Zoek

Geavanceerde audiovisele middelen voor

Slimme kantoren

Wij ontzorgen kantooromgevingen van A tot Z wat betreft audiovisuele techniek. Verbeter communicatie en ruimtebeheer, verhoog werkproductiviteit en vergader moeiteloos.

Geavanceerde audiovisuele middelen voor

Slimme kantoren

Wij ontzorgen kantooromgevingen van A tot Z wat betreft audiovisuele techniek. Verbeter communicatie en ruimtebeheer, verhoog werkproductiviteit en vergader moeiteloos.

Verbeter uw werkplek met slimme audiovisuele oplossingen

Innovatieve audiovisuele middelen onderscheiden uw werkplek en merk van de rest.

De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren. Slimme kantoren helpen energie besparen, verbeteren werk- en communicatie processen.

Wij verzorgen volledige ruimte inrichting met onze audiovisuele middelen en expertise. Met het slimme gebouwconcept krijgt u een professionele, efficiënte, duurzame, veilige en kosteneffectieve plek. Slimme gebouwen maken intelligent gebruik van technologieën en gegevens om optimale werk- en leefruimtes te garanderen.

De mogelijkheden van audiovisuele middelen voor slimme kantoren

Digitale receptie

Wanneer uw bedrijf zonder vertraging 24/7 moet kunnen opereren, speelt digitale ontvangst een cruciale rol. Digitale recepties maken het ontvangen van gasten een stuk eenvoudiger. In plaats van het traditionele papieren gastenboek, kunnen bezoekers nu eenvoudig hun gegevens invoeren op een digitaal apparaat, zoals een tablet. Het enige wat je hoeft te doen is je naam, reden van het bezoek en misschien een handtekening invoeren. U automatiseert kantoorprocessen: inchecken, badges printen, herinneringen en notificaties sturen en zelfs drankjes bestellen.
Humly vergaderruimte reserveren

Vergaderruimte reservering

Met een goed roombooking systeem voorkomt u eindeloos zoeken naar een beschikbare ruimte en wordt niemand meer gestoord tijdens een vergadering. Wij bieden een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan. Komt de persoon die de ruimte heeft geboekt niet opdagen, wordt de ruimte automatisch weer vrijgegeven. Dit voorkomt onnodige frustratie en verhoogt de productiviteit van medewerkers.

Werkplekreservering

Controleer de bezettingsstatus van werkplekken en reserveer uw favoriete werkplek binnen enkele seconden. Altijd en overal. Check in / uit bij uw bureau en stel persoonlijke voorkeuren vooraf in. Krijg daarnaast inzicht in de behoeften, wensen en het gedrag van medewerkers en zet dit om in efficiënt gebruik van uw kantoor. Deskbooking software creëert een kantooromgeving waar flexibel of hybride werken de norm is.
beheren van parkeerplek reserveringssysteem

Parkeerplek reservering

Stel werknemers in staat om parkeerplaatsen te reserveren op basis van hun voorkeuren, bijvoorbeeld met of zonder laadpaal. Het parkeerplaats reserveringssysteem is een gebruiksvriendelijk platform voor het boeken en beheren van bestaande reserveringen. Uw bezoekers hoeven niet meer te wachten of te zoeken naar een vrije parkeerplaats. U kunt ook waardevolle inzichten krijgen in de bezetting van uw parkeerdek.

Wayfinding

Toon de wayfinding van uw (vergader)ruimtes op strategisch geplaatste displays in uw gebouw, of implementeer dit in uw narrowcasting presentatie. Toon de beschikbaarheid van uw ruimtes, de capaciteit hiervan, door wie deze geboekt zijn én wanneer deze weer vrij zijn. Pas aan naar uw huisstijl voor een professionele uitstraling.

Narrowcasting

Narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is een essentieel onderdeel van de moderne communicatiestrategie van elke organisatie. Breng uw boodschap onder de aandacht, op het gewenste tijdstip aan het gewenste publiek. Onze software geeft u ongekende mogelijkheden voor het online maken en publiceren van uw presentaties.

Uw partner van A tot Z

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek. Onze services gaan verder dan alleen het adviseren en installeren van uw nodige apparatuur. Wij ontzorgen u volledig in hardware, software, ontwerp en ondersteuning van het totale audiovisuele vraagstuk. 2Orange profileert zich graag als uw partner in AV. Neem gerust contact op voor professioneel advies.
neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.