Zoek

Een kraakhelder

Geluidssysteem

voor ieder type ruimte

geluid voor grote conferenties

Een kraakhelder

Geluidssysteem

voor ieder type ruimte

Geluid voor ieder vraagstuk

Bij ons draait het om praktische geluidsoplossingen die gewoon werken. Of u nu een vergadering organiseert, een presentatie geeft, een evenement houdt, of achtergrondgeluid nodig heeft, wij begrijpen dat helder en betrouwbaar geluid essentieel is. Onze geluidssystemen zijn ontworpen voor eenvoudige bediening en consistente presentaties.

Wij voorzien vergaderzalen, conferentiezalen, presentatieruimtes, (bedrijfs-)restaurants en diverse horecagelegenheden van de juiste invulling op het vraagstuk in audio. Onze systemen zorgen voor een professionele ervaring waar u met vertrouwen kunt spreken en luisteren.

Met een breed aanbod aan betrouwbare merken en eigen programmeurs in huis bieden wij geluidsoplossingen op maat die passen bij uw behoeften.
ontvangstruimtes inrichting met audio en speakers
Boardrooms kamer controlesysteem

Meer dan alleen geluid

Bent u op zoek naar meer dan alleen geluid in uw ruimte? Ontdek dan onze andere mogelijkheden. Bij 2Orange begrijpen we dat een effectieve vergadering meer vraagt dan alleen helder geluid. Wij regelen alles voor uw ruimte, zodat het niet alleen goed klinkt, maar er ook top uitziet. Ontdek onze verschillende oplossingen.

Totale ruimte inrichting

geluidssysteem voor videovergaderen

Videoconferencing

videoconferencing geluidssysteem

Digitale receptie

Bekijk al onze Smart office oplossingen zoals Roombooking, Deskbooking, Digitale receptie, Wayfinding en meer!

neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.