Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

audiovisueel bedrijf

2Orange

Betrokken, betrouwbaar, bekwaam en vernieuwend. Uw bedrijf in audiovisuele oplossingen.

2orange audiovisuele middelen

Audiovisueel bedrijf


2Orange

Betrokken, betrouwbaar, bekwaam en vernieuwend

Wie zijn we

Veertien jaar geleden zijn wij gestart als audiovisueel bedrijf en ICT-specialist. Wij adviseren, leveren en onderhouden audiovisuele oplossingen. Onze belangrijke focusgebieden zijn (vergader)ruimte inrichting, smart building, videoconferencing en interactieve oplossingen. Binnen deze focus gebieden hebben wij veel kennis opgedaan met ons team specialisten en bedienen wij diverse gelukkige klanten met de juiste invulling op hun vraagstuk.

Maak kennis met 2Orange

Het team van 2Orange bestaat uit een groep enthousiaste en diverse professionals. We werken samen om innovatieve oplossingen te bieden en de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Hier ziet u een greep uit ons team. 

Jan van der Linden

Eigenaar

Jitse Boer

Accountmanager

Roderik Croes

ICT en installatie

Chantelle van Vuuren

Marketing & Communicatie

Waarden als audiovisueel bedrijf

Innovatie

Door voorop te lopen in de nieuwste trends en ontwikkelingen, kunnen we geavanceerde systemen bieden die niet alleen voldoen aan de huidige eisen van onze klanten maar deze ook overtreffen. Innovatie stelt ons in staat om flexibele en toekomstbestendige audiovisuele ervaringen te creëren.

Klantgerichtheid

De tevredenheid van onze klanten staat centraal in alles wat we doen. We luisteren aandachtig naar de behoeften en wensen van onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies passen bij hun specifieke situaties.

Relatiegericht

Als audiovisueel bedrijf hechten we veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten en partners. We geloven dat langdurige samenwerkingen de sleutel zijn tot wederzijds succes en streven ernaar om een vertrouwensbasis te creëren bij elke interactie.

Persoonlijke service

Bij audiovisueel bedrijf 2Orange staat persoonlijke, professionele service voorop. Zowel voor als tijdens en na de installatie van uw audiovisuele middelen. Ons technisch team zorgt voor perfecte installaties van A tot Z, uitsluitend bestaande uit A-merk apparatuur, zodat u direct kunt genieten van een installatie welke is afgestemd op uw behoeften. Techniek blijft techniek, dus hier kan ook eens een storing ontstaan. Ook dan staan wij altijd klaar om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk verder kunt.

One stop shop

Wij zijn onafhankelijk leverancier van diverse A-merken op zowel software als hardware gebied. Mede hierom kunnen wij onze klanten voorzien van eerlijk advies, perfect afgestemd op de behoeften. Vanwege ons brede product portfolio en kennis kunnen wij fungeren als one stop shop voor al uw audiovisuele behoeften. Zo voorzien wij complete kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen maar ook organisaties in de educatie en entertainmentindustrie van een juiste invulling op audiovisueel gebied. Zo heeft u voor elk project, groot of klein, slechts één aanspreekpunt.

Lange termijn relaties

Als audiovisueel bedrijf is ons doel het realiseren van gelukkige klanten en het creëren van duurzame relaties door het geven van het juiste advies, A-merk componenten en oplossingen leveren en dit op een uitstekende manier installeren en onderhouden.

Hulp nodig?

Ook dan staan we altijd voor u klaar. Steeds meer van onze relaties zijn daarvan overtuigd en we werken dan ook al jaren samen. Ons technische team en adviseurs leveren daarom elke dag met plezier weer die inspanning om u gelukkig te maken.
vergaderruimte scherm installatie
Barco ClickShare installatie van 2Orange

Wat onze klanten zeggen

Onze engagement voor kwaliteit
en duurzaamheid

Certificering

Een ISO of VCA certificering is geen doel op zich. Wij hechten echter wel aan de werkwijze en norm daarvan. Onze processen en werkwijze blijven wij optimaliseren zodat dit automatisch tot optimalisatie van de klanttevredenheid leidt.

Partners

Zowel onze partners als onze producten screenen wij zorgvuldig op betrouwbaarheid en continuïteit. Onze partners zijn o.a. Samsung, Philips, LG, Extron, AMX, Crestron, Epson, Panasonic, Polycom, Lifesize, BrightSign, Vogels, Audipack en Sony.

Milieu en MVO

Duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal.

Service

Wij bieden een allesomvattende service, van ruimte-inrichting tot complexe AV-oplossingen, inclusief technische infrastructuur en trainingen. Ons servicepakket omvat deskundig advies, ondersteuning en preventief onderhoud.

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.