimtes en waar deze zijn te vinden op displays in uw gebouw middels wayfinding, het is ook mogelijk de wayfinder te implementeren in uw presentatie.

Naast het reserveren van uw ruimte kunt u tijdens het aanmaken van een vergadering ook direct uw bezoeker vooraf registreren zodat hij/zij zich bij aankomst gemakkelijk kan aanmelden op de digitale receptie.

Tijdens het boeken van een ruimte kunt u tevens service of catering reserveren. U hoeft alleen maar minder tijd te besteden aan het bellen naar uw assistente of de receptie om dit te regelen. We maken instellingen voor opties die u in uw systeem moet hebben.

Reserveer direct een parkeerplek voor uzelf en/of uw bezoekers terwijl u een ruimte reserveert. Het is eenvoudig om verschillende soorten ruimtes reserveren te combineren in één audiovisuele middelen. U bespaart dus uw eigen tijd.

Reserveer eenvoudig een locker om uw spullen op te bergen. Dankzij moderne audiovisuele technologie is het altijd mogelijk om uw spullen veilig te houden en u te concentreren op vergaderingen of werk.

Voordelen van onze vergaderruimte reserveringssysteem oplossing

Efficiëntie

Geen onderbrekingen, dubbele boekingen of onnodig lege ruimtes

Flexibel beheer

Boek eenvoudig een ruimte. Dit kan zowel online als op locatie gebeuren

Tijdbesparing

U beheert en boekt ruimtes zonder dat u een assistent nodig heeft

Intergaties

Toegang tot en gebruik van Outlook, MS Teams en MS Teams Rooms

Integratieplatforms voor roombooking

Wij zorgen ervoor dat uw processen en bedrijf een soepele transformatie ondergaan naar een nieuwe vergadertechnologie. Daarom controleren en vergelijken we het meest optimale en flexibele platform. U en uw medewerkers kunnen vergaderruimtes online beheren met hun dagelijkse Microsoft- of Google Workplace-tools. Evenals een derde partij.

Flexibele hardware- en software oplossingen

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste hardware en software voor uw vergaderruimte reserveringssysteem. Mede dankzij onze merkonafhankelijkheid kunnen wij u voorzien van eerlijk advies op maat.

Roombooking is meer dan alleen het boeken van een ruimte. Het gaat over het beheer van de faciliteiten van de ruimten en weten hoe ze op kantoor worden gebruikt. GoBright Room Booking software creëert een kantooromgeving waar hybride werken de norm is.
Evoko audiovisuele partner

Evoko Liso is een bekroonde oplossing met een elegant ontwerp. Toont duidelijk de status van de ruimte buiten vergaderzalen, wat helpt om verwarring en onderbroken vergaderingen te voorkomen.

Humly partner
Humly vergaderruimte reserveren

Het Humly vergaderruimte reserveringssysteem helpt u om u te concentreren op uw doelen en resultaten in plaats van op processen. Slim en strak design dat u de volledige functionaliteit laat ontdekken.

Crestron partner
Crestron vergaderruimte reserveren
Crestron maakt het reserveren van ruimtes eenvoudig en gemakkelijk, en helpt bij het vinden van beschikbare ruimtes vanaf elke locatie waar u zich bevindt: achter de computer, op uw telefoon of vlak bij de ingang van de vergaderruimte.

Hoe kunnen we u helpen?

Bij 2Orange nemen we elke wens van u mee om het meest optimale room booking systeem te kunnen aanbieden en te leveren. Daarnaast kunnen we met u meedenken in diverse andere AV-oplossingen, zoals het inrichten van uw vergaderruimte met presenteer- en videoconference apparatuur. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek.
Beschrijf uw behoeften
Neem contact met ons op
Wij bieden de beste oplossing
Ontvang een gratis demonstratie
Wij verzorgen de installatie
Ook na installatie ondersteuning
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.