Niet alleen een ontvangstruimte

Audiovisuele inrichting van uw ontvangstruimte is niet alleen een receptie maar ook een ontmoetingsplek eventueel gecombineerd met een bedrijfsrestaurant of koffiecounter. Naast ontvangst worden deze ruimtes ook gebruikt voor teammeetings en overleg. Een goed audiovisueel plan en invulling is daarom belangrijk. Welke audiovisuele componenten gaan wij gebruiken? Digitale receptie, bezoekersregistratie, videowall, NarrowCasting, audio, webstreaming, projectie of touchscreen. Uiteraard moet alles wel eenvoudig te bedienen te zijn met een bedieningspaneel of tablet.

Bezoekersregistratie

Eenvoudig digitaal aanmelden van bezoekers. In geval van noodsituaties en ontruiming heeft u altijd een actueel overzicht van bezoekers in uw pand. Geschikt voor bedrijven die regelmatig bezoekers ontvangen en moeten voldoen aan de ISO eisen. Bezoekers hebben geen inzicht in voorgaande bezoekers en hun gegevens. Hierdoor is de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd. Het is eenvoudig in gebruik en het geeft u ook een professionele uitstraling.

Het bezoekersregistratiesysteem kan eenvoudig gecombineerd of geïntegreerd worden met uw digitalereceptie, narrowcasting en wayfinding.

Digitale bezoekersregistratie

Digitale receptie

Door op een afdeling of contactpersoon te klikken belt u met de digitale receptie direct het gekozen nummer. Via een speaker en een microfoon kunt u elkaar goed verstaan. Bezoekers staan geregistreerd en u kunt op afstand de toegangsdeur openen. Een portal geeft u toegang tot de beheer omgeving waarin u diverse aanpassingen kunt doen. De digitale receptie is een ideale oplossing voor bedrijfsverzamelgebouwen en te gebruiken bij recepties waar niet 24/7 iemand aanwezig is.

Digitale receptie

Video wall

Een echte eyecatcher of gewoon praktisch voor het presenteren aan grote groepen. Een Video wall bestaat uit meerdere monitoren welke gekoppeld worden tot een groot formaat display. Het formaat van de gehele Video wall is daarmee onbeperkt en een afwijkende, speelse, opstelling van de Video wall is daardoor mogelijk. Naast de keuze voor het type en formaat Video wall is de aansturing van de Video wall belangrijk. Door onze Video wall processors en NarrowCasting software krijgt u de signage uitstraling of presentatie mogelijkheid die voor uw ruimte geschikt is. Wilt u zien hoe een Video wall er in uw situatie uitziet?  Dan maken wij vooraf een artist impression van uw ruimte.

Video wall

Narrowcasting

Met ons NarrowCasting systeem maakt u eenvoudig in uw huisstijl presentaties, gecombineerd met weer-, verkeer- en nieuwsberichten. Eventuele koppelingen met uw zaalreservering-, bezoekersinformatie- en wayfinding systeem zijn te realiseren waardoor informatie slechts eenmalig ingevoerd dient te worden. U plant zelf op welk scherm of videowall u bepaalde content wilt tonen en wanneer. Wilt u helemaal niet bezig zijn met het maken van een uitzending dan verzorgen wij dit voor u.

Met onze NarrowCasting oplossing zijn er diverse interactieve oplossingen te maken zodat bezoekers bijvoorbeeld informatie kunnen bekijken. Of wij helpen u met het creëren van die interactieve beleving dat bezoekers verbaasd staan van de mogelijkheden van uw organisatie.

Narrowcasting

Audio

Achtergrondmuziek en audio voorzieningen voor presentaties worden vaak onderbelicht maar zijn juist belangrijk in een ruimte. Een goede audio-installatie dient technisch vormgegeven te worden met de juiste componenten. Microfoons, versterkers, audioprocessor en de juiste speakers voor internetradio of presentatie geluid. Als er webconferenties en webmeetings gehouden worden dient dit extra aandacht te krijgen bij het ontwerpen van uw audio-installatie. Onze gecertificeerde audiospecialisten, Bose, Sennheiser, Bosch en Televic ondersteunen u graag bij de juiste keuze. Van achtergrondmuziek tot conference oplossing voor een raadzaal, uw audio-installatie verdient onze expertise.

Audio

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webconferencing – Webinar – Webcasting

Het organiseren van een teammeeting door middel van Webex, Bluejeans, GoToWebinar of Zoom zal door de juiste audiovisuele componenten prima gedaan kunnen worden. Audio, beeld en bediening van het systeem dient intuïtief te zijn waardoor een webinar of streaming uitzending een plezier is voor de gebruikers. Een presentator komt duidelijk in beeld en is verstaanbaar. Wij plaatsen in uw ruimte de juiste camera op de beste positie en zorgen voor de juiste microfooncomponenten voor de presentator en de interactie met het publiek door onze catchbox.

2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes
2Orange - Webinar software voor conferentieruimtes

Webinar

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren