Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stressvrij werken met een

parkeerplaats reserveringssysteem

Wees verzekerd van zorgeloos parkeren voor u, uw klanten, medewerkers en bezoekers.
parkeerplaats reserveren audiovisuele middelen

Stressvrij werken met uw

Parkeerplaats reserverings systeem

Wees verzekerd van zorgeloos parkeren voor u, uw klanten, medewerkers en bezoekers.

Wat betekent een parkeer reserveringssysteem voor de parkeerervaring?

Stel gebruikers in staat om een parkeerplaats te reserveren via Outlook, Microsoft Teams, mobiele app of het online portaal. Deze aanpak vergroot het gemak, verhoogt de efficiëntie en biedt realtime updates.

U kunt een parkeerplaats reserveren samen met andere reserveringsoplossingen om een overzichtelijk, slim en snel proces in uw bedrijf te realiseren. Nodig uw klant bijvoorbeeld uit voor een vergadering en reserveer snel een ruimte, catering en parkeerplaats. Of reserveer uw werkplek samen met de parkeerplaats.
Kenteken en parkeerplaats reservering
Parkeerplaats reserveren foto van bovenaf

Uitstekende voordelen

Bespaart dagelijks tijd

U hoeft niet meer te wachten of te zoeken naar een vrije parkeerplaats.

Verbeter uw planning

Reserveer een parkeerplek voorafgaand aan uw vergadering en bekijk de status

Eenvoudig beheer

Eenvoudig te navigeren in-app, interactieve plattegrond, kaarten en online portaal

Soepele werk processen

Doordat u gelijk kunt parkeren bij aankomst, begint u makkelijk op tijd aan uw werkdag

Mogelijkheden van ons parkeerplaats reserveringssysteem

Met het parkeerplaats reserveringssysteem heeft u diverse mogelijkheden om uw parkeerplek van tevoren te boeken, waardoor u verzekerd bent van een stressvrije parkeerervaring. Kies uit verschillende opties en geniet van de flexibiliteit die het systeem biedt.
01

Reserveren

U kunt uw parkeerplaats rechtstreeks reserveren via een kalender of mobiele app, kaart, interactieve plattegrond of op maat gemaakt portaal.

02

Kenteken

Het parkeerplaats systeem kan uw kenteken herkennen en uw plek reserveren. U hoeft alleen uw kenteken in te voeren en het systeem doet de rest.

03

Totaalanalyse

Maak uw analyses eenvoudiger en bekijk verschillende statistieken zoals bijvoorbeeld de spitsuren en de populariteit van uw parkeerplaatsen.

Ervaar het gemak van uw complete parkeerplaats reserveringssysteem geïntegreerd met ruimtereservering

Combineer parkeerplaats reservering met andere oplossingen

Bent u op zoek naar een totaaloplossing voor het reserveren van ruimtes, werkplekken, lockers, parkeerplaatsen en het uitnodigen van uw bezoeker? Wij integreren dit probleemloos voor u. Plan vergaderingen, reserveer de benodigde vergaderruimte en reserveer parkeerplaatsen voor uzelf en uw bezoekers. Doe dit eenvoudig in uw Outlook- of MS Teams omgeving, mobiele app of online portaal. Toon uw zorg en benadruk dat iedereen belangrijk is voor uw bedrijf.
Alle beschikbare werkplekken, ruimtes, en parkeerplaatsen worden op uw scherm weergegeven in de vorm van een plattegrond. Ook kunt u filteren op een specifieke ruimte of parkeerplek door eerst de gewenste faciliteiten te selecteren, zoals een laadpaal bij een parkeerplek of een videoconference-device bij een vergaderruimte.

Ontdek onze andere oplossingen

Digitale receptie

Vergaderruimte reservering

Werkplek reservering

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.