De werkwijze van 2.Orange

2.Orange ontwerpt en implementeert audiovisuele totaaloplossingen geheel afgestemd op uw eisen en wensen, en het beschikbare budget. Hierbij staan kwaliteit en het gemak van de bediening centraal. Als onafhankelijk leverancier zijn we niet gebonden aan specifieke merken en/of leveranciers en kunnen wij u de beste oplossing bieden.

De beste oplossing voor u als klant staat bij ons centraal

We zijn actief in diverse branches zoals: overheden (ministeries, provincies, gemeenten, waterschappen), instellingen (scholen, ziekenhuizen, kerken, zwembaden) en bedrijven (klein of groot, met één of meerdere vestigingen). Onze werkwijze vertaalt zich het beste in onze aanpak van trajecten en bestaat uit de volgende diensten:

  • Advies

  • Installatie en implementatie

  • Onderhoud

Wat is de oplossing die het beste bij u past? Dat is afhankelijk van uw huidige en toekomstige doelstelling.

Advies

Een opdracht begint met het inventariseren van uw wensen en doelstellingen. Op basis hiervan ontwerpt één van onze adviseurs een oplossing die het beste bij uw situatie en het beschikbare budget past. Extra opties en mogelijkheden worden overzichtelijk gerubriceerd, zodat helder is voor welke aanvullende oplossingen u nu of in de toekomst kunt kiezen.

System integrator 2.Orange zet uw eisen en wensen om in een (project)plan van aanpak, inclusief tijdspad en taken van de betrokken personen. Aangevuld met kritische succesfactoren krijgt het plan van aanpak de status van projectplan voor implementatie. De benodigde technische tekeningen worden gemaakt en besproken. Zo wordt de voorgestelde oplossing voor alle betrokkenen duidelijk. Ook bestaande audiovisuele installaties worden onder de loep genomen. Zo worden eventuele knelpunten binnen het bestaande systeem opgespoord en opgelost.

Installatie en implementatie

2.Orange kan de perfecte installatie en implementatie van de gekozen oplossing binnen uw organisatie verzorgen. Dankzij de ruime ervaring van onze projectleiders en VCA-gecertificeerde monteurs. Wij gaan voor een perfecte afwerking en maken zoveel mogelijk gebruik van bestaande kabelwegen, goten, buizen en verlaagde plafonds. Of de apparatuur wordt ingebouwd in bestaande en/of nieuwe meubels op maat. Bij de afwerking houden we rekening met uw huisstijl en de architectuur van uw pand.

Bedieningssystemen worden door ons zo geprogrammeerd dat u na oplevering direct aan de slag kunt. Of het nu gaat om een eenvoudig bedieningspaneel of om een uitgebreid geprogrammeerd systeem: iedereen moet er gemakkelijk mee kunnen werken. Wilt u gebruik maken van uitgebreide smart building oplossingen, zodat ook verlichting, klimaatbeheersing en zonwering geïntegreerd is? Onze specialisten implementeren en programmeren dit op de meest gebruiksvriendelijke wijze. Zo controleert u alles met één bedieningspaneel.

Onderhoud

Preventief periodiek onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw apparatuur maar kan ook storingen voorkomen. Met een onderhoudsovereenkomst bent u verzekerd van technische ondersteuning binnen het door u gekozen budget. 2.Orange heeft standaard SLA’s (Service Level Agreements), die wij kunnen aanpassen naar uw eisen en wensen. Onze onderhoudsovereenkomst en SLA-overeenkomsten combineren preventief en correctief onderhoud. Met ons correctieve onderhoud krijgt u voorrang bij een eventuele storing.

Onze specialisten en adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden. Neemt u contact op voor een advies op maat of laat u informeren over ons plan van aanpak.

Neem geheel vrijblijvend
contact met ons op en laat u adviseren