Search

Verrijk uw organisatie met onze

Audiovisuele oplossingen

Wij maximaliseren de voordelen van moderne audiovisuele middelen en integreren deze makkelijk in uw bedrijf of organisatie.
projectie voor conferentieruimtes

Verrijk uw organisatie met onze

Audiovisuele oplossingen

Wij maximaliseren de voordelen van moderne audiovisuele middelen en integreren deze makkelijk in uw bedrijf of organisatie.

Verbeter uw processen

Met onze audiovisuele oplossingen stelt u mensen in staat effectiever samen te werken. U heeft misschien een vergaderruimte, maar uw doel is meer dan alleen functionaliteit. Onze audiovisuele specialisten helpen u met een opstelling die creativiteit stimuleert, productiviteit verhoogt en probleemoplossingen bevordert. Van videoconferencing tot complete aansturing van uw ruimte.

Onze expertise

Wij hebben ervaring in het implementeren van audiovisuele oplossingen in verschillende sectoren en vraagstukken. De mogelijkheden zijn ongekend, we denken graag mee in uw project.

Kantoor

Wij ontzorgen kantooromgevingen van A tot Z wat betreft audiovisuele techniek. Verbeter communicatie en ruimtebeheer, verhoog werkproductiviteit en vergader moeiteloos.
Meer informatie >

Onderwijs

Verbeter de interactie met uw medewerkers, docenten en studenten, zowel op locatie als online lessen en lezingen.
Meer informatie >

Retail

Het creëren van een winkelruimte die uw klanten aanspreekt, de omzet verhoogt, de kosten verlaagt en uw merk onderscheidt van de concurrentie.
Meer informatie >

Musea

Wij helpen u bezoekers te prikkelen middels interactieve oplossingen. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden audiovisuele technologie voor uw museum.
Meer informatie >

Horeca

Wij creëren de juiste sfeer en ambiance in horecagelegenheden. Onze av-experts ontwerpen en installeren audiovisuele apparatuur om aan al uw wensen te voldoen.
Meer informatie >

Makelaardij

Voorzie uw etalage van professionele displays met een hoge lichtopbrengst en toon uw woningaanbod volledig geautomatiseerd middels een koppeling met bijvoorbeeld Realworks of Colibri.
Meer informatie >

Onze audiovisuele oplossingen

Complete ruimte inrichting

projectie voor conferentieruimtes

Videoconferencing

videovergaderen oplossingen medewerkers

Narrowcasting

narrowcasting drie schermen

Digitale Receptie

Presentatie oplossingen

touchscreen voor vergaderen in bedrijv

Smart Building

One stop shop

Wij zijn onafhankelijk leverancier van diverse A-merken op zowel software als hardware gebied. Mede hierom kunnen wij onze klanten voorzien van eerlijk advies, perfect afgestemd op de behoeften. Vanwege ons brede product portfolio en kennis kunnen wij fungeren als one stop shop voor al uw audiovisuele behoeften. Zo voorzien wij complete kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen maar ook organisaties in de educatie en entertainmentindustrie van een juiste invulling op audiovisueel gebied. Zo heeft u voor elk project, groot of klein, slechts één aanspreekpunt.
geluid voor grote conferenties

Onze partners

Wij bieden een breed scala aan topmerken om aan de uiteenlopende interesses en behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu op zoek bent naar marktleiders of niche-innovators in de AV-sector, wij hebben een perfecte match voor uw project.

Volledige projectinrichting

Wij richten uw ruimte in met innovatieve audiovisuele middelen afgestemd op uw wensen. Met meer dan veertien jaar ervaring weten we de bomen van het bos te onderscheiden. De audiovisuele specialisten van 2Orange zetten zich in om uw ruimtes te voorzien van passende software en hardware. Denk aan digitaal ontvangst, ruimtereservering, narrowcasting, audio-installaties, videoconference– en presentatieoplossingen.

Installaties van A tot Z

Elke medewerker in ons bedrijf streeft naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. We werken eraan om het aantal tevreden klanten met audiovisuele oplossingen te vergroten. Na het advies en ontwerp zorgt ons programmeer- en installatieteam voor de opzet van uw installatie en geeft instructie zodat u er direct gebruik van kunt maken. Geniet van onze professionele, full-scale audiovisuele oplossingen, van concept tot training en nazorg, met onze specialisten waarop u altijd kunt vertrouwen. Neem gerust contact op voor een gratis consult.
neem contact op met audiovisueel advies

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.