Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Audiovisuele middelen voor de

horeca

Wij creëren de juiste sfeer en ambiance in horeca gelegenheden. Onze AV-experts ontwerpen en installeren audiovisuele apparatuur om aan al uw wensen te voldoen.

horeca narrowcasting

Trek bezoekers middels audiovisuele middelen in de

Horeca

Wij creëren de juiste sfeer en ambiance in horecagelegenheden. Onze av-experts ontwerpen en installeren audiovisuele apparatuur om aan al uw wensen te voldoen.

Uw voordeel in de markt

Wanneer u een positieve impact wilt hebben op uw gasten, spelen de juiste audiovisuele middelen een belangrijke rol in de horeca. Het strategische gebruik van muziek, verlichting en beelden kan een gastvrij gevoel creëren en de stemming en het gedrag van bezoekers beïnvloeden. Wij helpen u met beeld en geluid om uw locatie aantrekkelijker en opvallender te maken. U trekt meer klanten aan en behoudt ze, en hun tevredenheid neemt toe.

Menu narrowcasting horeca

Horeca met superieur geluid

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van diverse geluidssystemen in de horeca. Wij maken het geluidssysteem passend voor uw omgeving. Rustgevende achtergrondmuziek moedigt uw gasten aan om te ontspannen en meer tijd in eengelegenheid door te brengen. Vrolijke muziek in een restaurant zorgt voor een energieke sfeer, met als uitkomst een positieve ervaring.

Restaurants

Cafés en bars

Hotels

Automatisch aanpassen van volume op basis van drukte

In de hectische wereld van horeca kan het behouden van de perfecte sfeer uitdagend zijn. Het balanceren van de drukte en het gepaste geluidsniveau is cruciaal voor het creëren van een gastvrije omgeving waar gasten nog steeds hun gesprekken kunnen voeren. Middels slimme sensoren kunnen wij de drukte in uw restaurant meten en het volume van de audio hier volledig geautomatiseerd op aanpassen.

Digitale menuborden

Wij bieden digitale menuborden welke de traditionele, statische menuborden vervangen voor dynamische, opvallende visuals en tekst die gemakkelijk kunnen worden aangepast en bijgewerkt. Met digitale menuborden communiceert u een boodschap effectief en kunt u koopgedrag stimuleren. Het biedt de flexibiliteit om menu’s, aanbiedingen en nieuws real-time, online te wijzigen vanaf uw laptop, tablet of telefoon. Onze grafisch experts staan graag voor u klaar om de look en feel voor u te maken op basis van uw huisstijl, onze monteurs zorgen voor een perfecte installatie van de displays. U hoeft alleen nog uw gerechten in te vullen.

Voordelen van audiovisuele middelen

Versterking van merkidentiteit

Wij personaliseren audiovisuele ervaringen naar uw wensen en huisstijl om uw merkidentiteit te versterken.

Verbeterde communicatie

Dankzij aandachttrekkende content en heldere audiosystemen wordt communicatie effectiever waargenomen.

Flexibiliteit

Pas op ieder moment eenvoudig zelf uw content aan op basis van evenementen, seizoenwisseling of markttrends.

Evenementen

Dankzij de audiovisuele mogelijkheden kunt u diverse evenementen organiseren, van zakelijke bijeenkomsten tot bruiloften.

Trek de aandacht met dynamische narrowcasting

Met behulp van een narrowcastingsysteem heeft u interactie met uw klanten die uw horecagelegenheid bezoeken. Het maximaliseert het resultaat van het targeten van uw advertentie. Met een actief narrowcasting systeem speelt u eenvoudig in op de wensen van uw gast of klant. U beschikt altijd over actuele informatie en aanbiedingen op uw digitale menuborden, acties, hot deals, aanbiedingen en advertenties. Narrowcasting is een geautomatiseerd systeem dat u op afstand beheert. Onze AV-specialisten helpen u alle mogelijkheden te ontdekken met narrowcasting oplossingen voor de horeca.

Digitale raampresentatie

Wilt u meer aandacht van voorbijgangers trekken en zorgen dat zij bij u binnenkomen? In de horeca is een digitale raampresentatie een moderne en handige manier om klanten te trekken en speciale aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Het zorgt niet alleen voor een moderne uitstraling, maar maakt het ook gemakkelijk om uw menu snel aan te passen of seizoensgebonden gerechten te promoten. Onze grafisch vormgever kan de presentatie in uw huisstijl maken, maar ons gebruiksvriendelijke softwareplatform maakt het ook mogelijk om dit zelf te doen.

LED walls voor horeca

Audio voor evenementen

Worden er wel eens (zakelijke) presentaties gegeven of komt er eens een live muzikant? Wij leveren, installeren en onderhouden alle techniek dat nodig is om dit goed te laten verlopen. Maak het gemakkelijk voor sprekers om hun eigen presentatie te tonen op een beamer of groot display en zorg dat men goed verstaanbaar is door middel van een handheld microfoon of headset. Wij leveren installaties die voor zich spreken en waar dan ook geen technische ondersteuning bij nodig is. Zo kunt u zich focussen op uw eigen taken en de techniek laten doen wat het moet doen.

Interactieve kiosken

Heeft u vaak last van spitsuren waarbij uw klanten in lange rijen moeten wachten om aankopen te doen? Zet kiosken in voorzien van een touchscreen zodat bezoekers eenvoudig zelf aankopen kunnen doen zonder de hulp van personeel.

interactive touchscreen voor horeca

Uw partner van A tot Z

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek. Onze services gaan verder dan alleen het adviseren en installeren van uw nodige apparatuur. Wij ontzorgen u volledig in hardware, software, ontwerp en ondersteuning van het totale audiovisuele vraagstuk. 2Orange profileert zich graag als uw partner in AV. Neem gerust contact op voor professioneel advies.
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.