Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Volledige regie met

Room control

door één druk op de knop

room control systeem voor vergaderen

Volledige regie met

Room control

door één druk op de knop

Room control oplossingen

Met Room Control kunt u meerdere AV-oplossingen beheren vanaf een touchscreen of tablet. Hiermee bedient u niet alleen schermen, bronnen, projectoren en volume, maar kunt u ook de verlichting en zonwering in de ruimte bedienen. Hierdoor hebben sprekers de volledige controle over hun presentatie, waardoor het proces naadloos verloopt. Wij bieden systemen die werken met bekabelde en draadloze apparaten, ongeacht merk of platform, die allemaal centraal vanaf het besturingssysteem kunnen worden bediend. Besturingssystemen kunnen vooraf worden ingesteld, zodat u met één druk op de knop meerdere opdrachten tegelijk kunt verzenden, bijvoorbeeld om verschillende systemen aan te zetten, de juiste bron te selecteren, eventueel een juiste hoogte voor displays op een lift, én ervoor te zorgen dat het volume direct op het juiste niveau staat.
Crestron room control
Crestron vergaderen room control systemen

Room control systeem voordelen

Directe bediening

Start uw vergaderingen moeiteloos door met één druk op de knop het tv-scherm aan te zetten, verschillende ingangsbronnen te selecteren en het geluidsvolume van uw luidsprekers aan te passen.

Eenvoudige storingsmelding

Rapporteer gemakkelijk problemen of ontbrekende items via het Controlescherm, waarna de facility manager of ICT-manager automatisch een notificatie ontvangt voor snelle actie of reparatie.

Presets

Creëer presets en zet alle apparatuur op de juiste stand met één druk op de knop. Denk aan verschillende displays aan op eenzelfde bron, liften op de juiste hoogte, volume op het juiste niveau, enz.

Bedien elke ruimte met gemak

Onze systemen zijn intuïtief, gebruiksvriendelijk en bieden bediening via een touchscreen of app van alle apparatuur en apparaten die op het systeem zijn aangesloten. Onze programmeurs staan graag voor u klaar om een oplossing op maat te ontwikkelen welke binnen uw behoeften en budget past.

Waar u Room control kunt inzetten

Vergaderruimtes

Multifunctionele ruimtes

Conferentie ruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.