Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maak

werkplek reserveren

Eenvoudig en intuïtief

Wij helpen u uw werkruimte te optimaliseren. Met een compleet werkplek reserveringssysteem vergroot u de tevredenheid over hybride en flexibel werken in uw bedrijf.

Maak

werkplek reserveren

eenvoudig en intuïtief

Wij helpen u uw werkruimte te optimaliseren. Met een compleet werkplek reserveringssysteem vergroot u de tevredenheid over hybride en flexibel werken in uw bedrijf.

Flexibel werken met een werkplek reserveringssysteem

U stelt uw medewerkers in staat om productief samen te werken in uw kantoor of organisatie. Met een werkplek reserveringssysteem, ook wel hotdesking-systeem genoemd, kunnen uw medewerkers naar behoefte een werkplek in een kantoor reserveren. U hoeft niet langer aan iedereen een vast bureau toe te wijzen, waardoor u uw werkplek effectiever gebruikt. Met een werkplek reserveringssysteem biedt u meer diversiteit aan ruimte en andere samenwerkingsmogelijkheden.

Hoe werkt desk booking?

Met werkplek reserveringssoftware kunnen medewerkers beschikbare werkplekken binnen het kantoor identificeren en reserveren. Zij kunnen op afstand, vooraf en op locatie een werkplek voor de hele dag of slechts een deel ervan reserveren. Toon tijdens het maken van de reservering welke faciliteiten op de plek aanwezig zijn zodat medewerkers zich goed kunnen voorbereiden.

Voordelen van werkplekbeheer

Plannen

Uw medewerkers kunnen de werkplek reserveren voor een bepaalde tijdsduur (per uur, per dag of per week) zonder dat er vaste werkplekken nodig zijn.

Autonomie voor werknemers

Uw medewerkers kunnen de werkplek kiezen op basis van hun dagelijkse behoeften, taken of voorkeuren voor samenwerking met collega's.

Breng het team samen

Medewerkers kunnen eenvoudig inzien welke collega wanneer én op welke werkplek werkzaam is. Ook kunt u reserveringen te maken voor complete teams.

Plattegronden

In combinatie met wayfinding of met mobiele apps geeft u een overzichtelijke interactieve map van uw ruimte weer. Hierdoor kunnen uw medewerkers intuïtief navigeren en ook nog eens makkelijk hun werkplek reserveren.

Gegevensverzameling en analyse

U krijgt waardevolle gegevens over hoe de kantoorruimte wordt gebruikt. Het kan u daardoor helpen bij toekomstige beslissingen over de kantoorindeling en de behoefte aan extra of juist minder faciliteiten.

Kostenefficiëntie

rijg inzage in het gebruik van de beschikbare werkplekken en vergaderruimten. Kom tot de ontdekking dat u wellicht naar een kleiner vloeroppervlak kunt gaan, of dat u op bepaalde dagen een verdieping kunt sluiten.

Onze partners

Humly partner
Evoko audiovisuele partner
Crestron partner

Dataveiligheid: AVG- en GDPR

Aangezien het belang van gegevensbeveiliging steeds groter wordt, is het van cruciaal belang om een 100% foutbestendig gegevensbeveiligingssysteem op te zetten. Wij bieden GDPR-proof software. Met de ISO 27001-certificering bevestigen we dat de processen en beveiligingsstrategie toekomstbestendig zijn.

Boek nu uw gratis demo

Ontdek het gemak van ons geavanceerde werkplek reserveringssysteem! Bent u benieuwd naar hoe eenvoudig en efficiënt het is om reserveringen te beheren? Dat begrijpen we. Daarom bieden we u nu de mogelijkheid om een gratis demo aan te vragen.

Pas uw ruimte aan voor hybride werk

Hoe beheert u uw werkplek?

Stel een schema in wanneer u vaste dagen op kantoor bent. Open de planningstool in Outlook, Microsoft Teams, de app of het online portaal om eenvoudig iets te wijzigen of een reservering te plaatsen.

Compleet managementsysteem

Wij helpen bedrijven en organisaties bij het maximaliseren van de voordelen van hybride en flexibel werken. We bieden naast oplossingen voor werkplekreservering een alles-in-één systeem, met daarin de mogelijkheid tot vergaderzalen reserveren, wayfinding, narrowcasting, digitale receptie, lockers en reservering van parkeerplaatsen.

Complete ruimte inrichting

vergaderruimte inrichting meubilair

Audiovisuele oplossingen

Zoom videovergaderen

Smart building

Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.