Vergaderruimte en inspirerende meeting

Vergaderen doen we niet zomaar, het moet effectief zijn en ook inspirerend. Of het u om een ad-hoc of geplande vergadering gaat, de ruimte moet beschikbaar zijn, vindbaar zijn en geboekt kunnen worden. Ook kan een videoconferentie systeem gewenst zijn. Om zo zonder te reizen te kunnen vergaderen.

Wat houdt videoconferencing in?

Videoconferencing is eigenlijk een conferentie waar een aantal deelnemers aanwezig zijn door middel van een livestream. Met videoconferencing is het belangrijk dat beeld en geluid in orde is. Denk bijvoorbeeld aan een groot formaat projectie, video- of LEDwall voor het centrale beeld, gecombineerd met meekijkschermen in de zaal. Meerdere microfoons of discussieposten in combinatie met een audio-installatie welke ingeregeld is op basis van de ruimte.

Simpel te bedienen conference rooms

Videoconferencing wordt pas echt makkelijk met een totaaloplossing. Dit maakt het mogelijk om met één druk op de knop een videocall te starten en de meeting te beginnen. Meerdere zalen kunnen gekoppeld worden of afzonderlijk worden gebruikt. Door middel van een video en audio matrix kan alle audiovisuele apparatuur met gebruik van een touchpaneel bediend worden.

Draadloos presenteren / Bring Your Own Device (BYOD)

Er zijn diverse producten op de markt welke het mogelijk maken om met uw device (PC, laptop, tablet, telefoon) de juiste content op de monitor of beamer te krijgen zonder gebruik te maken van kabels.

Advies op maat
Elk systeem heeft weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Graag laten wij u kennis maken met de diverse systemen en adviseren wij u de juiste oplossing voor uw organisatie en vergaderkamer. Of het nu een Barco Clickshare, WePresent of Airmedia is, de juiste keus voor uw ruimte bepalen we graag gezamenlijk.

Draadloos presenteren / BYOD

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen op de wand of een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Wij leveren touchscreens tot wel 100 inch. Ook zijn er de Polycom, Microsoft of Cisco collaboration systemen waarbij videoconferencing, audio en camera geïntegreerd zijn. Wij werken met diverse A-merk fabrikanten.

Speciale oplossingen
Een speciale oplossing is bijvoorbeeld de Samsung FL!P of SmartKap. Eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley gemonteerd. Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden in onze showroom.

Touchscreens

2Orange Interactive Whitboards

Smartboards

Smart is de producent van SmartBoards en is van oorsprong het touchscreen smartboard. De ideale oplossing voor interactieve samenwerking met bijvoorbeeld een externe locatie.

Ongekende mogelijkheden
Het samen delen van documenten en het samenwerken in hetzelfde document geeft ongekende mogelijkheden. Naast dat het SmartBoard makkelijk te bedienen is, start het bijvoorbeeld op als u de ruimte binnenkomt en is de uitgebreide interactieve software ook geschikt voor huddle- en scrumrooms.

2Orange Interactive Whitboards

Smartboards

2Orange Videoconference

Videoconferencing

Een juiste camera positie gecombineerd met spraaksturing, een goede verstaanbaarheid van alle deelnemers aan de conference meeting en allemaal bedienbaar met een touchpaneel. Onze videoconferencing specialisten adviseren u naar aanleiding van uw eisen en wensen.

Verschillende oplossingen
Een Polycom, Lifesize, Cisco, Zoom, Webex, Microsoft Teams, Skype of BlueJeans videoconference oplossing kunnen wij volledig integreren in uw vergaderruimte gecombineerd met uw overige audiovisuele apparatuur.