Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Audiovisuele middelen in

Vergaderruimtes

Het gebruik van audiovisuele middelen in een vergaderruimte is haast niet meer weg te denken. Met projectoren, geluidssytemen en videoconferentieapparatuur wordt de communicatie versterkt en de samenwerking geoptimaliseerd. 

Audiovisuele middelen in

Vergader ruimtes

Het gebruik van audiovisuele middelen in een vergaderruimte is haast niet meer weg te denken. Met projectoren, geluidssytemen en videoconferentieapparatuur wordt de communicatie versterkt en de samenwerking geoptimaliseerd. 

Het belang van
vergaderruimte inrichting

We vergaderen niet zomaar; het moet nuttig en interessant zijn. Of het nu een ongeplande of geplande vergadering is, de ruimte moet beschikbaar, makkelijk te vinden en te boeken zijn. Veelal voorzien wij vergaderruimtes van een videoconference-systeem, zodat we kunnen vergaderen zonder te reizen. Door te investeren in moderne technologieën en het optimaliseren van de beschikbaarheid van vergaderruimten, wordt niet alleen de efficiëntie verbetert, maar ook een soepele samenwerking binnen een team bevordert.

Oplossingen voor uw vergaderruimte

Videoconferencing wordt aanzienlijk vereenvoudigd met een totaaloplossing. Met slechts één druk op de knop kunt u moeiteloos een online meeting starten; via een eigen laptop of middels een Dedicated Room systeem, zoals een Microsoft Teams, Zoom of Google Meet Room. Beheer alle aanwezige apparatuur middels één of meerdere touchpanelen, bedien via ditzelfde paneel ook de gordijnen en verlichting middels Room Control.
Barco clickshare vergaderen

Draadloos presenteren

Met een draadloos presenteersysteem, Barco Clickshare, Crestron Airmedia, Kramer Via Connect of Barco WePresent, wordt een presentatie met één druk op de knop gestart en kan de meeting beginnen.

Centrale bediening
Elk systeem is anders en heeft daarom weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Naast de mogelijkheid tot het draadloos delen van uw beeldscherm is het ook mogelijk draadloos gebruik te maken van de aanwezige videoconference-apparatuur. Maak met één klik verbinding met het beeldscherm, camera, microfoon en speakers in de ruimte.
ontvangstruimtes inrichting videovergaderen

Videoconferencing

Zorg ervoor dat iedereen in uw vergaderruimte goed zicht- en verstaanbaar is tijdens een online meeting. Werk met een alles-in-1 videoconference bar of juist met losse camera, microfoons en speakers.

Dedicated room of BYOM
U kunt kiezen voor een Dedicated room, zoals een Microsoft Teams Room of Zoom Room. Hiermee maakt u het mogelijk om middels één druk op de knop een meeting te starten zonder dat er een eigen laptop nodig is. Ook kunt u kiezen voor een BYOM (Bring Your Own Meeting) oplossing, hier kunnen medewerkers eenvoudig een eigen laptop verbinden en platform-onafhankelijk een vergadering starten.

Touchscreens

Samenwerken, aantekeningen maken, presenteren en delen van informatie. Een touchscreen op de wand of een verrijdbare trolley zorgt voor interactie tussen de deelnemers. Wij leveren touchscreens tot wel 100 inch.

Speciale oplossingen
Een speciale oplossing is bijvoorbeeld de Samsung FL!P of SmartKap. Eventueel draaibaar aan de wand of op een trolley gemonteerd. Wij bespreken graag met u de diverse mogelijkheden om te kijken wat het beste past bij uw wensen.
vergaderruimte inrichting meubilair

Meubilair

Kies voor de inrichting van je vergaderruimte niet voor een té zakelijke stijl of sfeer. Het gebruik van goed meubilair is essentieel. Deelnemers moeten bijvoorbeeld comfortabel kunnen zitten voor een langere tijd.

Professioneel
Ook tafels en andere accessoires zijn belangrijk.  Een slimme opstelling bevordert een vlotte communicatie, maar ook een goede plek voor apparatuur en duidelijke mogelijkheden voor presentaties zijn van belang.
digitale bestuurskamers inrichting

Roombooking

Zonder een vergaderruimte reserveringssysteem kunnen medewerkers een vergadering organiseren, maar moeten ze op zoek naar een beschikbare ruimte. Maar wat als er geen ruimte beschikbaar is? En als uw medewerkers of bezoekers er wel in slagen een zaal te vinden, is die dan groot genoeg en voorzien van gewenste apparatuur?

Beschikbare faciliteiten
Wij bieden systemen die zich niet beperken tot het boeken van alleen zalen. We bieden ook de mogelijkheid om via zoekfilters automatisch een geschikte ruimte te vinden, inclusief de mogelijkheid om catering en services te bestellen en collega’s en gasten tegelijkertijd uit te nodigen. Op het touchpaneel bij de ingang van de ruimte is de status zichtbaar en door wie deze is gereserveerd. Is er een technisch probleem met apparatuur in de ruimte? Dit kan op ditzelfde touchpaneel eenvoudig worden gerapporteerd.

Domotica

Met Room Control kunt u meerdere AV-oplossingen beheren vanaf een touchscreen of tablet. Hiermee bedient u niet alleen schermen, bronnen, projectoren en volume, maar kunt u ook de verlichting en zonwering in de ruimte bedienen. Hierdoor hebben sprekers de volledige controle over hun presentatie, waardoor het proces naadloos verloopt.

Presets
Besturingssystemen kunnen vooraf worden ingesteld, zodat u met één druk op de knop meerdere opdrachten tegelijk kunt verzenden, bijvoorbeeld om verschillende systemen aan te zetten, de juiste bron te selecteren én ervoor te zorgen dat het volume direct op het juiste niveau staat. Heeft u een ruimte welke op te delen is? Middels één druk op de knop maakt u tonen alle displays hetzelfde beeld, handig voor bijvoorbeeld een townhall-meeting. Gaan de wanden weer dicht? Dan kan iedere ruimte weer op zichzelf gebruikt worden.

Geef uw vergaderruimte een make-over met de expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Multifunctionele ruimtes

Ontvangstruimtes

Individuele ruimtes

ruimte inrichting voor kantoor en bedrijf

Conferentieruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.