Ruimte inrichting

Digitale Audiovisuele technologie om te communiceren, presenteren, vergaderen of samen te werken is heden een must in de office omgeving. Wij helpen u om de juiste oplossing voor uw situatie te kiezen. Jaarlijks realiseren wij honderden ruimtes conform de hoogste kwaliteitsnormen. Een digitale receptie of bezoekersregistratiesysteem, narrowcasting en videowall oplossing voor uw ontvangstruimte. audio-en videoconference, webconferencing, streaming, roombooking en professionele monitor of ledwall voor uw vergader, boardroom of conferenceruimte. Met ons Smart Building concept en onze domotica oplossing van KNX, Crestron of Extron kunnen wij uw AV apparatuur, verlichting en raamdecoratie integreren en aansturen.

Ontvangstruimtes

Uw receptie ruimte, bedrijfsrestaurant of koffiecounter is veelal een centrale ontmoetingsruimte en ruimte waar gecommuniceerd wordt met collega’s en bezoekers. Ook townhall meetings met live-webstreaming zijn activiteiten welke hier plaats vinden. Met onze vernieuwende oplossingen voor deze algemene ruimtes verrassen wij uw bezoekers en medewerkers.

Individuele ruimtes

Een werkplek of een één op één ruimte op de juiste manier ingericht maakt het u makkelijk om samen te werken. Informatie uitwisseling, tonen van informatie op een curved monitor, videoconference call opzetten en draadloos apparaten verbinden maken het werken makkelijk en plezierig. Het toepassen van werkplekbezetting minimaliseert het zoeken van een werkplek.

Multifunctionele ruimtes

Scrumruimte, huddleroom of meetingroom tot acht personen bestemd voor teammeetings, projectvergadering of overleg. Elke organisatie beschikt erover. Presentaties dienen duidelijk te zijn en de verstaanbaarheid in-en extern dient perfect te zijn tijdens de videoconferencing en presentatie. Het beschikbaar zijn van de ruimte door het roombooking systeem voorkomt onnodig zoeken.

Vergaderruimtes

Een bestuursvergadering, een team meeting, een projectoverleg, vergaderen vindt plaats binnen iedere organisatie. De juiste audiovisuele middelen voor beeld, geluid en besturing zorgen voor multifunctioneel gebruik van uw vergaderruimte. Presentaties verlopen soepel, de communicatie in de zaal is doeltreffend en het contact met relaties buiten de zaal wordt eenvoudig mogelijk.

Conferentieruimtes

Voor auditorium, collegezaal of raadzaal is een perfect beeld en geluid zeer belangrijk. Discussie systemen en streaming oplossingen maken de invulling van deze ruimtes compleet. De technische werkvoorbereiding, in combinatie met andere technische voorzieningen, is essentieel voor een werkend systeem. Met behulp van een bedieningspaneel kunnen alle AV functies bediend worden.

Onze expertises

NarrowCasting voor informatieschermen, in-en outdoor, aansturen van uw ledwall of videowall, inclusief content beheer is bij 2.Orange dagelijks werk. Interactieve beleving creëren voor uw project met touchscreens, touchtafels, interactieve NarrowCasting, onze adviseurs denken graag met u mee. En wat denk u van een digitale receptie, roombooking, bezoekersregistratie of wayfinding?

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren