Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het belang van audiovisuele middelen in

ontvangstruimtes

Audiovisuele techniek in ontvangstruimten is belangrijk, dit is tenslotte vaak niet alleen een receptie maar ook een ontmoetingsplek.

Het belang van audiovisuele middelen in

Ontvangst-ruimtes

Audiovisuele techniek in ontvangstruimten is belangrijk, dit is tenslotte vaak niet alleen een receptie maar ook een ontmoetingsplek.

Audiovisuele oplossingen voor een vriendelijk ontvangst

In een ontvangstruimte gebeurt meer dan alleen bezoekers welkom heten. Een ontvangstruimte is vaak ook een sociale ontmoetingsruimte. Soms is er zelfs een restaurant of koffiehoek aan gekoppeld. Daarom is een goed doordacht audiovisueel plan van groot belang. De mogelijkheden hierin zijn erg uitgebreid. Denk aan een digitale receptie, maak gebruik van achtergrondmuziek of zet een videowall in met handige informatie via narrowcasting en toon met 1 druk op de knop een veiligheidsvideo voor bezoekers.

Gebruiksgemak is altijd de sleutel, de installatie moet makkelijk te bedienen zijn met een bedieningspaneel of tablet. Op deze manier wordt ontvangst niet alleen functioneel maar ook een plek die uitnodigt tot interactie.

Oplossingen voor uw ruimte

Digitale receptie

Met een digitale receptie kan gemakkelijk de gekozen afdeling of contactpersoon gebeld worden. Bij aankomst kunnen bezoekers kunnen zich eenvoudig aanmelden en u krijgt een notificatie. Daarna staan de bezoekers geregistreerd en kan de toegangsdeur geautomatiseerd voor hen worden geopend.

Beheer
In het bijbehorend portaal kan u diverse aanpassingen doen. De digitale receptie is een ideale oplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen en te gebruiken bij recepties waar niet 24/7 iemand aanwezig is.
videowall voor ontvangstruimtes

Videowalls

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en narrowcasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die bij uw ruimte past.
Audiovisuele oplossingen voor smart building

Narrowcasting

Met ons narrowcasting systeem maakt u eenvoudig in uw huisstijl presentaties, gecombineerd met weer-, verkeer- en nieuwsberichten. Eventuele koppelingen met uw zaalreservering-, bezoekersinformatie- en wayfinding systeem zijn te realiseren waardoor informatie slechts eenmalig ingevoerd dient te worden.

Mogelijkheden
Er zijn diverse interactieve oplossingen te maken zodat bezoekers bijvoorbeeld informatie kunnen bekijken. Wij kunnen u ook helpen met het creëren van die interactieve beleving.

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties zijn belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid.

Audiospecialisten
Wij ondersteunen u graag bij de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference oplossing voor een raadzaal en videoconferentie installaties voor grote vergaderruimtes.

Geef uw ontvangstruimte een make-over met de expertise van 2Orange

Het team van 2Orange is gespecialiseerd in het vakkundig inrichten van diverse ruimtes en het implementeren van hoogwaardige audiovisuele middelen. Of het nu gaat om kantooromgevingen, vergaderzalen of evenementen, 2Orange begrijpt het belang van een goed doordachte ruimte inrichting. Hierdoor bent u verzekerd van professionele begeleiding en deskundige dienstverlening. 

Onze ruimte inrichting oplossingen

Complete ruimte inrichting

professionele vergaderruimte inrichting

Vergaderruimtes

Individuele ruimtes

ruimte inrichting voor kantoor en bedrijf

Multifunctionele ruimtes

Conferentieruimtes

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.