Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werk interactief met

touchscreen

oplossingen

Samsung flip interactief touchscreen

Werk interactief met

touchscreen

Oplossingen

Touchscreen

Een touchscreen heeft ongekend veel toepassingen. Zo kunt u ze tegenkomen in de vorm van een bestelzuil, in klaslokalen in de vorm van een SmartBoard. Maar ook in vergaderzalen, wanneer er behoefte is aan creativiteit en interactiviteit.

interactief touchscreen op standaard

Hardware

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten touchscreens, allemaal met een andere toepassing. Zo kan een touchscreen geschikt zijn voor binnen- of buitengebruik, waterdicht zijn, extreem sterk of om heel lang aan te staan. Het is belangrijk om het juiste type scherm te kiezen voor uw situatie.

Software

Wij bieden verschillende software-oplossingen welke interactief gebruikt kunnen worden. Denk aan narrowcasting, digitale receptie, room booking en wayfinding. Ook maken we diverse koppelingen met applicaties die ook interactief gebruikt kunnen worden, zoals bijvoorbeeld PowerBi. Heeft u speciale wensen zoals een applicatie op maat? Wij werken met diverse partners die zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van software.
Smartboards in onderwijs
smartboards voor multifunctionele ruimte inrichting

Handig presenteren en vergaderen met touchscreens!

Ook in vergaderzalen en tijdens presentaties worden touchscreens steeds vaker gebruikt. Het gebruik van een touchscreen maakt een vergadering interactief, bovendien maakt dat het eenvoudig om aantekeningen na afloop door te sturen. Ook projectoren zijn te gebruiken met touch functionaliteit.

Installatie

Naast het adviseren en leveren van touchscreens, videoconferencing hardware en narrowcasting software kunnen wij het ook voor u installeren en implementeren. Onze installateurs plaatsen de displays, werken kabels weg en zorgen voor een strakke en stevige afwerking. Ook is het mogelijk om uw oplossing door ons te laten onderhouden, zo blijft uw touchscreen altijd in topconditie!

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.