Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Verbeter

Retail

Met audiovisuele middelen

Het creëren van een winkelruimte die uw klanten aanspreekt, de omzet verhoogt, de kosten verlaagt en uw merk onderscheidt van de concurrentie.
binnen narrowcasting voor retail

Verbeter

retail

met audiovisuele middelen

Het creëren van een winkelruimte die uw klanten aanspreekt, de omzet verhoogt, de kosten verlaagt en uw merk onderscheidt van de concurrentie.

Verrijking van de audiovisuele ervaring in retail

Wij verzorgen diverse audiovisuele middelen voor de retailsector. Onze AV-experts helpen u bij het creëren van een uitnodigende en stimulerende omgeving om uw klanten te boeien. Trek de aandacht middels (interactieve) displays of trigger uw klanten door content af te spelen wanneer zij een product oppakken.

Veel voorkomende oplossingen zijn bestel kiosken, LED- en videowalls. Ook wayfinding kan erg handig zijn, zo dwalen bezoekers niet eindeloos rond maar kunnen zij eenvoudig vinden waarnaar zij opzoek zijn. Bijvoorbeeld via touchscreens in uw ruimte of middels hun eigen telefoon.

digital signage middelen retail

Muziek- en geluidsinstellingen

Maak gebruik van (achtergrond)muziek in uw winkel. Of u nu op zoek bent naar een discrete oplossing met verborgen speakers of een krachtig systeem dat uw winkel vult met levendige klanken, alles is mogelijk. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van het ideale geluidssysteem dat past bij uw winkel. Wij begrijpen hoe belangrijk de juiste achtergrondmuziek is voor de sfeer in uw winkel.

Sensoring

Maak impact op uw klanten door beleving te creëren. Wij bieden verschillende mogelijkheden in sensoring.
Een voorbeeld zijn draadloze pick-up sensoren. Wanneer een klant artikel X pakt, verschijnt er content en kleuren over artikel X, bijvoorbeeld met extra informatie. Pakt de klant artikel Y? Er gebeurt dan hetzelfde, maar dan met content en info over artikel Y.
narrowcasting sensoring voor retail

Voordelen voor retail

Klantbetrokkenheid

AV-oplossingen trekken uw klanten aan met interactieve displays en digitale signage, waardoor een boeiendere winkelervaring ontstaat.

Merkcommunicatie

U leidt het verhaal en de waarden van uw merk door middel van geïntegreerde visuele en audioboodschappen.

Sfeercontrole

Stel muziek en visuele elementen in de winkel in om de juiste sfeer te creëren, waardoor klanten worden gestimuleerd meer tijd in de winkel door te brengen.

Betere productweergave en informatie

U beschikt over een dynamische manier om producten onder de aandacht te brengen en gedetailleerde informatie te delen.

Wayfinding

Maak het gemakkelijk voor uw klanten, laat men eenvoudig vinden waarnaar zij opzoek zijn via een touchscreen in uw ruimte of op een eigen telefoon. 

Flexibiliteit en schaalbaarheid

U kunt uw productinhoud eenvoudig bijwerken en aanpassen aan verschillende marketingstrategieën of seizoensveranderingen.

De mogelijkheden van audiovisuele middelen in de detailhandel

binnen narrowcasting voor retail

Narrowcasting

Wij helpen u bij het personaliseren van marketing en gerichte communicatie naar uw klanten middels narrowcasting. Onze experts maken presentaties in uw huisstijl waarmee u écht aandacht trekt. Dit kan in verschillende vormen. Denk aan displays, videowalls, LED walls of High Brightness displays achter uw etalage voor passerend publiek. Breng uw boodschap tot leven met dynamische, professionele content en wees altijd up to date.

Interactieve kiosken

Heeft u vaak last van spitsuren waarbij uw klanten lang in de rij moeten wachten om aankopen te doen? Of komt het voor dat artikelen niet in de winkel voorradig zijn maar wel online? Zet kiosken in voorzien van een interactieve touchscreen zodat bezoekers eenvoudig zelf aankopen kunnen doen zonder hulp van personeel. Het is ook mogelijk om bezoekers te laten zoeken naar een bepaald product, en aan te geven waar dit artikel in de winkel ligt.

Wayfinding

Efficiënte navigatie voor personeel en klanten is van cruciaal belang, wayfinding is de optimale oplossing. Wij helpen u bij het implementeren van duidelijke en gebruiksvriendelijke wayfinding, volledig in uw huisstijl. Voorkom dat medewerkers continu worden onderbroken van waar zij mee bezig zijn, maak het makkelijk voor bezoekers om zelf de weg te vinden naar een afdeling of product. Veranderd er iets binnen uw omgeving? Pas dit dan gemakkelijk online aan, of laat dit door ons doen.

grote videowall winkelcentrum

LED- en videowalls

Middels een videowall in de detailhandel kunt u de aandacht van klanten trekken en producten promoten. Straal professionaliteit uit met een videowall welke in vrijwel ieder formaat of opstelling kan worden gemonteerd. Creëer een onvergetelijke eerste indruk en maak uw winkelruimte levendig. Met de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuwe content toe te voegen of bestaande content aan te passen, blijft uw content altijd up-to-date en relevant. Wij helpen u graag een videowall te ontwerpen die voldoet aan al uw eisen.

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.