Barco Clickshare C-10

Probleemloos hybride samenwerken in middelgrote tot grote vergaderruimten

Zelfs in een hybride vergadering kunnen deelnemers betrokken, geïnspireerd en actief zijn. De ClickShare C-10 voegt interactieve functies toe aan volledig BYOD, eenvoudig draadloos presenteren in elke middelgrote tot grote vergaderruimte. Het is dé draadloze presentatiehub die uw hybride vergaderingen in één klik laat werken.

Barco Clickshare c-10

BYOD-ONDERSTEUNING

Het is compatibel met elk apparaat. Laptops kunnen worden aangesloten via de USB Button of Collaboration App, terwijl smartphones en tablets kunnen worden aangesloten via mobiele apps.

GRATIS EN EENVOUDIGE UPDATES

ClickShare biedt regelmatig gratis updates en diverse tools om de kwaliteit en veiligheid van de hardware voor de samenwerking van je vergadering te waarborgen.

ISO 27001-GECERTIFICEERD

Als eerste draadloze samenwerkingstechnologie die de ISO 27001-certificering heeft behaald, streven we naar de juiste processen en structuren voor de hoogste internationale beveiligingsstandaarden.

MANAGEMENT DASHBOARD

ClickShare beheren doorheen je bedrijf is eenvoudig met ons XMS (Cloud) Management Platform.

INTERACTIE EN SAMENWERKING

Ontdek een reeks geavanceerde interactiviteitsfuncties om de samenwerking tijdens je vergadering te stimuleren: touch-backondersteuning, aantekeningen, blackboarding en moderatie.

NETWERKINTEGRATIE

Of je nu een toestel wilt aansluiten op het netwerk via ethernet of een speciale VLAN wilt maken voor alle ClickShare-apparaten, je kan naadloos integreren met je netwerk.

Digital SIGNAGE PLAYER

Met de nieuwe ontwikkeling van Barco kunt u uw display(s) nu ook gebruiken als informatiescherm door middel van digital signage. Dit betekent dat u niet langer afhankelijk bent van een statische afbeelding, maar dat u dynamische, online content kunt tonen aan uw publiek.

Volledig delen van BYOD-inhoud

Met de ClickShare C-10 kunt u een vergadering starten en uw content binnen enkele seconden op het scherm krijgen. Ongeacht het apparaat dat u gebruikt. Plug & Play met de ClickShare Button, die perfect werkt op zowel pc als Mac. Ga voor workflowintegratie met de ClickShare App op laptop, mobiel of tablet. Of maak volledige BYOD mogelijk op een 4K canvas: screen mirroring met Airplay, GoogleCast en Miracast werkt feilloos.

  • Volledige BYOD ondersteuning

  • Werk samen op afstand

  • Volledige interactiviteit en moderatie (beschikbaar in toekomstige firmware update)

  • Werkt met uw apparaat, uw vergaderplatform (UC) en een breed scala aan USB-randapparatuur

  • Verbeterde beveiliging

  • Verbonden en beheerd in de cloud

  • Geleverd met 2 Conferencing Buttons

  • Werk samen met de Conferencing Button of Collaboration App

Geniet van interactieve, creatieve vergaderingen

Gebruikers van de ClickShare C-10 kunnen profiteren van geavanceerde interactieve functies, zoals lokale weergave van het scherm in de ruimte, zelf bepalen wat u deelt (een volledig scherm of een enkel venster), annotatie, blackboarding en touchback-ondersteuning waarmee gebruikers het touchscreen in de ruimte kunnen bedienen. Speciaal ontworpen om uw vergaderingen rijker en dynamischer te maken. C-10 laat hybride samenwerking in uw creatieve vergaderingen, brainstormsessies en discussies in één klik werken.

Verbeterde beveiliging en naadloze integratie

De C-10 is ontworpen voor enterprise rollouts en biedt u verbeterde beveiligingsfuncties (ISO27001 gecertificeerd) en een breed scala aan connectiviteitsopties. Met het XMS Cloud Management Platform geniet u van beheer op afstand van eenheden en heldere analyses om uw digitale werkplek aan te sturen. Voor praktische vragen over netwerkimplementatie van de ClickShare Conference reeks kunt u terecht bij onze technische ondersteuning of neemt u contact op met uw 2Orange contactpersoon.

De schoonheid van de Button en app

De ClickShare Conferencing Button en ClickShare App werken samen om een rijke, naadloze vergaderervaring te leveren.

De Conferencing Button

In enkele seconden bent u draadloos verbonden met de camera’s, microfoons, soundbars en andere AV USB-randapparatuur in de ruimte voor een betere, meer meeslepende vergaderervaring.

De ClickShare App

Samenwerken is intuïtiever dan ooit tevoren. De app maakt eenvoudig verbinding met de vergaderruimte en biedt naast het delen van het scherm ook een groot aantal geavanceerde functies. De app werkt op alle apparaten, van desktop tot Android en iOS.

Verhoog de samenwerking in uw bestaande vaste vergaderzaal

De ClickShare C-10 kan stand-alone of in combinatie met uw bestaande vergaderzaal worden gebruikt. Hij maakt hybride vergaderingen in bestaande Microsoft Teams-, Zoom- of Webex-conferentieruimten mogelijk met eenvoudige, draadloze contentdeling via één muisklik. ClickShare maakt de bestaande set-up compleet en laat hybride samenwerking vloeien. Ontworpen om perfect bij uw bedrijf te passen en mee te evolueren. Met ingebouwde flexibiliteit voor de toekomst is het een van de slimste investeringen die u kunt doen in uw vergaderruimte- of conferentie-ecosysteem.
Aangepaste SKU’s zijn van toepassing in de APAC-regio.

Dezelfde ervaring, van huddle tot directiekantoor

Met de nieuwe ClickShare Conference kan iedereen in de hele organisatie genieten van een naadloze ervaring – ongeacht waar of hoe ze werken.