2.Orange wie zijn we

Tien jaar geleden zijn wij als audiovisueel & ict specialist gestart. Wij adviseren, leveren en onderhouden audiovisuele oplossingen. Onze drie belangrijkste focus gebieden zijn: Ruimte inrichting, Narrowcasting en Interactieve oplossingen. Binnen deze focus gebieden hebben wij veel kennis opgedaan met ons team specialisten en bedienen we diverse gelukkige klanten met de juiste invulling op audiovisueel & ict gebied. Betrokken, betrouwbaar, bekwaam en vernieuwend bezig zijn bepaalt onze werkwijze.

In 2018 is 2.Orange bvba in België opgericht omdat er steeds meer relaties in België en Luxemburg gebruik maken van onze diensten.

Lange termijn relaties

Ons doel is het realiseren van gelukkige klanten. Lange termijn relaties creëren door het geven van het juiste advies, A-merk componenten en oplossingen leveren en dit op een uitstekende manier onderhouden, daar streven we naar. Steeds meer van onze relaties zijn daarvan overtuigd en we werken dan ook al jaren samen. Ons technical installation team en adviseurs leveren daarom elke dag met plezier weer die inspanning om u gelukkig te maken.

2Orange - Onze gelukkige klanten

Bedrijfsmentaliteit

Volgens onze klanten: open en eerlijk, kundig en servicegericht. Al onze klanten kennen wij persoonlijk. Zo houden wij feeling met de markt en kunnen wij echt samenwerken aan de beste oplossing. Vanaf het eerste idee tot de oplevering denken wij met u mee voor het optimale resultaat. Wij kunnen alle werkzaamheden voor u uitvoeren, intern of met een door ons geleid team van externen. Zo heeft u voor elk project, groot of klein, slechts één aanspreekpunt.

 • Betrokken

 • Betrouwbaar

 • Bekwaam

 • Vernieuwend

Alle disciplines in huis

Op het kantoor in Ridderkerk zijn alle disciplines aanwezig, die voor een audiovisueel – ICT system integrator van belang zijn:

 • Calculatie

 • Inkoop

 • Werkvoorbereiding

 • Technische specialisten

 • System integrators

 • Planning

De werkzaamheden binnen deze disciplines overlappen elkaar en vullen elkaar aan. Dit vraagt om een platte organisatie, waarbij de medewerkers in teamverband opereren. Zo wordt in de voorbereiding optimaal gebruik gemaakt van alle aanwezige kennis en met de opdrachtgever toegewerkt naar een geslaagde implementatie.

Kwaliteit

Hoe kunt u zeker zijn van de kwaliteit van onze diensten?

 • Deskundig personeel

 • Alle disciplines in huis

 • Werkwijze conform ISO en VCA-certificering

 • Samenwerkingspartners

Onze klanten mogen rekenen op persoonlijke begeleiding door de directeuren-eigenaren. Ook zij kennen de klant en zijn eisen en wensen. Om de kennis en kwaliteit waar 2.Orange voor staat te kunnen waarborgen, volgen onze  medewerkers  regelmatig trainingen en opleidingen. Zo blijven wij deskundig.

Certificering

Een ISO of VCA certificering is geen doel op zich. Wij hechten echter wel aan de werkwijze en norm daarvan. Onze processen en werkwijze blijven wij optimaliseren zodat dit automatisch tot optimalisatie van de klanttevredenheid leidt.

Partners

Zowel onze partners als onze producten screenen wij zorgvuldig op betrouwbaarheid en continuïteit. Onze partners zijn o.a. Samsung, Philips, LG, Extron, AMX, Crestron, Epson, Panasonic, Polycom, Lifesize, BrightSign, Vogels, Audipack en Sony.

Milieu en MVO

Duurzaam ondernemen staat bij 2.Orange hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal. Dit vertaalt zich rechtstreeks in de selectie van onze leveranciers en de oplossingen die wij bieden.

Service

De service van 2.Orange omvat het totaaltraject van ruimte inrichting tot de realisatie en integratie van complexe AV oplossingen, de technische infrastructuur en de bijbehorende trainingen.  Ons servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies en ondersteuning, maar ook extra zekerheid door preventief en correctief onderhoud.

2Orange Audiovisueel ruimteinrichting
U de gelegenheid geven om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen met behulp van audiovisuele middelen. Dat is in één zin waar 2.Orange Audiovisueel voor staat. 2.Orange is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie.
2Orange Expertises
U de gelegenheid geven om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen met behulp van audiovisuele middelen. Dat is in één zin waar 2.Orange Audiovisueel voor staat. 2.Orange is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie.

CONTACT


​Wilt u meer informatie? Wij zijn bereikbaar op: 010 8200306 of via info@2orange.nl.