Niet alleen een ontvangstruimte

Uw ontvangstruimte is niet alleen een receptie maar ook een ontmoetingsplek. Die soms gecombineerd gaat met een bedrijfsrestaurant of koffiecounter. Een goed audiovisueel plan en invulling is belangrijk. Welke audiovisuele componenten kunnen wij gebruiken? Van digitale receptie tot videowall met narrowcasting. Er zijn veel mogelijkheden. Daarnaast moet alles natuurlijk eenvoudig bedienbaar zijn met een bedieningspaneel of tablet.

Bezoekersregistratie

Krijgt u vaak bezoekers en moet u voldoen aan de ISO eisen? Met digitale bezoekersregistratie kunt u snel en makkelijk bezoekers registreren, zonder dat dit ten kosten gaat van de privacy. Het systeem is eenvoudig in gebruik en geeft uw bedrijf een professionele uitstraling.

Koppeling
Het bezoekersregistratiesysteem kan eenvoudig gecombineerd of geïntegreerd worden met uw digitale receptie, narrowcasting en wayfinding.

Digitale bezoekersregistratie

Digitale receptie

Met een digitale receptie kan gemakkelijk de gekozen afdeling of contactpersoon gebeld worden. Bezoekers kunnen zich eenvoudig aanmelden en u krijgt een noticatie. Daarna staan de bezoekers geregistreerd en kunt u op afstand de toegangsdeur openen.

Beheer
In het bijbehorend portaal kan u diverse aanpassingen doen. De digitale receptie is een ideale oplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen en te gebruiken bij recepties waar niet 24/7 iemand aanwezig is.

Digitale receptie

2Orange LED-/Videowalls

Videowall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een videowall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele videowall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de videowall is daardoor mogelijk.

Aansturing
Naast het type en formaat is de aansturing van de videowall belangrijk. Door onze videowall processors en narrowcasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die bij uw ruimte past.

2Orange LED-/Videowalls

Videowall

2Orange Narrowcasting Receptie

Narrowcasting

Met ons narrowcasting systeem maakt u eenvoudig in uw huisstijl presentaties, gecombineerd met weer-, verkeer- en nieuwsberichten. Eventuele koppelingen met uw zaalreservering-, bezoekersinformatie- en wayfinding systeem zijn te realiseren waardoor informatie slechts eenmalig ingevoerd dient te worden.

Mogelijkheden
Er zijn diverse interactieve oplossingen te maken zodat bezoekers bijvoorbeeld informatie kunnen bekijken. Wij kunnen u ook helpen met het creëren van die interactieve beleving.

2Orange Narrowcasting Receptie

Narrowcasting