Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

2Orange realiseert

audiovisuele totaaloplossingen

van advies tot onderhoud

Vanaf het eerste concept tot de eindcontrole staat 2Orange garant voor audiovisuele totaaloplossingen die even indrukwekkend als functioneel, kwalitatief en innovatief zijn.
Audiovisuele middelen installatie met 2Orange

2orange realiseert

audiovisuele totaal oplossingen

van advies tot onderhoud

Vanaf het eerste concept tot de eindcontrole staat 2Orange garant voor audiovisuele totaaloplossingen die even indrukwekkend als functioneel, kwalitatief en innovatief zijn.

Uw partner in kwalitatieve oplossingen

2Orange ontwerpt en implementeert audiovisuele totaaloplossingen geheel afgestemd op uw eisen en wensen, en het beschikbare budget. Hierbij staan kwaliteit en het gemak van de bediening centraal. Als onafhankelijk leverancier zijn we niet gebonden aan specifieke merken en/of leveranciers en kunnen wij u de beste oplossing bieden.

De beste oplossing voor u als klant staat bij ons centraal

Wij zijn actief in diverse branches zoals: bedrijven en kantooromgevingen (klein of groot, één of meerdere vestigingen), overheden (ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen), instellingen (scholen, ziekenhuizen, kerken en zwembaden) en organisaties als dierentuinen, musea, restaurants en retail. Onze werkwijze is als volgt:
Audiovisuele oplossingen van 2Orange
01

Advies en ontwerp

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken, ook bekijken we graag de locatie wanneer dit nodig is zodat we weten wat de situatie is. Wanneer alles duidelijk is voor zowel u als voor ons volgt ons advies met bijhorend voorstel en eventueel tekeningen en/of verslagen. Alle uitgebrachte voorstellen zijn op maat, volledig afgestemd op de behoeften en situatie van de klant.

02

Installatie en implementatie

Wanneer u akkoord gaat met het gedane voorstel plannen we de installatie in. Ons team professionele technici zorgt voor vakkundige montage van de nodige apparatuur. Eventuele implementatie van software voorzien we vooraf, zo kunt u rekenen op een volledig werkbare omgeving wanneer we klaar zijn. Ook trainingen, instructies e.d. van zowel software als hardware zijn standaard beschikbaar.

03

Support en onderhoud

Techniek blijft techniek, het kan dan ook voorkomen dat er eens een storing ontstaat of dat u wat vragen heeft. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Veel van onze klanten kiezen ervoor om een SLA-overeenkomst (Service Level Agreement) bij ons af te sluiten zodat u zeker bent van support binnen een werkdag, jaarlijks onderhoud en regelmatige software- en firmwareupdates.

Een plan van aanpak voor kleine en grote projecten

Een opdracht begint met het inventariseren van uw wensen en doelstellingen. Op basis hiervan ontwerpt één van onze adviseurs een oplossing die het beste bij uw situatie en het beschikbare budget past. Extra opties en mogelijkheden worden overzichtelijk gerubriceerd, zodat helder is voor welke aanvullende oplossingen u nu of in de toekomst kunt kiezen.

Als system integrator zetten wij uw eisen en wensen om in een plan van aanpak. Hierbij dient vaak rekening gehouden te worden met externe partijen, zoals meubelmakers en elektriciens. We voorzien u of de externe partij van technische tekeningen en nodige informatie om zeker te zijn dat alles met elkaar overeenkomt, denk aan de gewenste aansluitingen per installatie of de nodige afmeting van een meubel. Ook bestaande audiovisuele installaties worden onder de loep genomen en eventuele knelpunten hierin worden opgespoord en opgelost.
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.