Les-, trainings-, cursus- en onderwijsruimte

Onderwijs

Waar komt het niet voor dat er trainingen, cursussen of les gegeven wordt? Uiteraard het onderwijs zelf waar dit plaats vindt, maar ook binnen veel andere branches komt dit veel voor. Het inrichten van deze ruimtes wordt door 2.Orange al vanaf het begin gedaan middels de nieuwe middelen op audiovisueel gebied welke ter beschikking zijn. Wij hebben inmiddels dan ook al enkele duizenden ruimtes ingericht zoals:

  • Cursusruimtes
  • Klaslokalen
  • Trainingslokalen

Centraal in deze ruimtes staat de manier van beeld weergave. Dit kan plaats vinden middels een beamer en projectiescherm dat eventueel gemonteerd kan worden in het systeemplafond. Het interactief presenteren en lesgeven wordt gedaan middels een interactieve beamer of touchscreen. In combinatie met een (vijfvlaks)whiteboard en hoogteverstelling heeft u het juiste presentatie middel in uw ruimte. Wilt u de ruimte flexibel gebruiken en/of kunnen vergroten voor grotere groepen? Wij richten uw audiovisuele middelen zo in dat u een gecombineerde ruimte kunt maken. Naast het overbrengen van beeld voorzien wij de ruimte van audiocomponenten zoals speakers en microfoon systemen indien dit gewenst en/of noodzakelijk is.

Komen uw leerlingen en/of cursisten met een laptop of tablet? Wilt u de informatie van deze devices ook kunnen tonen op het centraal opgestelde scherm? Dit kunnen wij verzorgen middels de draadloze presentatie oplossingen van bijvoorbeeld WePresent, Airmedia of Clickshare. Het principe BYOD (Bring Your Own Device) kunnen wij op deze manier geheel voor u implementeren.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw situatie in combinatie met onze mogelijkheden.

Ik wil graag wat vragen hierover.