Search

De beste techniek voor uw

Boardroom

Zorg ervoor dat iedereen in de ruimte goed zicht- en verstaanbaar is. Juist bij een boardroom is het van cruciaal belang dat de audiovisuele installatie van top kwaliteit is, ervaar kraakheldere online meetings en bedien al uw apparatuur eenvoudig middels room control.
digitale bestuurskamers

De beste techniek voor uw

boardroom

Zorg ervoor dat iedereen in de ruimte goed zicht- en verstaanbaar is. Juist bij een boardroom is het van cruciaal belang dat de audiovisuele installatie van top kwaliteit is, ervaar kraakheldere online meetings en bedien al uw apparatuur eenvoudig middels room control.

Upgrade uw boardroom met moderne audiovisuele oplossingen

Verrijk uw boardroom met de nieuwste audiovisuele technologieën. Stel sprekers in staat om op krachtige wijze informatie te delen met deelnemers die zowel fysiek als online aanwezig zijn. Verbeter de communicatie met kraakheldere audio en video-oplossingen. Beheer alle aanwezige componenten op één of meerdere touchpanelen middels room control, zowel de audiovisuele apparatuur als de verlichting en gordijnen.

In boardrooms worden vergaderingen gehouden en vaak worden belangrijke interne beslissingen genomen. Onze audiovisuele specialisten staan u bij elke stap bij en leveren een oplossing die van elke bijeenkomst een productieve en impactvolle ervaring maakt.

Oplossingen voor uw boardroom

Barco clickshare vergaderen

Draadloos presenteren

Met een draadloos presenteersysteem, Barco Clickshare, Crestron Airmedia, Kramer Via Connect of Barco WePresent, wordt een presentatie met één druk op de knop gestart en kan de meeting beginnen.

Centrale bediening
Elk systeem is anders en heeft daarom weer haar specifieke eigenschappen en mogelijkheden. Naast de mogelijkheid tot het draadloos delen van uw beeldscherm is het ook mogelijk draadloos gebruik te maken van de aanwezige videoconference-apparatuur. Maak met één klik verbinding met het beeldscherm, camera, microfoon en speakers in de ruimte.
ontvangstruimtes inrichting videovergaderen

Videoconferencing

Zorg ervoor dat iedereen in uw boardroom goed zicht- en verstaanbaar is tijdens een online meeting. Werk met een alles-in-1 videoconference bar of juist met losse camera, microfoons en speakers.

Dedicated room of BYOM
U kunt kiezen voor een Dedicated room, zoals een Microsoft Teams Room of Zoom Room. Hiermee maakt u het mogelijk om middels één druk op de knop een meeting te starten zonder dat er een eigen laptop nodig is. Ook kunt u kiezen voor een BYOM (Bring Your Own Meeting) oplossing, hier kunnen medewerkers eenvoudig een eigen laptop verbinden en platform-onafhankelijk een vergadering starten.
digitale bestuurskamers inrichting

Roombooking

Zonder een vergaderruimte reserveringssysteem kunnen medewerkers een vergadering organiseren, maar moeten ze op zoek naar een beschikbare ruimte. Maar wat als er geen ruimte beschikbaar is? En als uw medewerkers of bezoekers er wel in slagen een zaal te vinden, is die dan groot genoeg en voorzien van gewenste apparatuur?

Beschikbare faciliteiten
Wij bieden systemen die zich niet beperken tot het boeken van alleen zalen. We bieden ook de mogelijkheid om via zoekfilters automatisch een geschikte ruimte te vinden, inclusief de mogelijkheid om catering en services te bestellen en collega’s en gasten tegelijkertijd uit te nodigen. Op het touchpaneel bij de ingang van de ruimte is de status zichtbaar en door wie deze is gereserveerd. Is er een technisch probleem met apparatuur in de ruimte? Dit kan op ditzelfde touchpaneel eenvoudig worden gerapporteerd.

Domotica

Met Room Control kunt u meerdere AV-oplossingen beheren vanaf een touchscreen of tablet. Hiermee bedient u niet alleen schermen, bronnen, projectoren en volume, maar kunt u ook de verlichting en zonwering in de ruimte bedienen. Hierdoor hebben sprekers de volledige controle over hun presentatie, waardoor het proces naadloos verloopt.

Presets
Besturingssystemen kunnen vooraf worden ingesteld, zodat u met één druk op de knop meerdere opdrachten tegelijk kunt verzenden, bijvoorbeeld om verschillende systemen aan te zetten, de juiste bron te selecteren én ervoor te zorgen dat het volume direct op het juiste niveau staat. Heeft u een ruimte welke op te delen is? Middels één druk op de knop maakt u tonen alle displays hetzelfde beeld, handig voor bijvoorbeeld een townhall-meeting. Gaan de wanden weer dicht? Dan kan iedere ruimte weer op zichzelf gebruikt worden.

Geef uw boardroom een make-over met de expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Multifunctionele ruimtes

Ontvangstruimtes

Vergaderruimtes

Individuele ruimtes

ruimte inrichting voor kantoor en bedrijf

Conferentieruimtes

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.