Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Complete oplossing in

Ruimte inrichting

voor iedere branche

Wij bieden totale ruimte inrichting voor alle soorten vergaderruimtes. Ons team verzorgt professionele oplossingen van a tot z.

professionele vergaderruimte inrichting

Complete oplossingen in

ruimte inrichting

voor iedere branche

Wij bieden totaalinrichting voor alle soorten vergaderruimtes. Ons team verzorgt professionele oplossingen van a tot z.

professionele vergaderruimte inrichting

Naadloze samenwerking voor uw audiovisuele inrichting

Wij richten uw vergaderruimte in met innovatieve audiovisuele middelen afgestemd op uw wensen. Met meer dan veertien jaar ervaring weten we de bomen van het bos te onderscheiden.

De audiovisuele specialisten van 2Orange zetten zich in om uw ruimtes te voorzien van passende software en hardware. Denk aan digitaal ontvangst, ruimtereservering, narrowcasting, audio-installaties, videoconference– en presentatieoplossingen.

Ontvangstruimtes

Receptie- en ontvangstruimtes, bedrijfsrestaurants en koffiecorners zijn een ontmoetingspunt voor collega’s en bezoekers.

Individuele ruimtes

Slimme werkplek inrichting van individuele ruimtes door middel van juiste monitoren, camera’s en
headsets.

Multifunctionele ruimtes

Huddle rooms, scrumruimtes of kleine vergaderruimtes. De audiovisuele faciliteiten moeten afgestemd zijn op multifunctioneel gebruik.

Vergaderruimtes

De juiste audiovisuele middelen voor beeld, geluid en besturing zorgen voor een multifunctionele vergaderruimte.

Boardrooms

digitale bestuurskamers
Optimaliseer met geavanceerde audiovisuele oplossingen voor heldere communicatie en naadloze presentaties.

Conferentie ruimtes

Eenvoudig bedienbaar beeld en geluid zijn belangrijk voor auditoriums, collegezalen en raadzalen.

Redenen om vergaderruimtes gezamelijk in te richten

Om u te voorzien van een juiste invulling op uw vraagstuk, beginnen we met het in kaart brengen van uw eisen en wensen. Op basis van uw voorkeuren stellen wij een configuratie samen dat uw vergaderruimte uitrust met de juiste audiovisuele middelen, zoals een display, camera’s, microfoons en speakers. Ook de aansturing van de aanwezige apparatuur, verlichting en gordijnen kunnen wij voor u realiseren. Zo heeft u de volledige controle over de ruimte middels één touchpaneel. Wij begrijpen uw wensen en richten een ideale vergaderruimte in die aan alle behoeften voldoet.

Configuratie op maat

Installaties bestaande uit A-merk apparatuur en vakkundige installatie zijn de ingrediënten die zorgen voor een vergaderruimte-inrichting van topkwaliteit. Dit zorgt er namelijk voor dat potentiële problemen worden geminimaliseerd wat weer leidt tot een betrouwbaar, maar ook kwalitatief hoogstaand systeem met een naadloze ervaring. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen gemakkelijk met de systemen kan werken, ongeacht of u nu wel of niet technisch onderlegt bent. 2Orange zorgt daarom voor audiovisuele inrichtingen die écht werken, voor iedereen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Audiovisuele installaties bestaan veelal uit hardware en software componenten welke essentieel zijn voor een werkbare omgeving voor uw organisatie en medewerkers. Hardware componenten dienen voor een optimaal, stabiel gebruik en lange levensduur onderhouden te worden. Software dient met regelmaat geconfigureerd en geupdate te worden. Ook na installatie van uw ruimte staat 2Orange graag klaar om te garanderen dat men hier altijd probleemloos gebruik van kunt maken. Toch eens een storing? Ook dan staan we voor u klaar en lossen het graag snel voor u op.

