Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Interactieve audiovisuele middelen voor het

Onderwijs

Verbeter de interactie met uw studenten, zowel op locatie als online lessen en lezingen door gebruik van audiovisuele middelen in het onderwijs.

Interactieve audiovisuele middelen voor het

Onderwijs

Verbeter de interactie met uw studenten, zowel op locatie als online lessen en lezingen.

AV-middelen voor educatie

In het onderwijs is audiovisuele techniek niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak. Audiovisuele hulpmiddelen zoals interactieve whiteboards en narrowcasting verhogen de betrokkenheid van leerlingen en stellen docenten in staat om lessen op een visueel boeiende manier te presenteren. Verbeter de lessen welke op afstand gevolgd worden door gebruik te maken van de juiste camera’s, microfoons en speakers, zorg voor kraakheldere communicatie.

Voordelen voor onderwijs

Toegankelijkheid

U kunt audiovisueel materiaal aanpassen aan leerlingen met verschillende behoeften, waaronder leerlingen met een beperking.

Betrokkenheid

Dankzij visuele en auditieve stimuli trekt de leraar effectiever de aandacht van de leerlingen, wat zorgt voor een betrokken leeromgeving.

Interactiviteit

Wanneer u interactieve whiteboards, quizzen en multimedia presentaties gebruikt, motiveert u uw leerlingen tot actieve deelname aan de les.

Begrip

Visuele hulpmiddelen helpen leerlingen complexe onderwerpen sneller te begrijpen. Zo wordt het voor hen makkelijker dan voorheen.

Streaming

Kies voor kwalitatieve camera’s, microfoons en speakers en wees zeker dat lessen op afstand goed gevolgd kunnen worden door studenten.

Behoud

Het presenteren van informatie via audiovisuele middelen draagt hoogstwaarschijnlijk bij aan een langdurige opslag van de leerstof.

Narrowcasting oplossingen voor school
Smartboards in onderwijs
Grote schermen voor universiteiten

Complete klasinrichting

Mede dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een compleet klaslokaalontwerp aan te bieden. Denk aan touchscreens, projectoren, audiosystemen en videoconference mogelijkheden. Onze AV-oplossingen maximaliseren het potentieel van klaslokalen en creëren een gunstige sfeer voor lesgeven en leren.

De mogelijkheden van audiovisuele middelen voor scholen

videoconferencing in onderwijs

Videoconferencing

Wij helpen docenten op een naadloze manier verbinding te maken met hun studenten via videoconferencing oplossingen. Wees er zeker van dat docenten goed zichtbaar en verstaanbaar zijn. Laat men een laptop of ander device gemakkelijk en probleemloos verbinden met de aanwezige apparatuur in de ruimte. Is de helft van de klas fysiek aanwezig en de andere helft online? Kies dan voor meekijkschermen om de interactie met de leerlingen thuis te bevorderen.
wayfinding oplossingen onderwijs

Wayfinding

Voor grotere scholen en onderwijscentra kan wayfinding goed van pas komen. Help studenten, leraren en bezoekers moeiteloos te navigeren naar waar zij moeten zijn. Laat men zonder frustratie zoeken naar het juiste klaslokaal of faciliteit, verminder het te laat komen van leerlingen voor lessen. Zet wayfinding in middels (interactieve) displays in uw gebouw en/of bied de mogelijkheid om de wayfinder te openen op een mobiel apparaat.

Videowall voor onderwijs

Narrowcasting

Maak gebruik van narrowcasting en toon altijd relevante informatie gericht aan docenten en/of leerlingen. Kies voor één of meerdere displays in het gebouw, installeer deze op tactische plekken en stuur deze eventueel los van elkaar aan met gewenste content. Maak gratis gebruik van koppelingen zoals Zermelo om altijd actuele roosterinformatie te tonen zonder hier zelf iets aan te hoeven doen.

Digibord

Met digitale whiteboards of SmartBoards kunnen docenten multimedia-inhoud weergeven, virtuele excursies maken en leerlingen motiveren om deel te nemen via touchscreens en digitale pennen. Leraren kunnen de inhoud aanpassen aan verschillende leerstijlen en vaardigheden, waardoor de les dynamischer en de betrokkenheid groter wordt. Wij helpen u om beeldmateriaal levendiger en gedenkwaardiger te maken.

Service en onderhoud

Naast advies, installatie en implementatie kunt u ook rekenen op kundige support en onderhoud. Dit laatste is van essentieel belang voor u een langere levensduur van uw audiovisuele installatie. Techniek blijft techniek, het kan dan ook voorkomen dat er eens een storing ontstaat of dat u gewoon wat vragen heeft. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Veel van onze klanten kiezen ervoor om een SLA-overeenkomst (Service Level Agreement) bij ons af te sluiten zodat u zeker bent van support binnen een werkdag, jaarlijks onderhoud en regelmatige software- en firmwareupdates.
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.