Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maatwerk

Led walls

Voor elke gelegenheid

2Orange levert en bouwt duurzame LED walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. 

Maatwerk

LEd Walls

voor elke gelegenheid

2Orange levert en bouwt duurzame LED walls. Samen met u bedenken wij de beste oplossing. Een LED wall voor uw outdoor signage of indoor voor uw presentatieruimte of conference room.

LED wall indoor of outdoor

Een indoor LED wall voor uw retail omgeving of een outdoor LED wall aan uw bedrijfspand. Daar hebben we bij 2Orange meerdere oplossingen voor. De LED modules zijn er in diverse uitvoeringen. Maar met enkel LED modules is uw LED wall niet compleet. De wall moet constructief opgebouwd en bevestigd worden, inclusief de juiste afwerking. Dit laatste is net zo belangrijk als de modules. Dan is hardwarematig alles compleet, maar de wall dient ook aangestuurd en beheerd te worden met software. Met onze contentcasting software zal uw LED wall de juiste content tonen op het door u gewenste moment.

Waar gebruiken

U kunt een LED wall inzetten op strategische plekken waar de aandacht wordt getrokken van voorbijgangers. Zo ziet u ze bijvoorbeeld steeds meer op de gevels van drukke winkelcentra. Ook in en bij grote evenementengebouwen en als reuze digitaal visitekaartje bij toonaangevende bedrijven. Bovendien zijn LED walls, mede door de hoge resolutie, uitermate geschikt voor indoor toepassingen bij uw ontvangstruimte. Maar ook als extra groot scherm in uw vergaderruimte of boardroom.

Aansturing en software

Een juiste aansturing is belangrijk. In combinatie met onze software en hardware maakt én plaatst u de juiste content.

SBCNL narrowcasting

U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse softwareapplicaties om content te maken, plannen en beheren.

BrightSign videowall player

Wij bieden diverse players met verschillende besturingssystemen, denk aan Windows, Android, Linux of BrightSignOS.

videowall controllers Datapath

Videowall controllers zorgen voor de aansturing van meerdere schermen en de juiste uitlijning van af te spelen content.

Maatwerk LED wall oplossingen: van advies tot installatie

Advies

Onze experts staan klaar om met u in gesprek te gaan. Graag bespreken we uw wensen en doelstellingen. Daarnaast bekijken we de ruimte waar de LEDwall geplaatst moet worden. Aan de hand daarvan bepalen we samen welke oplossing het meest geschikt is.

Design & Content

De juiste content is bepalend voor het succes en uitstraling van uw LEDwall. Het is te alle tijden mogelijk om zelf content te maken en te plannen, u kunt ook overwegen dit uit handen te geven. Onze grafische experts staan voor u klaar om content te creëren dat volledig aansluit op uw wensen.  

Installatie

Ons gedreven team van monteurs verzorgt de installatie van A tot Z. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij de LEDwall vlot en vakkundig voor u installeren. Voor het behouden van de levensduur en kwaliteit onderhouden we de LEDwall graag voor u, zodat deze altijd in topconditie is. 

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.