Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voeg creativiteit toe aan

Musea

met audiovisuele techniek

Wij helpen u bezoekers te prikkelen middels interactieve oplossingen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele technologie voor uw museum.

Voeg creativiteit toe aan

musea

met audiovisuele techniek

Wij helpen u bezoekers te prikkelen middels interactieve oplossingen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele technologie voor uw museum.

Vergroot de fantasie van uw bezoekers

Creëer interactie met uw bezoekers

Met audiovisuele oplossingen verandert u de museumervaring volledig. Wij ontzorgen u in het kiezen, ontwerpen en installeren van AV-technologieën zoals projectie-oplossingen, interactieve displays, interactieve vloeren, wayfinders en andere soorten techniek.

Ons creatieve team van AV-experts leveren moderne audiovisuele oplossingen voor musea op maat. Graag gaan we met u in gesprek uw ideaalbeeld te bespreken, waarna we bekijken hoe we dit precies zo kunnen invullen.

fantasie met audiovisuele oplossingen

Ontdek AV-voordelen voor musea

Bezoekerservaring

Door audiovisuele technieken kunnen bezoekers op een meer interactieve en boeiende manier met de tentoongestelde werken of onderwerpen omgaan.

Educatief

Met audiovisuele middelen brengt u uw educatieve boodschappen op een levendige en aansprekende manier over op uw bezoekers.

Flexibiliteit

Middels onze software bent u in staat om op ieder moment tentoonstellingen gemakkelijk aan te passen en te vernieuwen.

interactieve tochscreen in Musea
audiovisuele totaaloplossingen voor musea
flexibiliteit met touchscreens

Sensoring, audio- en multimediagidsen

Waar informatieve video’s en presentaties vroeger de hele dag in een loop werden aangezet kiest men tegenwoordig veel voor installaties voorzien van sensoring. Zo voorkomt u dat een bezoeker midden in een video valt én continu geluid wanneer dit niet nodig is. Bewaar de rust en creëer interactie door middel van sensoring, wij bieden diverse oplossingen. Zo kunt u bezoekers bij binnenkomst voorzien van een NFC-tag waarmee zij zelf content kunnen triggeren door de tag tegen de lezer van een installatie aan te houden. Andere opties zijn bewegingssensoren, pick-upsensoren of vision-based sensoren. Bekijk op de achtergrond hoe vaak de installaties getriggered worden, analiseer wat bezoekers vooral aanspreekt.

Audiovisuele mogelijkheden

interactive touchscreen voor musea

Interactieve touchscreens

In veel musea wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van interactieve touchscreens om de bezoekers een unieke ervaring te bieden. Biedt uw bezoekers een dynamische en interactieve manier om tentoonstellingen te verkennen en informatie te vergaren. Wij werken nauw samen met diverse softwarepartijen waarmee we eventueel ook applicaties op maat ontwikkelen.

Videowall oplossingen Musea

Videowalls

Videowalls zijn er in allerlei vormen en maten. Van verschillende inches, met een zeer kleine of wat grotere bezel, en van verschillende merken. Dat ze populair zijn is begrijpelijk, ze zijn multi-inzetbaar en de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. Trek de aandacht door kwaliteits afbeeldingen, animaties en video’s uit te zenden op een door u gewenst moment.
Wayfinding oplossingen musea

Wayfinding

Help bezoekers bij het navigeren door de exposities op heldere en interactieve wijze. Wayfinding kan worden geïmplementeerd in de vorm van touchscreens op strategische plekken, of door middel van QR-codes welke gebruikers met hun telefoon kunnen scannen waarna de wayfinder opent in de browser. Voorkom lange zoektochten voor bezoekers.
Musea projectie oplossingen

Narrowcasting

Toon bezoekers middels narrowcasting inhoud die relevant is voor de interesses en locatie. In plaats van een algemene boodschap voor iedereen, kunt u bezoekers op maat gemaakte content tonen die aansluit bij de specifieke tentoonstelling of kunstwerken die ze bekijken. Aanpassen of toevoegen van inhoud doet u gemakkelijk op ieder moment van de dag online.

Interactieve vloeren

Met een interactieve vloer trekt u écht aandacht en creëert u beleving. Van educatieve spellen tot creatieve verkenningen transformeren wij museumvloeren in boeiende en betoverende ervaringen voor bezoekers van alle leeftijden. Laat de kunst tot leven komen en ontdek het op een nieuwe manier.   

Uw partner voor al uw audiovisuele vraagstukken

Van verbluffende visuele presentaties tot meeslepende geluidservaringen, wij streven ernaar om uw visie tot leven te brengen met onze expertise. Met focus op kwaliteit en creativiteit gaan we verder dan het alleen leveren van producten. Wij denken graag met u mee om uw behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw doelen en budget.
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.