Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Intelligente samenwerking met

Cisco Webex

videovergaderen systemen

Vergroot uw zakelijke mogelijkheden, verbeter hybride werkruimtes en de algehele bedrijfsproductiviteit met het videoconferentiesysteem van Cisco.
Cisco videovergaderen

Intelligente samenwerking met

Cisco Webex

videovergaderen systemen

Vergroot uw zakelijke mogelijkheden, verbeter hybride werkruimtes en de algehele bedrijfsproductiviteit met het videoconferentiesysteem van Cisco.
Alle Cisco-apparaten en -applicaties zijn gecertificeerd voor gebruik met Microsoft Teams Rooms. native te gebruiken. Bovendien kunt u Webex in uw bestaande applicaties integreren om uw werkdag productiever te maken. Webex vergaderruimtes onderscheiden zich door hun topbeveiliging, gebruiksvriendelijke interface en schaalbaarheid. Bekijk enkele opvallende kenmerken:

Cisco video conferencing voor uw bedrijfsbehoeften

Cisco Webex video conferencing systemen zijn de ideale oplossing voor al uwle behoeften op het gebied van videovergadering. Met deze systemen kan uw team eenvoudig en efficiënt overal communiceren en samenwerken. Dit is ideaal voor hybride werken. Dankzij slimme multicamera’s, luidsprekers en microfoons lijkt het alsof elke deelnemer in dezelfde ruimte is, zonder afstand.

Wij helpen u met het inrichten van videoconferentieruimtes met Cisco-hardware zoals Webex Boards en Room Kits. Webex Boards combineren videoconferenties, draadloos presenteren en digitaal whiteboarden in één apparaat, waardoor de samenwerking wordt verbeterd. Room Kits zijn voorzien van geavanceerde camera’s, microfoons en luidsprekers en bieden een eersteklas vergaderervaring.

Efficiënt vergaderen met Cisco conferencing systemen

Maak kennis met populaire Cisco samenwerkingsapparaten en vergaderruimtesets. Heeft u een videoconferentiesysteem nodig dat aansluit bij uw specifieke bedrijfsbehoeften? Onze AV specialist stelt de meest geschikte apparaten samen voor een op maat gemaakte oplossing. . Houd er rekening mee dat er verschillende combinaties mogelijk zijn.

Cisco Room Bar

Voor huddle en kleine vergaderruimtes

Cisco Room Bar voor kleine en grote vergaderruimtes

Cisco Room Bar Pro

Voor middelgrote vergaderruimtes

Cisco Room Bar Pro voor middelgrote vergaderruimtes

Cisco Room USB

Voor huddle vergaderruimtes

Cisco USB video bar voor huddle ruimtes

Cisco Room Kit EQ

Voor middel- en grote ruimtes

Cisco Room Kit Pro

Voor grote ruimtes

Cisco Room Kit EQX

Voor middel- en grote ruimtes

Cisco Whiteboard Pro 55"

Voor kleine en middelgrote ruimtes

Cisco Whiteboard Pro 75"

Voor kleine en middelgrote ruimtes

Webex-voordelen voor uw video vergaderruimten

Snel netwerk

U maakt snel en zonder vertraging verbinding met vergaderingen. Cisco videoconferenties gebruiken een efficiënt netwerk dat vertraging en wachttijden vermindert.

Geavanceerde samenwerkingstools

ankzij geïntegreerde functies zoals het delen van schermen en bestanden, real-time whiteboard en berichtenuitwisseling verbetert u de samenwerking aanzienlijk.

Microsoft Teams gecertificeerd

Alle Cisco Webex apparaten zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms. Dit betekent dat het niet nodig is om naar compatibiliteit tussen verschillende apparaten te zoeken.

Verschillende verbindingsopties

Met Webex, een flexibele samenwerkingstool, kunt u vanaf elk apparaat deelnemen aan videoconferenties. Of het nu via uw browser of de Webex desktop-app is, verbinding maken is eenvoudig.

Uitgebreide integratiemogelijkheden

U krijgt niet alleen videoconferenties, maar ook een productieve werkruimte waar u rechtstreeks vanuit de gewenste tools kunt plannen, deel kunt nemen en vergaderingen kunt houden.

Beveiliging

Cisco conferencing systemen maken gebruik van end-to-end-codering en meerlaagse beveiligingsprotocollen om gevoelige informatie te beschermen. Uw gegevens zijn in veilige handen

Cisco Webex videovergaderen samenwerking
microsoft teams cisco video conferencing ruimte
Cisco Panorama videovergaderen

Naadloze integratie van
Cisco RoomOs en Control Hub

RoomOS

Verschillende Cisco Webex-apparaten, zoals de Desk-, Board- en Room-series, draaien op het cloudgebaseerde Cisco RoomOS. Dit systeem biedt videoconferenties, audio en samenwerkingsfuncties. Met RoomOS xAPI kunt u gegevens aanpassen, integreren en uitlezen via sensoren. U kunt vanaf elke locatie deelnemen aan Microsoft Teams-, Zoom- of Google Meet-vergaderingen.

Control Hub

U kunt eenvoudig alle apparaten beheren en realtime inzichten bekijken met een gecentraliseerd beheerplatform: Control Hub voor Cisco apparaten. Het IT-team kan de implementaties monitoren, firmware bijwerken en zorgen voor optimale prestaties van alle aangesloten apparaten. Control Hub biedt ook aanpasbare integraties en open API’s, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.
Cisco room navigator

Cisco Room Navigator

De intelligente, touch controller Ciso Room Navigator bestuurt intuïtief uw Cisco-werkruimteapparaten. Het is platformonafhankelijk, wat betekent dat het mogelijk is om applicaties van derden uit te voeren. Room Navigator geeft u ook toegang tot roomcontrol (configuratie als een native RoomOS-apparaat voor roomcontrol) en roombooking (instellen als Roombooking unit met vergaderruimtes).

Andere merken met professionele videoconferentie oplossingen

Crestron partner
Yealink partner

Maak uw vergaderingen beter met Cisco video conferencing ruimtes

Onze AV-specialisten helpen bij het integreren van alle Cisco Webex videoconferentiesystemen en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Wij zorgen voor een naadloze installatie en optimalisatie, zodat uw vergaderruimtes altijd klaar zijn voor gebruik. U zult genieten van kristalheldere audio, scherpe video en betrouwbare connectiviteit. Vertrouw op ons voor een vlekkeloze integratie en ongeëvenaarde prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor aanvullende informatie.
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen over Cisco

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.