Zoek

Breng uw installaties tot leven met

Smart sensoren

en creëer interactie

Sensoren kunnen in combinatie met onze verschillende audiovisuele oplossingen gebruikt worden. Ontdek de diverse mogelijkheden!

slimme sensoroplossingen

Breng uw installaties tot
leven met

Smart sensoren

en creëer interactie

Sensoren kunnen in combinatie met onze verschillende audiovisuele oplossingen gebruikt worden. Ontdek de diverse mogelijkheden!

Interactieve belevingen creëren met sensortechnologie

Creëer beleving én bespaar stroom door sensoren toe te passen aan uw installaties. De juiste beleving, op het juiste moment, voor het juiste publiek.
trigger sensor van smart sensoring

Trigger sensoren

Deze sensoren reageren zodra er beweging wordt gedetecteerd. Hiermee wordt de gewenste content getoond, precies op het moment dat iemand voorbij de sensor loopt. Een perfecte manier om informatie te delen op het juiste moment. 

narrowcasting sensoring voor retail

Draadloze Pick-up sensoren

Plaats (meerdere) sensoren in of onder bijvoorbeeld verschillende artikelen. Pakt de bezoeker artikel X op? Dan zal er content spelen wat gelinkt staat aan deze sensor. Pakt de bezoeker artikel Y op? Dan gebeurt hetzelfde maar met content van dit artikel.

drukknop van smart sensoring

Drukknoppen

Werk met één of meerdere knoppen welke ervoor zorgen dat gewenste content begint te spelen na één druk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een narrowcasting-presentatie tonen maar na een druk op de knop een veiligheidsvideo.

Op visie gebaseerde sensor

Vision-based sensoren

Detecteer wanneer een bezoeker bijvoorbeeld zijn of haar hand in een bepaald gebied houdt, zoals een fruitkist. Pakt de bezoeker een appel? Dan toont u content over appels. Pakt de bezoeker een banaan uit de kist ernaast? Toon dan content over bananen.

Bekijk al onze Smart office oplossingen zoals Roombooking, Deskbooking, Digitale receptie, Wayfinding en meer!

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.