Onderhoud en support

Richt uw vergaderruimte in met het juiste beeld en geluid systeem

Onze aanpak bij het inrichten van vergaderruimtes draait om drie belangrijke aspecten. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waarin audio- en videokwaliteit de algehele impact van presentaties, discussies en samenwerkingen verbetert.
01

Controle

Bediening richt zich op het eenvoudig beheren van schermen, verlichting en geluidssystemen via een paneel, tablet of touchscreen. Alles wordt afgestemd op uw voorkeuren voor een eenvoudige bediening.

02

Video

Het videoaspect omvat verschillende displays, waaronder interactieve displays en projecties van gerenommeerde merken. Zo creëert u de beste omgeving voor al uw presentaties en heeft u de beste showcase.

03

Geluid

Goede geluidssystemen, microfoons, luidsprekers en versterkers. U bent ervan verzekerd dat elk woord duidelijk wordt gehoord, waardoor communicatie een boeiende en meeslepende auditieve reis wordt.

Creëer de perfecte werkomgeving met innovatieve inrichting van een vergaderruimte

professionele vergaderruimte inrichting
houten vergaderruimte voor videoconferencing
Het creëren van de ideale werkomgeving is afhankelijk van een innovatieve inrichting van vergaderruimtes. Daarom gaat onze expertise verder dan alleen audiovisuele oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig op maat maken van vergaderruimtes, van formele omgevingen tot grote conferentiezalen en multifunctionele ruimtes. We overwegen de opstelling van de vergaderruimte om de informatievoorziening voor presentaties te optimaliseren. Daarnaast bevorderen we een gevoel van verbondenheid en teamwerk tijdens vergaderingen, met geïntegreerde bedieningspanelen voor proactieve deelname.
Ontvangst
Een receptie of lobby is het eerste contactpunt voor bezoekers en weerspiegelt het merk en de waarden van een bedrijf. Het is ontworpen om uitnodigend en functioneel te zijn, een comfortabele wachtruimte te bieden en een efficiënte ontvangst van gasten en informatiediensten mogelijk te maken.
Vergaderruimtes, of middelgrote ruimtes, zijn essentieel voor samenwerking, discussies en besluitvormingsprocessen. Wij maken er een ideale werkruimte van om uw werkomgeving een boost te geven.
De boardroom is een cruciale ruimte voor vergaderingen op hoog niveau, strategische planning en besluitvorming door managers. Een professionele inrichting met audiovisuele middelen weerspiegelt de professionaliteit en het streven naar uitmuntendheid van uw bedrijf.
Multifunctionele ruimtes, of kleine kamers, zijn ontworpen voor een verscheidenheid aan activiteiten, van vergaderingen en brainstormsessies tot rustig werken of samenwerkingen in kleine groepen.
Auditoriums of conferentieruimtes zijn grote ruimtes die zijn ontworpen voor seminars, lezingen en grootschalige presentaties. Ze zijn uitgerust met de modernste audiovisuele systemen. Wij zorgen ervoor dat uw evenementen interactief worden gefaciliteerd en een grote impact hebben.
Individuele ruimtes, zoals privékantoren of persoonlijke werkplekken, ondersteunen gericht werken en vertrouwelijkheid. Deze ruimtes zijn ingericht om comfort en efficiëntie te bieden, waardoor werknemers taken kunnen uitvoeren met minimale afleiding en maximale productiviteit.

Audiovisuele middelen voor de inrichting van diverse ruimtes

Als het gaat om audiovisuele en ict gerelateerde oplossingen bestaat er geen one-size-fits-all oplossing voor ruimte inrichting. Iedere ruimte is anders, net als de wensen van u als klant. Hierom bezoeken wij onze klanten altijd graag op locatie om de ruimte te bekijken en de wensen te bespreken, zodat we op basis daarvan samen tot een juiste invulling kunnen komen.

Eén stap verwijderd van uw perfecte vergaderruimte

Werk samen met de audiovisuele experts van 2Orange om vergaderruimtes te creëren die de productiviteit en creativiteit maximaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.