Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laat uw

Videowall

Spreken met audiovisuele perfectie

Maak indruk met een opvallende installatie op maat.
Videowall schermen

Laat uw

videowall

Spreken met audiovisuele perfectie

Maak indruk met een opvallende installatie op maat.

Uw videowall op maat

Bij ons draait alles om het leveren van hoogwaardige videowall oplossingen die perfect zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Of u nu op zoek bent naar een indrukwekkende visuele weergave voor uw bedrijf, een dynamische reclameboodschap voor uw winkel of een interactieve presentatie voor een evenement, onze op maat gemaakte videowalls bieden de perfecte oplossing.

Ons ervaren team van experts staat klaar om met u samen te werken om een videowall te ontwerpen die voldoet aan al uw eisen. Van het selecteren van de juiste schermen en de beste beeldkwaliteit tot het ontwikkelen van aangepaste software en het installeren van het systeem op locatie, wij begeleiden u door het hele proces.

Verschillende videowalls

Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Van verschillende inches, met een zeer kleine of wat grotere bezel, en van verschillende merken. Dat ze populair zijn is begrijpelijk, ze zijn multi-inzetbaar en de gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de aandacht trekken door kwaliteits afbeeldingen, animaties en video’s uit te zenden. Dankzij het platte beeldscherm en laag energieverbruik zijn ze ook bij uitstek geschikt om te gebruiken voor dynamische presentaties.

Functioneel, opvallend en mooi

Een videowall wordt functioneel gebruikt om uw presentatie, dienst of product onder de aandacht te brengen. Opvallend en mooi, passend in uw ruimte. Ze maken het mogelijk om uw boodschap kleur en dynamiek te geven, en dat op een opvallende en toch subtiele manier.

Videowall configuratie

U heeft de vrijheid om de videowall configuratie samen te stellen die past binnen uw omgeving. Diverse creatieve vormen zijn mogelijk waardoor u een eye-catcher heeft voor uw ruimte. Een videowall is niet beperkt tot vierkanten, alles is mogelijk, hieronder kan u enkele voorbeelden zien.
Videowall voorbeeld
Videowall scherm voorbeeld
Videowall scherm voorbeeld

Maatwerk videowall oplossingen: van advies tot installatie

Advies

Onze experts staan klaar om met u in gesprek te gaan. Graag bespreken we uw wensen en doelstellingen. Daarnaast bekijken we de ruimte waar de videowall geplaatst moet worden. Aan de hand daarvan bepalen we samen welke oplossing het meest geschikt is.

Design & Content

De juiste content is bepalend voor het succes en uitstraling van uw videowall. Het is te alle tijden mogelijk om zelf content te maken en te plannen, u kunt ook overwegen dit uit handen te geven. Onze grafische experts staan voor u klaar om content te creëren dat volledig aansluit op uw wensen.  

Installatie

Ons gedreven team van monteurs verzorgt de installatie van A tot Z. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij de videowall vlot en vakkundig voor u installeren. Voor het behouden van de levensduur en kwaliteit onderhouden we de videowall graag voor u, zodat deze altijd in topconditie is. 

Videowall schermen voorbeeld
Corporate of retail uitingen. Elk formaat is mogelijk.
LED wall binnen
Oplossingen voor uw boardroom of presentatieruimte.
Videowall ontvangst binnen
Een echte eyecatcher in uw ontvangsthal

Aansturing en software

Een juiste aansturing is belangrijk. In combinatie met onze software en hardware maakt én plaatst u de juiste content.

SBCNL narrowcasting

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse softwareapplicaties om content te maken, plannen en beheren.

BrightSign videowall player

Wij bieden diverse players met verschillende besturingssystemen, denk aan Windows, Android, Linux of BrightSignOS.

videowall controllers Datapath

Videowall controllers zorgen voor de aansturing van meerdere schermen en de juiste uitlijning van af te spelen content.

Complete oplossingen

Naast maatwerk oplossingen leveren wij ook verschillende complete standaard videowall oplossingen. Een complete oplossing bestaande uit beeldschermen, bevestiging, installatie, aansturing en software.

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.