Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verbindt iedereen met het

Yealink videoconferentie systeem

in elke ruimte

Til uw vergaderingen naar een hoger niveau met Yealink conferentie ruimtes. Geniet van naadloze integratie, kristalhelder geluid en video, en intuïtieve bediening voor productieve virtuele vergaderingen.
Yealink video conferencing

Verbind iedereen met het

Yealink videconferentie systeem

in elke ruimte

Til uw vergaderingen naar een hoger niveau met Yealink conferentie ruimtes. Geniet van naadloze integratie, kristalhelder geluid en video, en intuïtieve bediening voor productieve virtuele vergaderingen.

Moderne Zoom- en MS Teams-apparaten, zoals slimme whiteboards, zijn essentieel voor effectieve boardrooms en trainingsruimtes. Het Yealink Room Panel met touchscreen toont de beschikbaarheid van vergaderruimtes in realtime en maakt directe reservering mogelijk vanaf het paneel of via uw bestaande kalendersysteem. Neem contact met ons op voor een offerte en meer informatie over uw vergaderruimte.

Smart videovergaderen met Yealink conferencing room systemen

Zoekt u een flexibele en productieve conferentie oplossing nodig met een scala aan technische mogelijkheden voor videovergaderen? Yealink videoconferentie systemen en ons audiovisuele team staan voor u klaar. Of het nu gaat om een huddle room, een kleine vergaderruimte of een grote trainingsruimte, Yealink biedt de perfecte oplossing.

Yealink levert complete videoconferentiesystemen, waaronder dedicated apparaten en flexibele systemen gebaseerd op Android OS, zoals all-in-one Yealink MeetingBars of camera-oplossingen, evenals BYOD-vergaderruimtes. Creëer eenvoudig externe werkplekken, kantoren of vergaderruimtes om samenwerking te verbeteren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Yealink’s flexibele oplossingen ondersteunen zowel Microsoft Teams als Zoom-vergaderingen.

Yealink videoconferencing systemen

MeetingBar A10

Voor kleine vergaderruimtes

Yealink MeetingBar A10 voor kleine ruimtes

MeetingBar A20

Voor middel vergaderruimtes

Yealink MeetingBar A20 voor kleine ruimtes

MeetingBar A30

Voor middelgrote vergaderruimtes

Yealink MeetingBar A30 voor middlegrote ruimtes

SmartVision 40

Van kleine tot middelgrote vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms

Yealink SmartVision 40 van kleine tot grote vergaderruimtes

SmartVision 60

Van kleine tot middelgrote vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms

Yealink SmartVision 60 Microsoft Teams Rooms

S40

Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms

Yealink SmartVision S40 vor Microsoft Teams

S60

Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes

Microsoft Teams Rooms

Yealink SmartVision S60 voor Microsoft Teams Rooms

S90

Voor grote vergaderruimtes

Microsoft Teams- / Zoom rooms

Yealink SmartVision S90 voor Microsoft Teams en Zoon

Yealink MeetingBoard 65"

Voor vergader- en trainingsruimtes

Yealink MeetingBoard voor vergaderen en training ruimtes

Yealink MeetingBoard 85"

Voor vergader- en trainingsruimtes

Yealink MeetingBoard voor vergaderen en training ruimtes

Voordelen voor uw kantoor

Hoogwaardige audio & video

Yealink videoconferentiesystemen leveren 1080p HD-video en HD-audio met technologieën zoals H.264 High Profile en Opus codec voor kristalheldere communicatie-ervaringen.

AI-aangedreven

Geavanceerde AI-functies zijn geïntegreerd in de camera's. Ook AI-ruisonderdrukking en echo-onderdrukking functies. Detecteert automatisch sprekers en kadert ze in.

Noise cancelling

Dankzij Noise Proof worden achtergrondgeluiden tijdens uw vergadering van bijvoorbeeld toetsenborden of airconditioners flink vermindert, waardoor u minder gestoord wordt.

Automatisch dempen microfoon

Wanneer een persoon niet spreekt, dempt Noise Proof automatisch de microfoon(s) totdat het weer geluid van een menselijke stem detecteert.

Gebruiksvriendelijke interface

Yealink conferentie ruimte systemen hebben een eenvoudige touchscreen-interface die de gebruikersopleiding minimaliseert.

Beveiligingsfuncties

Yealink geeft prioriteit aan beveiliging door middel van encryptie, secure boot en regelmatige updates om gevoelige informatie te beschermen.

Yealink MeetingBar A30 voor videovergaderen
videoconferencing oplossingen
Yealink videovergaderen ruimte

Eén voor al het Yealink-apparaatbeheer:

Yealink Cloud Service

Voor beter hybride werken kunt u gebruik maken van Yealink Management Cloud Service (YMCS), dat het beheer van Yealink-apparaten op verschillende locaties vereenvoudigt. Dit cloudplatform biedt tal van functies om soepelere videovergaderen met het Yealink conferentie systeem te garanderen:
Zet Yealink-apparaten eenvoudig in, werk ze bij, monitor ze en los problemen op in de cloud. Bekijk apparaat verbindingen in één opslag met het diagram, zodat netwerkproblemen snel getecteerd kunnen worden. Nog een handige functie is de remote desk-functie, waarmee problemen op afstand kunnen worden opgelost.

Het is niet nodig om continue  apparaat storingen of updates te monitoren. U ontvangt een alarm op het moment dat er een update of storing is.

Yealink Management Cloud Service maakt gebruik van Microsoft Azure, dat bekend staat om zijn robuuste infrastructuur en gegevensbescherming. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevensuitwisseling veilig is en dat alle informatie die u overdraagt, goed beschermd wordt tegen datalekken. 

Beheer alle apparaten met Yealink Management Platform

In een Yealink videoconferentie room, wordt van meerdere apparaten gebruikt gemaakt. Het Yealink-team heeft het Yealink Device Management Platform (YDMP) ontwikkeld om uw routine makkelijker te maken. Alle Yealink apparaten kunnen worden beheerd vanaf dit platform. De belangrijkste kenmerken:
Dit versnelt de voorbereiding en installatie van conferentie ruimte systemen aanzienlijk, zodat uw vergaderruimtes sneller gereed zijn.
Het aantal ondersteunende apparaten is indrukwerkkend. YDMP ondersteunt tot maar liefst 20.000 Yealink video- en spraakcommunicatie apparaten.
Installateurs kunnen Yealink-eindpunten eenvoudig monitoren en onderhouden met een gebruiksvriendelijke grafische interface. Dit zorgt voor efficiënt apparaatbeheer en optimale prestaties.

Andere merken met professionele videoconferentie oplossingen

Cisco partner
Crestron partner
Contact page banner

Vrijblijvend advies

Onze toegewijde specialisten helpen u graag met het maken van de juiste beslissingen. Of u vragen heeft over producten, diensten of specifieke situaties, wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies, we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Ontvang advies van onze expert

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen over Yealink

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.